Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για την βελτιστοποίηση τίτλου προϊόντος της Amazon SEO;

1 answers:

Πώς να πετύχει η Amazon; Ενεργοποιώντας τους κορυφαίους φιλόδοξους πωλητές μεγιστοποιώντας τα κέρδη τους με τις βελτιστοποιημένες λίστες προϊόντων! Ευτυχώς, έχω δοκιμάσει μερικές πρόσφατες συμβουλές SEO για το τρέχον έτος. Και παρακάτω θα σας δείξω πώς να βελτιστοποιήσετε την πλατφόρμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - το μόνο που χρειάζεστε εκεί είναι να επενδύσετε λίγο χρόνο και προσπάθεια στην επιλογή του σωστού χώρου για τις λέξεις-κλειδιά σας με μεγάλους χαρακτήρες στους τίτλους προϊόντων. Θυμηθείτε, ο τίτλος της καταχώρισης προϊόντων σας είναι ίσως το πιο σημαντικό συστατικό που απαιτείται για να ταξινομήσετε καλά στο Amazon. Την ίδια στιγμή, μια συνοπτική και συναρπαστική λίστα προϊόντων είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο αναρωτιέστος αγοραστής, σωστά; Έτσι, θα ήταν μια καλά διαμορφωμένη απόφαση να δοθεί αρκετή προσοχή ακριβώς στη βελτιστοποίηση του τίτλου προϊόντος. Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω πρόκειται να σας δείξω μια σύντομη σειρά σχετικών συμβουλών SEO Amazon απαραίτητες για τη βελτιστοποίηση τίτλου προϊόντος - pr9 backlinks buy here pay. Ελπίζω ότι τα περισσότερα από αυτά θα ήταν χρήσιμα, φυσικά δεδομένου ότι είστε πρόθυμοι και έτοιμοι να ξαναγράψετε ένα κομμάτι των περιγραφών των προϊόντων σας ή τουλάχιστον να τα προσαρμόσετε σε κάποιο βαθμό.

Ο καθένας εξοικειωμένος με την έννοια της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) το ξέρει σίγουρα - λέξεις-κλειδιά long-tail είναι πολύ σημαντικές όταν πρόκειται για βελτιστοποίηση περιεχομένου για τη βελτίωση της ορατότητας και της έκθεσης σε απευθείας σύνδεση στην αναζήτηση. Όσο για το Amazon, η ανίχνευση τέτοιων μακρών φράσεων αναζήτησης είναι ακόμη πιο σημαντική για να σκεφτείτε. Και για να ενισχύσετε τις ήδη δυνατές δυνατότητές τους, σας προτείνω να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να δώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ακρίβεια στον τίτλο του προϊόντος σας. Με αυτό τον τρόπο, λάβετε υπόψη τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες βελτιστοποίησης:

  • Ο τίτλος του προϊόντος σας χρειάζεται μόνο ακριβείς και συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά αγορών και φράσεις αναζήτησης μεγάλης ουράς. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι ευκολότερο για τους επισκέπτες σας να εντοπίζουν τις προσφορές προϊόντων πιο σωστά και ποτέ να μην αναπηδούν.
  • Συμπεριλαμβανομένων των διαθέσιμων χρωμάτων και των διαστάσεων μεγέθους του προϊόντος, μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε σημαντικά το γενικό ποσοστό μετατροπής. Και είναι μια μη-brainer, αλλά υψηλότερες μετατροπές συνήθως οδηγούν σε περισσότερες πωλήσεις, με τη σειρά τους δίνοντας το πράσινο φως στα υψηλότερα έσοδά σας.

  • Να είστε συγκεκριμένοι στους τίτλους των προϊόντων σας. Ποτέ μην διστάσετε να συμπεριλάβετε το εμπορικό σήμα του προϊόντος εκεί - μόνο για να βοηθήσετε την κατάταξη των προϊόντων σας να κατατάσσεται καλά για την στοχευμένη επωνυμία αναζήτησης.
  • Μην περιορίζετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας μόνο βασικά εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, όπως το Google AdWords. Ναι, αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης για σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει να παραδεχτώ. Αλλά το πράγμα είναι ότι χρησιμοποιώντας μόνο ένα καλό παλιό βοηθό στο διαδίκτυο δεν είναι σίγουρα αρκετό για να κυριαρχήσει εκείνη την πολυπληθή αγορά.
  • Δυστυχώς, δεν υπάρχουν καθολικές συμβουλές SEO Amazon ή οποιαδήποτε βήμα προς βήμα οδηγίες με ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Αλλά τι μπορεί να γίνει εδώ για να βεβαιωθείτε ότι είστε έξω από εκείνο τον σκληρό ανταγωνισμό της αγοράς εκτελεί μια σε βάθος έρευνα λέξη-κλειδί για να χρησιμοποιήσετε όλες τις κρυφές ευκαιρίες αναζήτησης πελάτη για δικό σας όφελος. Μεταξύ των άλλων, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό, όπως το Jungle Scout (έρευνα λέξεων-κλειδιών που υποστηρίζεται από ευκαιρίες προϊόντων που έχουν συγκεντρωθεί όχι μόνο από την Amazon αλλά και από τις άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου) ανταγωνιστική γνώση και χρήσιμες προτάσεις για λέξεις-κλειδιά μεγάλης απόστασης), Πεδίο εφαρμογής (το one-stop-shop σας με τον εκτιμητή λέξεων-κλειδιών, τον εντοπιστή τιμών και το αυτοματοποιημένο εργαλείο διαχείρισης κινδύνου).

December 13, 2017