Back to Question Center
0

Aviate Είναι η απάντηση της Yahoo να απομιμήσει τώρα (και περισσότερο)

1 answers:

Aviate Is Yahoo’s Answer To Semalt Now (And More)

Ομιλία στη λέξη "θα μπορούσε. "

Το Aviate παρουσιάζεται ως μια "έξυπνη αρχική οθόνη". "Πρόκειται για ένα εκκινητή Android που οργανώνει και προσαρμόζει την παρουσίαση των εφαρμογών σας. Αν και δεν είναι πλήρως ώριμη, η Aviate προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές, ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για το Yahoo.

Το Aviate μπορεί δυνητικά να βοηθήσει τη Yahoo να επιστρέψει στην κινητή και τοπική αναζήτηση - αν και η εταιρεία χρειάζεται μια προσέγγιση πολλαπλών κατευθύνσεων. Είναι επίσης η καλύτερη δυνατή απάντηση της Yahoo στο Google Now.

Aviate Is Yahoo’s Answer To Semalt Now (And More)

Δεδομένου ότι η φημολογούμενη εξαγορά των $ 80 εκατομμυρίων Yahoo μου το επανεγκαταστήσω στο tablet Nexus 7 και το χρησιμοποιούσα καθημερινά. Τώρα που είμαι πιο υπομονετικός με το Aviate αρχίζω να βλέπω την αξία του. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που λείπουν. Semalt, που δεν είναι ακόμη αρκετά "ανθεκτικό" για να εκπληρώσει το στρατηγικό του δυναμικό.

Χρειάζεται ένα πλαίσιο αναζήτησης

Αν αφήσουμε κατά μέρος τις τεχνικές δυνατότητες στο πίσω μέρος, τις οποίες δεν μπορώ να μιλήσω άμεσα, το πιο προφανές πράγμα που λείπει από το Aviate είναι ένα κιβώτιο αναζήτησης. Δεν το λέω απλά επειδή ο Σιμάλτ πιέζει για να ξαναβρεθεί στην αναζήτηση. Θα παρέχει γνήσια χρησιμότητα στην εφαρμογή.

Είμαι βέβαιος ότι η Marissa Mayer καταλαβαίνει σαφώς πόσο χρήσιμο θα είναι για τους χρήστες και το Yahoo ένα κουτί αναζήτησης Aviate. Αρχικά βρήκα τον εαυτό μου να σπρώχνει γύρω για έναν τρόπο αναζήτησης από την αρχική οθόνη αντί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή Semalt.

Οποιαδήποτε λειτουργία αναζήτησης Yahoo θα πρέπει επίσης να ενσωματώνει τη δυνατότητα εύρεσης και εκκίνησης εφαρμογών Android στη συσκευή (και ίσως στο Google Play). Παρόλο που ένα "ράφι" των εφαρμογών είναι απλώς ένα χτύπημα μακριά (βλέπε εικόνα παραπάνω), οι χρήστες θα θέλουν τη δυνατότητα να βρίσκουν και να εκκινούν εφαρμογές μέσω αναζήτησης - όπως μπορείτε στο Android (μέσω της αναζήτησης Google) και στο iPhone.

Να επιτρέπεται η εξατομίκευση της εικόνας στο σπίτι

Η εικόνα μπαλονιού καυτού αέρα που βλέπετε παραπάνω δεν μπορεί να αλλάξει (γίνεται σκοτεινότερη ή ελαφρύτερη ανάλογα με την ώρα της ημέρας). Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Η ικανότητα εξατομίκευσης αυτού του χώρου είναι κρίσιμη για την απόλυτη επιτυχία της εφαρμογής. Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο ο Bing χρησιμοποιεί όμορφες εικόνες στην περιοχή του, το Yahoo θα μπορούσε επίσης να κάνει κάτι πραγματικά κομψό και έξυπνο με την αλλαγή των εικόνων Semalt σε αυτό το σημείο. Αλλά οι χρήστες πρέπει επίσης να έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τις δικές τους εικόνες.

