Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου πείτε τι κάνει καλό backlinks θέσεων που πραγματικά εργάζονται στο SEO;

1 answers:

Πριν σας δείξει ποιες ιδιότητες καθιστούν τις εξειδικευμένες επιστροφές που λειτουργούν πραγματικά σε SEO (Search Engine Optimization), ας καταλάβουμε τι είδους συνδέσμους θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Συνήθως, όταν πρόκειται για SEO, μπορούμε εύλογα να χρησιμοποιήσουμε τους ακόλουθους δύο τύπους backlinks - είτε NoFollow links είτε DoFollow ones.

1. Επιστροφής με ένα χαρακτηριστικό DoFollow είναι αυτά που έχουν άμεση και απτή αξία στο SEO. Αυτό σημαίνει ότι οι Backlinks DoFollow μπορούν να σας δώσουν ώθηση στις κύριες σχετικές μετρήσεις της Google, γνωστές και ως PageRank, trust και authority authority - isimtescil hosting. Προφανώς, τέτοιου είδους συνδέσεις είναι αλληλεπιδραστικές. Ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαδρομή πλοήγησης για όλους - και τους δύο χρήστες ζωντανών και τα bots ανίχνευσης αναζήτησης για λόγους ευρετηρίασης. Από την άλλη πλευρά όμως, αυτές οι επανασύνδεσμοι χρησιμεύουν για τη διανομή αυτού του μυστηριώδους "χυμού σύνδεσης" μεταξύ των δύο πλευρών της συμφωνίας - πηγή συνδέσμου και παραλήπτη.

2. Επιστροφής με χαρακτηριστικό NoFollow είναι ακριβώς το αντίθετο. Ενώ αυτά τα backlinks εξακολουθούν να εξυπηρετούν (τουλάχιστον εν μέρει) ως χέρι βοήθειας για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα παραπομπής σας με βελτιωμένο ρυθμό μετατροπής, δεν επιτρέπονται για ζωντανή πλοήγηση χρηστών - μόνο για σκοπούς ανίχνευσης, καθώς μπορεί εν μέρει να οδηγήσουν σε περισσότερους θετικές αποδόσεις για το SEO μακροπρόθεσμα.

Τι κάνει τις εξειδικευμένες συνδέσεις υψηλής ποιότητας;

Πριν από οτιδήποτε άλλο, οι ποιοτικοί σύνδεσμοι επιστροφής εξ ορισμού είναι εκείνοι οι σύνδεσμοι που ανακατευθύνουν (διαφορετικά, συνδέουν) τον επισκέπτη του ιστοτόπου ή του ιστοτόπου σε μια πηγή τρίτου μέρους μέσω της χρήσης λέξεων-κλειδιών. Και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που θεωρούνται από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (όπως το ίδιο το Google, το Yahoo, το Bing κ.ο.κ.) για να «κατανοήσουν» κάθε εξειδίκευση και διακριτικότητα των εξειδικευμένων περιοχών στο SEO. Εδώ είναι αυτό που κάνει ένα backlink υψηλής ποιότητας που εξυπηρετεί τους σκοπούς SEO σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - βασικά μοτίβα συνδέσεων, σύνδεση αρχή και σχετικότητα, καθώς και την ηλικία του συνδεδεμένου τομέα.

  • Βασικά μοτίβα σύνδεσης - στάση για τον οργανικό τρόπο φυσικής σύνδεσης κτιρίου. Δεδομένου ότι ακόμα και οι τεχνικές Black_hat έχουν εξομαλυνθεί και εξεταστεί καλά τα τελευταία χρόνια, η Google δίνει έμφαση τώρα στην ποιότητα τους και όχι μόνο σε ποσοτικά πρότυπα. Με απλά λόγια, η ύπαρξη πολλών συνδέσμων χαμηλής ποιότητας από μη σχετιζόμενες ή ακόμη και εντελώς άσχετες πηγές δεν έχει καμία σχέση με το SEO. Επιπλέον, χωρίς να δίνουμε πολύ ακριβή προσοχή στα βασικά φυσικά μοτίβα οικοδόμησης συνδέσεων δεν είναι μόνο δύσκολα σε θέση να παράσχουν οποιαδήποτε μετρήσιμη ώθηση στην SEO αλλά θα μπορούσαν επίσης να κερδίσουν τον ιστοχώρο σας ή το blog σας μια σοβαρή ποινή κατάταξης, ικανή να σας τραβήξει τον κατάλογο των SERPs .
  • Link Authority - σημαίνει ότι κάθε στοιχείο που βρίσκεται στο προφίλ σας συνδέσμου θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατάλληλο και πιο έμπειρο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι εν λόγω δεσμοί επιστροφής σας εξυπηρετούν καλά, ιδιαίτερα όσον αφορά την οικοδόμηση ενός στέρεου επιπέδου εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για το περιεχόμενο της σελίδας σας. Έτσι, οι συνδέσεις υψηλής ποιότητας μπορούν να σας διαβεβαιώσουν για μια μακροπρόθεσμη πρόοδο στα μάτια των ζωντανών ερευνητών και της Google.
  • Age Age - παρά το γεγονός ότι αυτή η ιδιότητα συχνά κατηγοριοποιείται στο πλαίσιο της σχέσης εξουσίας και συνάφειας, η ηλικία του συνδεδεμένου τομέα είναι ακριβώς αυτό που ορίζει τις μέσες εξειδικευμένες συνδέσεις από εκείνες μιας σίγουρα υψηλής ποιότητας και ισχύος στο SEO. Ενώ οι συνδέσεις από περιοχές μερικών ετών μπορούν ακόμα να αποδώσουν καλά, αυτές που προέρχονται από ηλικιωμένους τομείς παρατηρούνται συχνά από την Google, καθώς αυτές που προσφέρουν ένα πιο πολύτιμο και χρήσιμο αποδεικτικό περιεχόμενο που αξίζει να παρουσιαστεί σε ένα ευρύτερο κοινό με ερευνητές, επομένως μετακινήστε τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας πιο κοντά στην κορυφή της λίστας των SERP.
December 8, 2017