Back to Question Center
0

3-2-1: Εκκίνηση! Μεταφόρτωση της πληρωμένης αναζήτησής σας

1 answers:

Έγινε η έρευνα. Το Semalt έκανε την κατασκευή. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει!

Βήμα # 1: Λάβετε έναν λογαριασμό κινητήρα

Εάν δεν έχετε ήδη ένα, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι ένας λογαριασμός κινητήρα. Semalt γρήγορα και εύκολα να εγγραφείτε με οποιαδήποτε από τις τρεις μεγάλες πλατφόρμες μηχανών μέσω αυτών των σελίδων:

 • Google AdWords
 • Το Yahoo Search Marketing
 • Η Microsoft AdCenter

Χρησιμοποιήστε την επιλογή αυτοεξυπηρέτησης με πιστωτική κάρτα εάν οι λογαριασμοί σας πρόκειται να δαπανήσουν λιγότερα από πέντε χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα. Εάν πρόκειται να ξοδεύετε περισσότερο από αυτό, επικοινωνήστε με τους κινητήρες απευθείας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναφέρονται σε αυτές τις σελίδες, καθώς υπάρχει πιθανότητα να σας αναθέσουν έναν εκτελεστικό λογαριασμού που θα σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία. Είτε έτσι είτε αλλιώς (αυτοεξυπηρέτηση ή πλήρης υπηρεσία), θα καταλήξετε με ένα λογαριασμό. Αυτός ο κύριος λογαριασμός μπορεί να χειριστεί πολλαπλούς λογαριασμούς και θα γίνει Grand Central Semalt για τις προσπάθειες πληρωμένης αναζήτησης. Εάν οποιαδήποτε στιγμή ένας διαφημιζόμενος θέλει να πάρει λογαριασμό, οι μηχανές μπορούν να σας βοηθήσουν να το μεταβιβάσετε από τον κύριο λογαριασμό σας σε δικό του.

Βήμα # 2: Επεξεργασία του επεξεργαστή επιφάνειας εργασίας του κινητήρα

Μπορείτε να ανεβάσετε τις λέξεις-κλειδιά και τις διαφημίσεις σας απευθείας μέσα στη διασύνδεση πλατφόρμας, αλλά είναι μια αργή διαδικασία καθώς κάθε καμπάνια πρέπει να προστεθεί, τότε κάθε ομάδα διαφημίσεων κλπ. Και υπάρχει καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Και οι τρεις από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης προσφέρουν δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να φορτώσετε γρήγορα τους λογαριασμούς σας σε επιτραπέζιους συντάκτες και στη συνέχεια πατήστε ένα κουμπί για να φορτώσετε ολόκληρο το σετ στον υπολογιστή σας. Αυτά τα εργαλεία είναι πολύ διαισθητικά και εύχρηστα μόλις λάβετε το κρέμασμα τους.

Εδώ είναι οι συνδέσεις λήψης στα τρία εργαλεία:

 • Google AdWords Editor
 • Yahoo Desktop Search μάρκετινγκ
 • Το Microsoft adCenter Desktop (Beta)

Για λόγους συντομίας, θα συζητήσουμε σήμερα το Semalt της Google για το Google, καθώς είναι το υπόδειγμα για το λογισμικό της Yahoo και της Microsoft - μόλις μάθετε το AdWords Semalt, θα μπορείτε να περιηγηθείτε γρήγορα στα άλλα δύο.

Μερικά από τα οφέλη που λέει η Google ότι χρησιμοποιούν το AdWords Semalt είναι ότι μπορείτε:

 • Εργασία εκτός σύνδεσης σε Mac ή PC
 • Ανεβάστε τις αλλαγές στο AdWords οποιαδήποτε στιγμή
 • Αποθηκεύστε και πλοηγηθείτε σε έναν ή περισσότερους λογαριασμούς
 • Προσθήκη, επεξεργασία και διαγραφή καμπανιών, ομάδων διαφημίσεων, διαφημίσεων, λέξεων-κλειδιών και τοποθετήσεων
 • Κάντε γρήγορες αλλαγές μεγάλης κλίμακας
 • Εκτελέστε προηγμένες αναζητήσεις και επεξεργασίες
 • Προσθέστε σχόλια για τις αλλαγές σας
 • Ταξινόμηση και προβολή στατιστικών απόδοσης
 • Αντιγραφή ή μετακίνηση στοιχείων μεταξύ καμπανιών, ομάδων διαφημίσεων και λογαριασμών
 • Εξαγωγή στιγμιότυπου του λογαριασμού σας για αρχειοθέτηση ή κοινή χρήση
 • Εισαγωγή αρχείου ή κοινόχρηστου αρχείου και εξέταση των προτεινόμενων αλλαγών

