Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου πείτε όλα για τη βελτιστοποίηση του Amazon για να ταξινομήσετε υψηλότερα;

1 answers:

Η βελτιστοποίηση του Amazon είναι μια συνεχής πρακτική, η οποία ξεκινάει κυρίως με off-page μάρκετινγκ (για την ενίσχυση των πωλήσεων), τακτική βελτιστοποίηση των λιστών (πειραματίζοντας με μεγαλύτερες λέξεις-κλειδιά και φράσεις για να κερδίσετε τους ανταγωνιστές σας) θετικό και φιλόξενο ιστορικό αγορών. Και θα πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε επίμονα για να προσαρμόζετε την αληθινά μεταβαλλόμενη πραγματικότητα της αγοράς του Αμαζονίου - τελικά, να μείνετε έξω από τον ανταγωνισμό και να αναλάβετε το προβάδισμα. Φυσικά, μπορεί να φανεί ένα πραγματικά αποθαρρυντικό και χρονοβόρο έργο, αλλά κάτω από θα αναφέρω έναν κατάλογο με κουκκίδες για τη βελτιστοποίηση του Amazon για εσάς, τουλάχιστον για να ξεκινήσετε από το σημείο εκκίνησης.

Η βελτιστοποίηση του Amazon ξεκινά με την έρευνα λέξεων κλειδιών

Προφανώς, κάθε προϊόν που παρατίθεται σε αυτήν την πολυπληθή αγορά μπορεί να βρεθεί μόνο για ένα συγκεκριμένο ερώτημα αναζήτησης που περιέχει τον κύριο σχετικό στόχο λέξεις-κλειδιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γενική διαδικασία βελτιστοποίησης θα πρέπει πάντα να ξεκινά εδώ με μια ολοκληρωμένη και εις βάθος έρευνα λέξης κλειδιού - computer company san jose. Για να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο εύκολο, είστε ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσετε οποιαδήποτε γνωστά προσαρμοσμένα εργαλεία έρευνας (Sonar, για παράδειγμα). Μη διστάσετε να δοκιμάσετε ένα από αυτά και να λάβετε βοήθεια με λεπτομερείς προτάσεις σχετικά με τα πραγματικά αιτήματα των πραγματικών αγοραστών, καθώς και κάποια πρακτική διορατικότητα των τόμων αναζήτησης για ορισμένες λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά στο Amazon.

 • Επιλογή λέξεων-κλειδιών - θυμηθείτε, ενώ σχεδόν το 97% των αγοραστών είναι πιο πιθανό να προχωρήσει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, κάτι περίπου το 70% των ερωτημάτων αναζήτησης έρχονται ως φράσεις κλειδιού μεγάλης απόστασης.
 • Επιλέξτε τη σωστή θέση - λάβετε υπόψη την γενική παραγγελία για την τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών ως εξής: τίτλος προϊόντος πλούσιος με συναφείς λέξεις-κλειδιά και συνώνυμα LSI, κουκκίδες, συμπεριλαμβανομένων των λέξεων-κλειδιών μακριάς ουράς (σχετικά με τη χρήση, τα οφέλη, προϊόν, κ.λπ.).
 • Long-tail Amazon Optimization - είναι ίσως το πιο δύσκολο και χρονοβόρο έργο εδώ, αλλά εστιάζοντας την έρευνα λέξης κλειδιού σας ειδικά σε φράσεις αναζήτησης μακριάς ουράς είναι ΠΡΕΠΕΙ - όχι μόνο για το κείμενο της καταχώρισής σας, - Επίσης, κάντε κλικ στις διαφημίσεις..

  Ας το παραδεχτούμε - κάθε συνδυασμό λέξεων-κλειδιών και μακριών ουρών στο Amazon έχει την προσωπική του κατάταξη. Αυτό σημαίνει ότι το CTR καθορίζεται πάντα ξεχωριστά για κάθε λέξη-κλειδί και τις αντίστοιχες βαθμολογίες. Με απλά λόγια, όσο υψηλότερο είναι το CTR, τόσο καλύτερη είναι η δυνατότητα κατάταξης που θα έχει το σχετικό προϊόν.

  Εδώ είναι μια σύντομη λίστα με τους κύριους παράγοντες οδήγησης CTR:

  • Τίτλος & Εικόνα προϊόντος
  • Διαθεσιμότητα & Βαθμολογία
  • Κατηγορία Προϊόντος, Προεπισκόπιση Χαρακτηριστικών και το υπόλοιπο των Επιλογών Αγοράς

  Amazon Reviews and Πωλήσεις

  Ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η πιο πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με την πολιτική γενικών ανασκοπήσεων, οι αναθεωρήσεις παρέμειναν ένα πολύ σημαντικό μέρος της συνολικής στρατηγικής βελτιστοποίησης του Amazon. Γιατί; Επειδή μπορούν να οδηγήσουν το CTR σας. Θέλω να πω ότι θα πρέπει να παρακολουθείτε τις αναθεωρήσεις πελατών, ώστε οι αρνητικές να ανταποκρίνονται εγκαίρως (για κάποιο λόγο αυτές οι εντελώς εμφανείς ενέργειες παραβλέπονται πολύ συχνά από πολλούς πωλητές). Με αυτόν τον τρόπο φροντίστε να προσφέρετε μια επιλογή επιστροφής χρημάτων για ελαττωματικά ή / και σπασμένα προϊόντα και οποιουσδήποτε άλλους συνήθεις τρόπους διευθέτησης αρνητικών περιπτώσεων - για να δείξετε ότι φροντίζετε για υγιή εμπειρία αγορών και ικανοποίηση του πελάτη.

  Bottom Line

  Κάνοντας αυτό, μην ξεχνάτε ότι η Amazon χρησιμοποιεί πραγματικά επιτυχημένες προσφορές ως ισχυρό δείκτη απόδοσης. Εντάξει, μπορεί να είναι μια συστροφή ενός μη-brainer, αλλά αν μόλις ξεκινήσατε εκεί, σας προτείνω να εστιάσετε σε διαφημιστικά δώρα, τρέχοντας διαφημίσεις της ΔΕΗ, προσφέροντας εκπτώσεις και οποιουσδήποτε άλλους τρόπους ενίσχυσης των πωλήσεων, τουλάχιστον μέσω της τα πρώτα στάδια της λειτουργίας - για να πάρει κάποια αρχική δυναμική των πωλήσεων. Και η τρέχουσα μόνο βελτιστοποίηση της λίστας θα ήταν δύσκολο να φτάσει εκείνη την περίοδο, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη έναν πραγματικό διαγωνισμό για το κόψιμο του λαιμού εκεί.

December 8, 2017