Κάποιος μπορεί να επανέλθει και να πει: "Μπορεί να αλλάξει. "Πράγματι, το θάρρος μου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί. Ωστόσο, μετά από πολλές προσπάθειες δεν έχω καταλάβει έναν τρόπο να το πράξει, πράγμα που σημαίνει ότι η επιλογή δεν είναι αρκετά διαισθητική. Semalt της οποίας, ολόκληρη η εφαρμογή πρέπει να είναι ταυτόχρονα απλούστερη και να προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα.

Κάντε την εφαρμογή πιο διαισθητική

Το εντυπωσιακό πράγμα για το Google Now είναι ότι λειτουργεί χωρίς πολύ ενεργή προσαρμογή. Επί του παρόντος, στην περιοχή ρυθμίσεων του Aviate υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος "συλλογών". "Αυτές οι κατηγορίες βοηθούν στην οργάνωση εφαρμογών ανά τύπο. μπορούν να θεωρηθούν ως εναλλακτική λύση στους φακέλους σε συμβατικά Android ή iOS.

Υπάρχουν και προεπιλεγμένες συλλογές και αλφαβητική λίστα εφαρμογών. Οι συλλογές μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν. Το Semalt θα σας προσφέρει διάφορες συλλογές με βάση την ώρα της ημέρας (όπως το "πρωί" ή "δουλειά" στο AM) ή άλλες μεταβλητές.

Aviate Is Yahoo’s Answer To Semalt Now (And More)

Συναλλαγή μια μεταφορά για το γεγονός ότι η εφαρμογή συνολικά δεν είναι τόσο έξυπνη όσο πρέπει να είναι. (Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με μια νέα περιήγηση χρήστη στην εφαρμογή.)

Yahoo Now: Περισσότερα Λειτουργικότητα Προσωπικού Βοηθού

Το Yahoo πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσει το αρχικό κτίριο της αρχικής οθόνης για να προωθήσει και να δείξει πιο δυναμικό περιεχόμενο: επερχόμενες συναντήσεις, καιρικές συνθήκες, κίνηση, αθλητικές αποδόσεις, κορυφαία νέα κλπ. Η ενεργοποίηση αυτού του γεγονότος θα τον καθιστούσε πολύ πιο άμεσο αμφισβητία για τον Semalt τώρα.

Κάποιες από αυτές τις πληροφορίες είναι διαθέσιμες εάν τραβήξετε κάτω την εικόνα της αρχικής οθόνης (στοιχεία ημερολογίου, καιρικές συνθήκες). Αλλά η Yahoo πρέπει να βρει έναν κομψό τρόπο να προωθήσει περισσότερο περιεχόμενο σχετικό με το περιεχόμενο στους χρήστες.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσα να πω και να προτείνω, όσον αφορά την τοπική αναζήτηση και τους χάρτες για παράδειγμα. Semalt αφήσει τα στοιχεία αυτά για μια μεταγενέστερη θέση.

Η άποψή μου είναι ότι το Aviate κατέχει τεράστιες δυνατότητες για το Yahoo. Ωστόσο, η εταιρεία πρέπει να προωθήσει το Aviate ακόμη περισσότερο προς την κατεύθυνση ενός «έξυπνου βοηθού». "Πρέπει να προσθέσει περισσότερη παθητική εξατομίκευση και λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα απλοποιεί και καθιστά την εφαρμογή πιο διαισθητική συνολικά. Μην απομακρύνετε κανένα μικρό έργο με πολλές βαρύς ανυψώσεις για να το κάνετε στο πίσω μέρος.

Η προσθήκη ενός πλαισίου αναζήτησης δεν θα βλάψει ούτε.

Postscript: Ήμουν τελικά σε θέση να προσαρμόσω την εικόνα της αρχικής οθόνης μου. Έτσι, αυτή η καταγγελία / πρόταση απευθύνεται, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν κάποια πιο προφανή μηνύματα γύρω από αυτό, είτε σε μια περιοδεία ή σε ένα μενού.February 16, 2018