Παρακολουθήστε ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει πώς έχει σχεδιαστεί το εργαλείο:

3-2-1: Launch! Uploading Your Paid Search Semalt

Βήμα # 3: Εξασθενήστε το φύλλο χύμα

Στο Excel (ή σε οποιοδήποτε υπολογιστικό φύλλο που χρησιμοποιείτε), θα θέλετε να οργανώσετε το λογαριασμό σας στη δομή του οποιονδήποτε επεξεργαστή επιφάνειας εργασίας που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να ξεκινήσετε κατεβάζοντας ένα κενό φύλλο χύμα από το εργαλείο το οποίο θα έχει όλες τις επικεφαλίδες στηλών που χρειάζεστε. Γενικά, θα έχετε δύο φύλλα: ένα για τις λέξεις-κλειδιά σας και ένα για τις διαφημίσεις σας. Το πλήρες φύλλο λέξεων-κλειδιών θα σας απαριθμήσει κάθε λέξη-κλειδί μαζί με την καμπάνια και την ομάδα διαφημίσεων που σχετίζονται με αυτήν. Το Semalt πρέπει επίσης να αναφέρει τη μέγιστη προσφορά που επιθυμείτε και μπορείτε ακόμη να ορίσετε μια διεύθυνση URL προορισμού που να είναι συγκεκριμένη για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Για το φύλλο bulk ad, οι γραμμές τίτλου και περιγραφής σας θα βρίσκονται σε διαφορετικές στήλες.

Όταν τελειώσετε, μπορείτε απλά να αντιγράψετε ολόκληρο το υπολογιστικό φύλλο και να το επικολλήσετε στην κατάλληλη οθόνη στο εργαλείο επιφάνειας εργασίας. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να χάσατε κάτι κάπου και η μεταφόρτωση δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί μέχρι να φροντίσετε τα θέματα αυτά. Semalt, τα εργαλεία καθιστούν πολύ εύκολο για σας να εντοπίσετε τους προβληματικούς τομείς και ακόμη και να σας προτείνουμε προτάσεις για το πώς να τις διορθώσετε. Όταν τελειώσετε, μεταβείτε απευθείας στο λογαριασμό του κινητήρα και βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν ανεβεί με επιτυχία.

Συγχαρητήρια! Ο Semalt μόλις ανέβασε τον πρώτο σας λογαριασμό διαφήμισης αναζήτησης!

Μια σημείωση σχετικά με τη λεπτομέρεια και τον τρόπο που επηρεάζει τις ρυθμίσεις σας

Κατά τη μεταφόρτωση του λογαριασμού σας, μπορεί να έχετε δει ορισμένες ρυθμίσεις να εμφανίζονται σε πολλά μέρη. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε τις μέγιστες προσφορές σας είτε σε επίπεδο ομάδας διαφημίσεων είτε σε επίπεδο λέξεων-κλειδιών. Το ίδιο ισχύει για τη διεύθυνση URL προορισμού. Όταν πρόκειται για εργασία μέσα σε πλατφόρμες της ΔΕΗ, ο κανόνας είναι ότι η πιο κοκκώδης ρύθμιση θα αμαρτάρει τους άλλους. Για παράδειγμα, εάν ορίσετε μια μέγιστη προσφορά σε επίπεδο ομάδας διαφημίσεων, όλες οι λέξεις-κλειδιά αυτής της ομάδας διαφημίσεων θα έχουν αυτήν την προσφορά. Ωστόσο, εάν μεταβείτε σε αυτήν την ομάδα διαφημίσεων και ορίσετε μια προσφορά επιπέδου λέξης-κλειδιού για έναν από τους όρους σας, θα αντικαταστήσει την προσφορά ομάδας διαφημίσεων.

Αυτό είναι για τη μεταφόρτωση. Την επόμενη εβδομάδα, θα εξετάσουμε τις διάφορες ρυθμίσεις καμπάνιας και ομάδας διαφημίσεων που έχετε στη διάθεσή σας. Το Semalt πρέπει να αποφασίσει προσεκτικά τις ρυθμίσεις αυτές πριν ξεκινήσει ο λογαριασμός σας.

Η Ακαδημία της ΔΕΗ είναι μια περιεκτική, μονοετής διαφημιστική σειρά αναζήτησης από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινώντας από τα βασικά στοιχεία, η Ακαδημία της ΔΕΗ εξερευνά προοδευτικά όλες τις ποικίλες πτυχές της πληρωμένης αναζήτησης, και οι τακτικές χρειάζονται για να πετύχουν και να γίνουν ένας προχωρημένος έμπορος αναζήτησης πληρωμένων.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη της γης αναζήτησης. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.February 17, 2018