Back to Question Center
0

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε backlinks για SEO;

1 answers:

Δημιουργία backlinks για SEO σημαίνει οικοδόμηση συνδέσμων που δεν προσφέρουν μόνο περισσότερη οργανική κίνηση στον ιστοχώρο σας ή το ιστολόγιό σας, αλλά ενισχύουν την εξουσιοδότησή σας, την εξουσιοδότηση τομέα και το PageRank σε κλίμακα. Τελικά, δημιουργώντας backlinks για SEO σημαίνει ότι οδηγείτε το site σας στην κορυφή της λίστας των SERPs. Αλλά το πράγμα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν είναι όλα τα backlinks δημιουργήθηκαν ίσα - γι 'αυτό πολλοί αρχάριοι webmasters και σε απευθείας σύνδεση ιδιοκτήτες επιχειρήσεων απλώς εστιάζουν τη συνολική προσπάθεια οικοδόμησης συνδέσεων περισσότερο στην ποσότητα τους, παρά στην ποιότητα. Παρόλα αυτά, ενεργώντας έτσι θα είναι πιο πιθανό να κερδίσουν τον εαυτό τους μια σοβαρή και συχνά μη αναστρέψιμη ποινή κατάταξης, αντί να επωφεληθούν από την πραγματικά μετρήσιμη ώθηση στην κατάταξη.

Αποφύγετε τα εξής, όταν δημιουργείτε backlinks για SEO:

 • Ιστοσελίδες ή blogs με υπερβολικά λεπτό περιεχόμενο σελίδας πρωτότυπα γραπτά που δίνουν πραγματική αξία στον χρήστη - giochi elastici per bambini.
 • Επιστρέψεις που είναι κρυμμένες στο περιεχόμενο της σελίδας, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι ορατές αποκλειστικά για τις μηχανές αναζήτησης (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας 0 μέγεθος γραμματοσειράς).
 • Εσκεμμένα εξαπατώντας, εξαπατώντας ή αποκρύπτοντας άσχετους συνδέσμους μόνο για σκοπούς SEO, αντί για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και την καλύτερη ευρετηρίαση από τις μηχανές αναζήτησης.

Δημιουργώντας backlinks για SEO, εξετάστε τις ακόλουθες εξωτερικές μετρήσεις ιστότοπων:

 • Ποσοστό χώρας των πραγματικών επισκεπτών (διαφορετικά, δημογραφικά στοιχεία ζωντανού ερευνητή).
 • Γενικά μέσα της εμπλοκής του χρήστη (για παράδειγμα, ποσοστό εγκατάλειψης, ημερήσια ώρα ανά επίσκεψη χρήστη, προβολή σελίδας κ.λπ.).
 • Αναλογία πραγματικών επισκεπτών, η οποία προέρχεται απευθείας από την οργανική επισκεψιμότητα αναζήτησης.
 • Κορυφαίες λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται και λέξη-κλειδί ανταγωνισμού από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, όπως η ίδια η Google.

Λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα σημεία, μην ξεχάσετε να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι στη σωστή θέση και ότι τα backlinks σας θα σας εξυπηρετήσουν καλά, ιδιαίτερα όσον αφορά την στοχευμένη επισκεψιμότητα στο web , και την κατάταξη της σελίδας σας σε κλίμακα. Θέλω να πω ότι αυτό είναι όπου το web analytics έρχεται να παίξει, βέβαια, εάν θέλετε να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα για κάθε νέο backlink. Έτσι, εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγχονται κατά τη δημιουργία backlinks για SEO:

 • Ο συνολικός αριθμός των backlinks που δείχνουν στον τομέα της δικής σας ιστοσελίδας ή blog.
 • Κύριοι προορισμοί που σας προσφέρουν μια στοχευμένη επισκεψιμότητα ιστότοπων παραπομπής.
 • Ο μέσος αριθμός επισκέψεων ζωντανών χρηστών που δημιουργούνται από κάθε backlink που έχετε στο προφίλ σύνδεσής σας.
 • Ακριβώς ποια μέρη και τμήματα του περιεχομένου της σελίδας σας είναι τα πιο επισκέψιμα από τους χρήστες.

Με αυτό τον τρόπο, βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλό έλεγχο σε κάθε ξεχωριστό σύνδεσμο. Όσο για μένα, κατά τη δημιουργία backlinks για το SEO, χρησιμοποίησα αρκετά δοκιμαστικά εργαλεία backlink, όπως το Mozilla's Open Site Explorer, το Semalt Analyzer, το Majestic SEO και το Ahrefs. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μια αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για να σας δείξουν τα αδύναμα σημεία που χρειάζονται μια άμεση γρήγορη λύση, για παράδειγμα, για να αποκλείσετε έναν ύποπτο ή ανοιχτά τοξικό σύνδεσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα προτού επηρεάσει αρνητικά την κατάταξη του ιστοτόπου σας ή του blog σας. Μετά από όλα, εξαρτάται μόνο από εσάς να αποφασίσετε ποιο εργαλείο online checker θα επιλέξετε. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι παρακολουθείτε το προφίλ του συνδέσμου σας, και ειδικά κάθε νεοσύστατο backlink, σε συχνή βάση. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να διατηρείτε τα πάντα στη θέση σας και να είστε σίγουροι για τυχόν απροσδόκητες απώλειες στην κυκλοφορία ή την πραγματική κατάταξη σελίδων.

December 8, 2017