Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την τιμολόγηση του Amazon και ποιο εργαλείο παρακολούθησης πωλήσεων μπορείτε να συστήσετε;

1 answers:

Σήμερα, ο σύγχρονος κόσμος της λιανικής πώλησης Ιστού κυριαρχεί κυρίως γύρω από τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που αποστέλλονται στα δρομολόγια. Οι περισσότεροι από τους πωλητές είναι τώρα ελεύθεροι να αποκτήσουν τις προσφορές τους για προϊόντα ακόμη και χωρίς τη λειτουργία των δικών τους ηλεκτρονικών καταστημάτων. Πολύ συχνά, όμως, οι αρχάριοι επιχειρηματίες αποτυγχάνουν να εγκαταλείψουν το έδαφος, κυρίως εξαιτίας της έλλειψης ανταγωνιστικής γνώσης που απαιτείται ιδιαίτερα μέσω των πρώτων περιόδων μετά την εκκίνηση των έργων τους. Και μια τέτοια διάσημη και γεμάτη σε απευθείας σύνδεση αγορά ως Amazon δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον πραγματικά δυσάρεστο κανόνα. Έτσι, παρακάτω θα σας παρουσιάσω μια καλή επιλογή ειδικά προσαρμοσμένων εργαλείων παρακολούθησης πωλήσεων του Amazon και κάποιου άλλου είδους χρήσιμου λογισμικού, το οποίο μπορεί να γίνει το καλύτερο δυνατό για να ξεκινήσετε τη δική σας επιτυχημένη επιχείρηση drop-shipping.

CamelCamelCamel

Ακούγεται απολύτως τρελό, πρέπει να ομολογήσω. Αλλά αυτό το εργαλείο παρακολούθησης πωλήσεων του Amazon είναι ένας πολύ χρήσιμος βοηθός σε απευθείας σύνδεση, κυρίως όταν πρόκειται για τιμολόγηση. Το CamelCamelCamel μπορεί να σας στείλει προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις (είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω Twitter) σε τυχόν διακυμάνσεις των τιμών που πρέπει να ακολουθήσετε, για παράδειγμα όταν η τιμή ενός προϊόντος που παρακολουθείτε αυτήν την περίοδο αρχίζει να ανεβαίνει ή αντίστροφα όταν ξαφνικά τραβηχθεί . Με κάλυψη πάνω από 18 εκατομμύρια προϊόντα στο Amazon, αυτό το εργαλείο εντοπισμού πωλήσεων μπορεί επίσης να σας προσφέρει την πραγματική ιστορία που εμφανίζεται μέσω χρήσιμων τιμών. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης στο Web για να επωφεληθείτε από μια πολύ πιο βολική διαδικασία παρακολούθησης των τιμών.

Keepa

Το δεύτερο εργαλείο παρακολούθησης πωλήσεων Amazon που επικεντρώνεται περισσότερο στην τιμολόγηση, η Keepa προσφέρει διεθνή υποστήριξη που καλύπτει σε βάθος τις στατιστικές τιμολόγησης σε 11 διαφορετικές χώρες. Όσο για μένα, μπορεί να γίνει η τέλεια επιλογή σας όσον αφορά την προβολή γραφικών ιστορικού τιμών, την προειδοποίηση σχετικά με την τρέχουσα διαθεσιμότητα και τις αλλαγές στην τιμολόγηση, τη σύγκριση οποιωνδήποτε ετικετών τιμών και τον έλεγχο των πιο πρόσφατων προσφορών στο Amazon. Αυτό το πλαίσιο μιλάει για τον εαυτό του, οπότε αξίζει να το χρησιμοποιήσετε ή τουλάχιστον να δοκιμάσετε.

SellerLogic

Ο πωλητήςLogic είναι επίσης ένα σπουδαίο πράγμα που πρέπει εύλογα να προστεθεί στο Amazon tracker sales toolkit. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολύ συχνά ακόμη και ειδικοί μάρκετινγκ μπορεί να παραβλέπουν τα βασικά συστατικά μάρκετινγκ στην τιμολόγηση των προϊόντων. Όταν πρόκειται να υποδείξουμε ένα υγιές περιθώριο, να είμαστε πιο ακριβείς. Σε γενικές γραμμές, αυτό το πλαίσιο καθιστά δυνατή τη βελτιστοποίηση της τιμολόγησης σας με τέσσερις διαφορετικές προσεγγίσεις - Buy Box (εκτιμώμενη τιμή που αναμένεται να οδηγήσει το προϊόν σας στην επιθυμητή θέση του κουτιού Buy Box), θέση (τιμή που χρειάζεται για να βρείτε το προϊόν σας τοποθετημένο στα αποτελέσματα αναζήτησης με μια συγκεκριμένη θέση), Πωλήσεις (η μέση τιμή είναι η βέλτιστη για να μεγιστοποιήσετε τις καθαρές πωλήσεις σας), Match (η ίδια τιμή που ταιριάζει με τους αντιπάλους σας). Φυσικά, υπάρχουν πολλές άλλες προσεγγίσεις στην τιμολόγηση του Amazon, καθώς και μυριάδες άλλων διαφορετικών εργαλείων λογισμικού που ασχολούνται με την έρευνα λέξεων-κλειδιών, την ανταγωνιστική ανάλυση, τη βελτιστοποίηση των λιστών κλπ. Τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα σε ανοικτή πρόσβαση, οπότε μην περιορίζετε τον εαυτό σας με την τιμολόγηση του Αμαζονίου αποκλειστικά - προχωρήστε και συνεχίστε να εξερευνάτε καλύτερες ευκαιρίες εκεί Source .

December 8, 2017