Back to Question Center
0

Πώς να εντοπίσετε γρήγορα τα πιο αναζητημένα προϊόντα στο Amazon;

1 answers:

Υπάρχει ένα no-brainer ότι κάθε επιτυχής πωλητής θα πρέπει πάντα να ενημερώνονται για τις τρέχουσες τάσεις της λιανικής αγοράς και να είναι πλήρως ενήμεροι για τα πιο προϊόντα αναζήτησης στο Amazon. Γιατί είναι αυτή η γνώση τόσο σημαντική για όλους τους σύγχρονους επιχειρηματίες της ναυτιλίας; Απλά επειδή όχι μόνο τα καταστήματα web, αλλά και τα αρχικά καταστήματα και αγορές από τούβλα και κονίαμα, έχουν ως στόχο να δώσουν στους ανθρώπους ακριβώς τα προϊόντα που πραγματικά αναζητούν οι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι η προσφορά κυρίως απαιτητικών και επίκαιρων προϊόντων είναι ίσως ο μόνος τρόπος μετατροπής των μέγιστων πιθανών αγοραστών στους πραγματικούς αγοραστές. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι εάν κάνετε τα καλύτερα για να κάνετε τις καταχωρίσεις στοιχείων σας γεμάτες με τα πιο αναζητημένα προϊόντα στο Amazon - έχετε αυτή την προφανή ιδέα να κινείται ήδη στο σωστό δρόμο - avene emulsion sans parfum spf 50+ 50ml. Για όσους εξακολουθούν να αισθάνονται αβέβαιοι σχετικά με τα σωστά σχοινιά που χρειάζονται για να βρουν κορυφαία bestsellers στον Amazon ή δυνητικά υποσχόμενες πωλήσεις προσφέρει μόλις κέρδισε τη δημοτικότητα προς το παρόν - εδώ είναι ένας σύντομος οδηγός για να βοηθήσετε με αυτό άνετα.

Εντοπισμός των περισσότερων προϊόντων που αναζητήθηκαν στο Amazon για να πουλήσουν on-line

Check out για τις τάσεις Google

Ο πιο απλός τρόπος για την ανίχνευση των πιο αναζητημένων προϊόντων για να τους προσφέρετε στους δικούς σας καταχωρίσεις προϊόντων του Amazon είναι απλώς γεμίζοντας κάθε δυνητικά πολλά υποσχόμενο στοιχείο - απευθείας στη γραμμή αναζήτησης Google Trends. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι αυτό το πρωτότυπο εργαλείο από τον online γίγαντα του κόσμου είναι διαθέσιμο σε ανοικτή πρόσβαση. Δοκιμάστε αυτή την ακριβή και πραγματικά επιστημονική προσέγγιση για να ελέγξετε γρήγορα αν ένα συγκεκριμένο προϊόν βρίσκεται σε άνοδο της ζήτησης των καταναλωτών ή τίποτα σε αυτό. Τα πάντα για τις τάσεις της Google είναι αυτονόητα. Εννοώ ότι τα πιο αναζητημένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που βρίσκονται στο Amazon, αναμένεται εύλογα να βρεθούν στους τόμους αναζήτησης και τις γεωγραφικές τοποθεσίες που καθορίζονται με την Google Trends.

Ψάξτε για δημοφιλή προϊόντα Αλλού στον Ιστό

Εκτός από το Amazon, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε μερικές άλλες υπάρχουσες online αγορές που είναι αρκετά δημοφιλείς μεταξύ των ενεργών αγοραστών ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να πάρετε μεγάλη εικόνα της συνολικής συγκυρίας της αγοράς - απλά επισκεφθείτε ακόμη και μια ενιαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Θέλω να πω ότι μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποια προϊόντα είναι ήδη δημοφιλή προς πώληση, ή πιθανώς υπόσχονται να γίνουν οι πιο καυτές προσφορές αρκετά σύντομα. Ακριβώς πληρώστε μια επανειλημμένη επίσκεψη στο τμήμα προϊόντων του Amazon με τους καλύτερους πωλητές, ελέγξτε τα κορυφαία προϊόντα που πωλούν στο eBay, καθώς και τις καλύτερες προσφορές για το ηλεκτρονικό κατάστημα Alibaba.

Λάβετε βοήθεια με το εργαλείο JungleScout Tracking Tool

Και τώρα ήρθε η ώρα να παίξετε το εργαλείο JungleScout Amazon στο παιχνίδι. Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να ξεχάσετε όλα αυτά τα χάος μια για πάντα; Λάβετε βοήθεια με έναν επαγγελματία βοηθό στο διαδίκτυο, ειδικά σχεδιασμένο για να παρακολουθείτε όλες τις τάσεις πώλησης και τιμολόγησης, να χειρίζεστε ευκαιρίες για αναζήτηση προϊόντων εκεί έξω, καθώς και αρκετά χρήσιμο να βρείτε τα προϊόντα που αναζητούνται στην Amazon. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το JungleScout, μπορείτε όχι μόνο να εντοπίσετε οποιοδήποτε δημοφιλές προϊόν χρειάζεστε, αλλά να πάρετε μια πολύτιμη πληροφορία για ζωντανή αναζήτηση, για να βελτιστοποιήσετε τις λίστες προϊόντων σας με τις σωστές λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις αναζήτησης μακριάς ουράς - και δείτε τον εαυτό σας ανάμεσα στους κορυφαίους πωλητές παγκόσμιας κλίμακας αγορά.

December 6, 2017