Back to Question Center
0

Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω πώς να βελτιστοποιήσω τις καταχωρίσεις του Amazon και να κατατάξω υψηλότερα;

1 answers:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πραγματικά αδύνατο να βελτιστοποιήσετε τις λίστες του Amazon γράφοντας απλώς ένα ήχο και ακόμη και πλήρως συναρπαστικό περιεχόμενο περιγραφής. Γιατί; Απλά επειδή ένας συγκεκριμένος αλγόριθμος κατάταξης αναζήτησης που διδάσκει αυτήν την γεμάτη σε απευθείας σύνδεση αγορά παίρνει πολλούς διαφορετικούς παράγοντες υπόψη όταν πρόκειται να ανατεθεί μια συγκεκριμένη θέση κατάταξης για κάθε αντικείμενο που πωλείται εκεί. Αυτός είναι ο λόγος για να μείνετε ένα βήμα μπροστά από σας εξειδικευμένες / κατηγορία προϊόντων αντιπάλους σας θα χρειαστεί σίγουρα μια σε βάθος κατανόηση του Amazon SEO έξω από την λίστα σας. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε - όλα δεν είναι τόσο περίπλοκα, όπως μπορεί να φανεί με την πρώτη ματιά.

Το πράγμα είναι ότι μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις καταχωρίσεις του Amazon με τον σωστό τρόπο μόνο αν στοιχηματίζετε στους σωστούς παράγοντες κατάταξης που χρησιμοποιούνται από τον πολύπλοκο αλγόριθμο ταξινόμησης αναζήτησης Α9 - what are high pr links. Στην πραγματικότητα, το A9 βασίζεται κυρίως σε δύο τύπους καθοριστικών παραγόντων - παράγοντες απόδοσης και συναφείς παράγοντες.

  • Παράγοντες απόδοσης - περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις βασικές μετρήσεις όπως η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR), ο ρυθμός μετατροπής, σε κλίμακα. Με απλά λόγια, αυτοί οι παράγοντες δείχνουν πόσο καλά έχετε κάνει με το προϊόν και την ικανοποίηση των πελατών σας μέχρι στιγμής.
  • Παράγοντες Συνάφειας - είναι πολύ απλούστεροι, καθώς αυτοί οι παράγοντες δείχνουν ακριβώς πόσο καλά το προϊόν ταιριάζει με τα ερωτήματα αναζήτησης που χρησιμοποιούνται συνήθως από τους περισσότερους αγοραστές που αναζητούν προϊόντα στο Amazon. Με άλλα λόγια, οι βασικοί παράγοντες ενδιαφέροντος είναι να στοιχηματίζετε κυρίως στη σωστή χρήση των κύριων λέξεων-κλειδιών-στόχων (και των φράσεων αναζήτησης μεγάλης ουράς), καθώς και στην πιο προτιμώμενη θέση που λαμβάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις λίστες σας στο Amazon.

Συσκευασία Up

Με όλους αυτούς τους παράγοντες απόδοσης και συνάφειας που ταιριάζουν και λαμβάνονται υπόψη, εδώ είναι ο κατάλογος των σημείων σφαιρών για να αποκτήσετε μια μεγάλη εικόνα της βελτιστοποίησης του ηλεκτρονικού εμπορίου καταλάβετε όλα τα καρύδια και τα μπουλόνια της διαδικασίας. Έτσι, εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις καταχωρίσεις του Amazon σαν έναν πραγματικό πωλητή και έναν εμπειρογνώμονα SEO - όλα σε ένα - εξετάστε αυτές τις πρακτικές προτάσεις που αναφέρονται παρακάτω και υποστηρίξατε με μερικά κρύα σκληρά στοιχεία:

  • Μπορεί να μοιάζει με ένα όχι-brainer, αλλά η πρώτη σελίδα με τα αποτελέσματα αναζήτησης λαμβάνει συνήθως σχεδόν όλα τα κλικ των χρηστών (περίπου 97%)?

  • Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι περίπου το 70% των αιτημάτων προϊόντος που χρησιμοποιούν οι ζωντανοί αγοραστές στο Amazon είναι ερωτήματα αναζήτησης μακριάς ουράς.
  • Η θέση λέξεων-κλειδιών θεωρείται από τον A9 ως πολύ ισχυρό παράγοντα κατάταξης, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε, δηλαδή όταν επιλέγετε τη σωστή θέση για τις κύριες λέξεις-κλειδιά στο τίτλο του προϊόντος σας λίστα σημείων κουκκίδων, η ίδια η περιγραφή του προϊόντος και οι όροι αναζήτησης του κεντρικού χρήστη του πωλητή.
  • Έχοντας ένα μακροπρόθεσμο εργαλείο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και λογισμικό παρακολούθησης CTR είναι μια απόλυτη ανάγκη για κάθε επιτυχημένο λιανοπωλητή που πωλεί εκεί πέρα ​​από κάθε είδους πολυτέλεια.
  • Εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις καταχωρίσεις σας στο Amazon από την αρχή, επικεντρώστε τις κύριες προσπάθειές σας SEO στα ακόλουθα στοιχεία που οδηγούν την αναλογία κλικ / εμφανίσεων (CTR) σας, όπως τίτλο προϊόντος, εμπορικό σήμα, (Prime), τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων, τη σωστή κατηγορία προϊόντων, την ετικέτα του στοιχείου βέλτιστης πώλησης, το κόστος αποστολής, την προεπισκόπηση χαρακτηριστικών / οφελών και τους υπόλοιπους άλλους παράγοντες αγοράς.
December 13, 2017