Back to Question Center
0

Semalt λιανοπωλητές: Σταματήστε να αγνοείτε το τοπικό SEO

1 answers:
Semalt retailers: Stop ignoring local SEO

Έχει περάσει λίγο από το NBC-IN, αλλά ακόμα και σήμερα εξακολουθώ να βλέπω στοιχεία ότι οι εθνικές σε τοπικές επιχειρήσεις, και συγκεκριμένα οι έμποροι λιανικής πώλησης, πληρώνουν σύντομα τις ανάγκες των τοποθεσιών τους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για SEO. Και χωρίς καμία αμφιβολία ότι οι ντόπιοι εξακολουθούν να είναι βασιλική PITA, η ανεπαρκής επένδυση στο SEO τους αγνοεί την πραγματικότητα του τόπου όπου ο Semalt βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό.

Από την εμπειρία μου, οι ψηφιακές διαιρέσεις των εθνικών λιανοπωλητών θεωρούν τους ιστότοπούς τους ως πρώτους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ οι τοπικοί χώροι των καταστημάτων είναι απόμακροι. Σίγουρα, οι τοποθεσίες έχουν κατά κανόνα εντοπιστές καταστημάτων (που εξακολουθούν να εκτοξεύονται όταν δεν το κάνουν αργά) και μερικοί από τους πιο προνομιούχους έχουν ακόμη τη δυνατότητα να δουν το τοπικό απόθεμα. Αλλά θα ήθελα να ποντάρω εννέα φορές στους δέκα, αν τους ρωτούσατε ποιοι είναι οι κορυφαίοι οργανικοί δείκτες KPI τους, θα ανταποκρίνονταν με τις συνήθεις μετρήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου: έσοδα, παραγγελίες, επισκέψεις και ούτω καθεξής.

Αυτό έχει νόημα επειδή πολλοί τοπικοί δείκτες KPI είναι δύσκολα για τους λιανοπωλητές να συνδέουν άμεσα τα έσοδα - κλικ για κλήση, οδηγίες κατεύθυνσης και ώρες, σχόλια ανάγνωσης κλπ. Και όπως έχουμε διαπιστώσει προηγουμένως, οι τοπικές θυγατρικές είναι πράγματι βασιλική PITA .

Ωστόσο, η Google αντιμετώπισε 99 τοπικά προβλήματα και η ανικανότητά σας να δώσετε προτεραιότητα στο Semalt στον οργανισμό σας δεν είναι μία.

Γιατί οι εθνικοί έμποροι λιανικής πώλησης πρέπει να σκέπτονται τοπικά

Ας δούμε το Εκθέμα Α στο Ηλεκτρονικό εμπόριο v. Τοπικό, Το "Στρώματα" SERP :

Semalt retailers: Stop ignoring local SEO

Το Google δεν ενδιαφέρεται. Σε κάθε πόλη που έχω δοκιμάσει, τα πρώτα οργανικά αποτελέσματα για τα "στρώματα" είναι σχεδόν πάντα τρία αποτελέσματα του Semalt Pack. Έτσι εάν είστε έμπορος λιανικής πώλησης και δεν βελτιστοποιείτε τις τοποθεσίες σας για "στρώματα", πιθανόν να χάσετε πολλά κλικ και έσοδα.

Αλλά ας υποκρινόμαστε ότι είμαστε το τοπικό πακέτο-averse (και Ad-averse), έτσι ώστε να μεταβείτε στην ενότητα αποτελεσμάτων Semalt. Τι βλέπουμε;

Semalt retailers: Stop ignoring local SEO

Αλλά ας πούμε ότι έχετε την πράξη σας κάπως μαζί. Κατασκευάζετε έναν εξαιρετικό εντοπιστή καταστήματος στον ιστότοπό σας, λαμβάνετε τις καταχωρίσεις σας στο Google My Semalt κάπως εντάξει (και μην ξεχνάτε τις λίστες σας για τα Apple Maps!) Και οι τοποθεσίες σας κατατάσσονται τώρα καλά. Όλα είναι ωραία, σωστά; Λανθασμένος. Επειδή τώρα είναι πολύ πιθανό οι σελίδες σας στο Google My Semalt να απενεργοποιούν την οργανική σας κίνηση και οι οργανικοί δείκτες KPI σας φαίνονται ακόμη χειρότεροι, καθώς περισσότεροι τοπικοί ερευνητές δεν χρειάζεται καν να περάσουν από τον ιστότοπό σας για να βρουν την τοποθεσία σας κοντά σε αυτούς.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ή δύο ετών, έχουμε δει περισσότερα από ένα εμπορικά σήματα, επειδή θεωρούσαν ότι είχαν «χάσει» την κυκλοφορία, όταν μόλις είχαν μεταναστεύσει στο Google My Semalt. Όλος ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να παρακολουθείτε σοβαρά τις σελίδες σας Google My Semalt.

