Back to Question Center
0

Ξέρετε ποια εργαλεία πωλητών του Amazon είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στους γκουρού του ηλεκτρονικού εμπορίου;

1 answers:

Ακόμα και στην περίπτωση που είστε νέος παίκτης στη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου αυτού του κόσμου, πιθανότατα το πρώτο πράγμα που έχετε στο Amazon είναι ότι όλοι οι πωλητές εκεί έξω χρεώνονται με τέλη - ως επαγγελματίας πωλητής. Εννοώ τα μηνιαία σχέδια, τα τέλη παραπομπής, τα τέλη εκτέλεσης FBA, τα τέλη απογραφής και πιθανώς κάποιες άλλες πληρωμένες πληρωμές για τις οποίες δεν έχουμε καν ακούσει. Αλλά τι εάν σας πω ότι υπάρχουν κάποια πραγματικά χρήσιμα εργαλεία πωλητή του Αμαζονίου διαθέσιμα σε ελεύθερη πρόσβαση δωρεάν; Τι γίνεται αν θα μπορούσαν να μετατρέψουν την καθημερινή σας πώληση σε ένα πλήρως ελεγχόμενο ταξίδι;

Παρακάτω θα σας δείξω μερικά πραγματικά αποτελεσματικά εργαλεία πωλητών του Amazon που δεν κάνουν μόνο τα πράγματα πολύ πιο εύκολα, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας σταδιακής ναυτιλίας σε ένα οριστικά νέο επίπεδο απόδοσης. Ως πωλητής τρίτου μέρους, δοκίμασα πολλά διαφορετικά εργαλεία στο διαδίκτυο - και βέβαια, υπήρχαν κάποιες επιλογές παλιοπραγμάτων - other computer experts. Είναι όλα σχετικά με τη διανομή δωρεάν λογισμικού, σωστά; Όμως για μένα, τα ακόλουθα τρία εργαλεία πωλητών του Αμαζονίου αξίζουν σίγουρα τη χρήση ή τουλάχιστον έχουν μόνο μία μόνο προσπάθεια.

Όλοι οι πωλητές FBA / FBM θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να εκτιμούν τις προσδοκίες τους για το καθαρό κέρδος, για παράδειγμα όταν πρόκειται για τη συμμετοχή ενός νέου στοιχείου για πώληση ή ακόμα και ολόκληρη τη σειρά προϊόντων. Παραδόξως, αλλά η επιλογή του σωστού αριθμομηχανή δεν είναι τόσο εύκολη όσο οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να σκεφτεί. Είναι ένα πολύ παράξενο πράγμα, πρέπει να παραδεχτώ. Εν πάση περιπτώσει, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να έχετε ένα καλό σημείο εκκίνησης για τον μελλοντικό προγραμματισμό σας - αυτό το εργαλείο Υπολογιστών κερδοφορίας είναι απαραίτητο για το κατάστημά σας αποστολής.

Πολλαπλών καναλιών (MCF)

Αυτό το πρόγραμμα είναι γνωστό κυρίως μέσα στο Amazon FBA. Επιπλέον, αυτή είναι ίσως η μοναδική φορά που η Amazon επιτρέπει στα δεδομένα επικοινωνίας της επιχείρησής σας εκτός της πλατφόρμας. Η χρήση του πλαισίου πολλαπλών καναλιών εκπλήρωσης μπορεί να σας παράσχει άμεσα ένα τμήμα εκπλήρωσης. Όλα λειτουργούν αρκετά απλά - με την παγκόσμια φήμη της στη διαχείριση αποθεμάτων και την εκπλήρωση των παραγγελιών, η Amazon μπορεί να επιλέξει, να συσκευάσει και να στείλει οποιαδήποτε παραγγελία - απευθείας στους πελάτες σας και για λογαριασμό σας. Αυτό το χαρακτηριστικό δείχνει τις ισχυρότερες πλευρές του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το αμέσως μικρότερο χρονικό πλαίσιο ή για προσωπικά προσαρμοσμένους όρους παράδοσης.

Ο πωλητής App

Μεταξύ των άλλων εργαλείων πωλητή του Amazon, αυτή είναι ίσως η τελική λύση για τους επαγγελματίες πωλητές που συχνά βρίσκονται μακριά από τους συμβατικούς επιτραπέζιους υπολογιστές . Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε - τώρα το smartphone σας (είτε στο Android είτε στο IOS - το εργαλείο ταιριάζει και στα δύο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη επιδιόρθωση σε κάθε καθημερινό θέμα. Λοιπόν, προσωπικά, βρήκα αυτήν την εφαρμογή εξαιρετικά χρήσιμη για να μετατρέψω το φορητό ακουστικό μου σε ένα πραγματικό κέντρο εντολών για να δώσω ταχεία απάντηση ή ανάπτυξη στα εξής: παρατηρώντας την τρέχουσα επιχειρηματική σας απόδοση, τις πωλήσεις σε κλίμακα για ορισμένο χρονικό διάστημα, τη διαχείριση αποθεμάτων, δείτε τις επόμενες λεπτομέρειες πληρωμής, ανακαλύψτε νέες ευκαιρίες για προϊόντα σχετικά με το εμπόριο και τις σχετικές προσδοκίες τιμολόγησης, δημιουργήστε λίστες, δώστε άμεση ανταπόκριση των πελατών - και πολλά άλλα.

December 8, 2017