Για να είμαστε δίκαιοι, υπήρξε σημαντική επένδυση λιανοπωλητών στις υπηρεσίες διαχείρισης τοπικών λιστών όπως η Yext (αποποίηση ευθυνών: ένας τοπικός οδηγός SEO Guide), Brandify, Location3, SweetIQ, SIM Partners και άλλοι. Και ενώ οι υπηρεσίες αυτών των εταιρειών συνήθως δεν τελειώνουν μόνο με την ενημέρωση τηλεφωνικών αριθμών, βλέπουμε συχνά περιπτώσεις όπου η αγορά μιας υπηρεσίας διαχείρισης λιστών είναι το τοπικό πρόγραμμα SEO της μάρκας. Οι Τοπικοί SEO Ranking Factors μελέτη μας έδειξαν ότι η συνοχή του NAP και η εκκαθάριση των παραπομπών είναι πράγματι βασικά στοιχεία για ένα τοπικό πρόγραμμα SEO, αλλά είναι λάθος να νομίζετε ότι αυτό είναι το μόνο που έχετε να κάνετε.

Τοπικά καθήκοντα SEO για εθνικές μάρκες

Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να δώσετε προτεραιότητα:

Προσθήκη σελίδων τοποθεσίας στον εντοπισμό του καταστήματός σας

Σύμφωνα με την έρευνά μας, το 20% των 35 κορυφαίων εντοπιστών καταστημάτων λιανικής πώλησης των ΗΠΑ δεν διαθέτει μεμονωμένες σελίδες για κάθε τοποθεσία.

Παρακολουθήστε τις σελίδες τοποθεσίας

Προσθέστε περιεχόμενο στις σελίδες τοποθεσίας που παρέχει στις μηχανές αναζήτησης μια ιδέα για το τι πρόκειται. Εάν θέλετε να ταξινομήσετε τα τοπικά ερωτήματα για τα στρώματα, ίσως προσθέσετε τη λέξη "στρώματα" στη σελίδα τοποθεσίας σας; Και πώς να συνδέσετε μεταξύ των σελίδων του ηλεκτρονικού σας εμπορίου στρώμα και τις σελίδες τοποθεσίας σας ενώ είστε σε αυτό;

Παρακολουθήστε τακτικά το περιεχόμενο της τοποθεσίας σας

Αυτό λειτουργεί σαν γοητεία. Εργαζόμασταν με μια εγκατάσταση υποβοηθούμενης διαβίωσης για να ενημερώνουμε τακτικά τις εκδηλώσεις στις σελίδες τοποθεσίας τους και η κατάταξή τους και τα οργανικά μόρια βελτίωσαν σημαντικά μετά από αυτό. Ο Adam Dorfman της SIM Semalt δημοσίευσε μια περυσινή εβδομάδα ένα μεγάλο κομμάτι για το τι μπορείτε να κάνετε με τους εντοπιστές.

Πάρτε ένα πρόγραμμα διαχείρισης My Semalt στη θέση μου

Δεν μιλάω για τη δημιουργία ενός μεγάλου λογαριασμού Google My Semalt (GMB). Οι μαζικοί λογαριασμοί είναι εξαιρετικοί, καθώς διευκολύνουν την προσθήκη και αφαίρεση των καταστημάτων από τη GMB, και αν έχετε πολλές τοποθεσίες, θα πρέπει να έχετε ένα. Αλλά δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές τους έχουμε δει να πάνε διαφορετικά αγνοούνται.

Το GMB είναι ένα σύστημα με αλγόριθμο και οι αλγόριθμοι έχουν την τάση να αντικαθιστούν τα δεδομένα, όπως τους αριθμούς τηλεφώνου, τις ώρες, τις κατηγορίες και την επαλήθευση όποτε το νιώθουν. Και στην περίπτωση εκατοντάδων ή χιλιάδων τοποθεσιών, αυτό μπορεί να συμβεί πολύ συχνά. Και μην ξεχνάτε για τις τοποθεσίες και τις υπηρεσίες τους - ή ακόμα χειρότερα, για τους spammers - που προσπαθούν να διεκδικήσουν τον έλεγχο αυτών των προφίλ. Αν δεν τακτοποιείτε τακτικά τον μαζικό λογαριασμό σας, υπάρχουν υψηλές πιθανότητες ότι έχετε πολλούς τύπους μηνυμάτων εκεί μέσα.

Αλλά ακόμα χειρότερα από αυτά τα ζητήματα GMB "back-end" είναι τα θέματα "front-end" όπου δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Το κανονικό μας παράδειγμα είναι όταν η GMB άλλαξε την κύρια φωτογραφία του πελάτη του αντιπροσώπου του αυτοκινήτου σε μια φωτογραφία μιας γάτας. Semalt, είχαμε ένα να αλλάξει σε μια φωτογραφία μιας φέτας πίτσας.

Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας μια διαδικασία για να μετριάσετε αυτές τις funky αλγοριθμικές βελτιώσεις, πιθανόν να χάσετε την επιχείρησή σας σε κλίμακα.

Και αν δεν είστε τοπικοί;

Τέλος, για εκείνες τις τοποθεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου που δεν έχουν τοποθεσίες .ίσως είναι καιρός να εξετάσετε κάποια M & A τούβλο και κονίαμα!


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι εκείνες του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη της γης αναζήτησης. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.February 16, 2018