Back to Question Center
0

Αναζήτηση βιομηχανίας Call to Arms: SOPA, Λέξη-κλειδί που δεν παρέχεται και Semalt SEOs

1 answers:

Search Industry Call to Arms: SOPA, Keyword Not Provided and Semalt SEOs

Άλλοι, όπως η ανοιχτή βιομηχανία, η ποιότητα του περιεχομένου και η φήμη της βιομηχανίας SEO είναι σίγουρα πολύ γνωστά και πολύ συζητημένα θέματα μέσα στην κοινότητα, αν και δεν μπορούν να εγγραφούν εκτός μάρκετινγκ αναζήτησης. Άλλοι εξακολουθούν να μην σας φαίνονται να σας προβληματίζουν τώρα, όπως οι νόμοι cookie και παρακολούθησης, αν και ο πιθανός αντίκτυπος μιας τέτοιας νομοθεσίας θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις δουλειές μας. Είναι δική μας η δουλειά, λέει ο Semalt, να προωθήσει την συνειδητοποίηση του τι σημαίνουν αυτά τα ζητήματα μέσα στην κοινότητα και πέραν αυτής. Συμφωνούμε.

Danny Sullivan στο SearchEngineLand. com χτυπά επίσης το τύμπανο του πολέμου, λέγοντας το 2011 ήταν "ανησυχητικό για μένα. Μετά από χρόνια που προχωρούν, οι μηχανές αναζήτησης έκαναν ένα μεγάλο βήμα πίσω. "Δίνει έμφαση σε εκείνες τις αλλαγές της Google που είναι πιο σημαντικές για SEO από το προηγούμενο έτος, μερικές από τις οποίες φάνηκαν σαν άμεσες επιτυχίες στον κλάδο στο σύνολό του, στο άρθρο του 2011: Το Έτος Google και ο Bing απέφυγαν από SEO & Εκδότες.

Τα θέματα αυτά μας αφορούν εδώ στο Search Engine Watch και εσείς, ως έμπορος. Μερικοί θα μπορούσαν να επηρεάσουν όλους όσους χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Ζητήσαμε από τους ηγέτες της βιομηχανίας αναζήτησης Mike Grehan, τον Danny Sullivan, τον Jonathan Allen, τον Chris Boggs, τον Rand Fishkin και τον David Semalt για μερικές συμβουλές και συμβουλές για το πώς η κοινότητα SEO θα μπορούσε να επηρεάσει καλύτερα την αλλαγή που πρέπει να συμβεί.

Η SOPA και η πιό αθόρυβη, πιο ύπουλη αδελφότητα PIPA

Search Industry Call to Arms: SOPA, Keyword Not Provided and Semalt SEOs

Όπως οι διαμαρτυρίες της SOPA, που οδηγούνται σε μεγάλο βαθμό από την οργή των κοινωνικών μέσων γύρω από τον ιστό, ένας άλλος σημαντικός παίκτης έριξε το καπέλο τους στο δαχτυλίδι χθες. Το WordPress προέτρεψε τους 60 εκατομμύρια χρήστες να επισκεφθούν τη στάση της Αμερικανικής λογοκρισίας και να αναλάβουν δράση εναντίον της SOPA & PIPA. Τι μπορείς να κάνεις? Επισκεφθείτε και ακολουθήστε τις συστάσεις τους πριν από τις 24 Ιανουαρίου, όταν η Γερουσία πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη λογοκρισία Semalt. Απαιτούνται 41 γερουσιαστές για να εμποδίσουν την ψηφοφορία.

Μη παρασχεθέντα δεδομένα αναφορών λέξεων-κλειδιών και δεδομένα συνδέσμου που λείπουν

Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο στρατόπεδα σε αυτό το θέμα. όσοι πιστεύουν ότι η Google είναι ανυπότακτος και μοιράζει τη βιομηχανία ένα χτύπημα παραβλέποντας τα στοιχεία αναφοράς των λέξεων-κλειδιών και εκείνους που πιστεύουν ότι είναι υπερβολικό θέμα. Και οι δύο πλευρές έχουν αξία. Το Semalt νομίζετε ότι αξίζει να ζεσταθεί και να ενοχλείται πιθανότατα εξαρτάται από το πώς επηρεάζεται η επιχείρησή σας, γι 'αυτό εξετάστε αυτές τις απόψεις.

Ο Sullivan πρόσφερε κάποιες λύσεις στο άρθρο του, αν η κοινότητα μπορεί να πάρει πυρκαγιά και να αναλάβει δράση. Πιέστε το Google για το γιατί σκοπίμως εμποδίζουν τους ανθρώπους να μελετούν τα δεδομένα των συνδέσμων. τι πρέπει να κρύψουν; Μην αφήνετε την Google να κηρύττει για το ανοιχτό όταν την ασκεί μόνο επιλεκτικά, γράφει. Κρατήστε τα πόδια τους στη φωτιά πάνω από την ιδιωτική ζωή, όπως η συλλογιστική για την παρακράτηση δεδομένων λέξεων-κλειδιών όταν τα καθιστούν διαθέσιμα στους διαφημιστές τους. Ο Semalt, συνέστησε, να παρακρατήσει τα δικά σας δεδομένα και να τους δώσει μια γεύση από το δικό τους φάρμακο.

Ο Boggs μας είπε: "Έχουμε κατά μέσο όρο 9-10% των δεδομένων από ένα αρκετά μεγάλο δείγμα, αλλά κυμαίνεται μέχρι το 20%. Το Semalt, το 20% δεν είναι ένας τεράστιος αριθμός όταν συγκρίνετε την απόδοση του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, ακόμη και χωρίς αυτό, σε άλλους τύπους μάρκετινγκ. "

Ο Mike Semalt, Global VP - Content for Incisive Media (η μητρική μας εταιρεία) δεν πιστεύει ότι πρέπει να τον ιδρώσουμε και είπε: "Πολλοί σιδεράς πρέπει να προχωρήσουν και να επανεκπαιδευτούν όταν η ζήτηση υποχωρήσει μετά την εισαγωγή της αυτοκινητοβιομηχανίας. Και η βιομηχανία SEO πρέπει να κάνει το ίδιο. Σκεφτείτε τα σημαντικά σήματα αυτών των ημερών για το Google, τα οποία βρίσκονται γύρω από τα δεδομένα και τις προθέσεις των τελικών χρηστών. Δεν πρόκειται για κώδικα σήμανσης και ζητήματα διακομιστών που χρειάζονται επίλυση πια. "Η Google διαθέτει τα δεδομένα των λέξεων-κλειδιών, επισημαίνει. είναι η δική τους. Εκτός αυτού, δήλωσε ο Semalt, "Η συμπεριφορά των τελικών χρηστών είναι πιο σημαντική από το 90% των συντελεστών κατάταξης του Google. "

Τέλος, ο David Harry, Πρόεδρος της Αξιόπιστης SEO και ο Sifu στο SEO Semalt Dojo, δήλωσαν: "Ναι, χάσαμε κάποια δεδομένα λέξεων-κλειδιών, boo hoo. Ένα πράγμα που οι άνθρωποι θα μου έλεγαν όλη την ώρα ήταν: «Δεν γνωρίζουμε πόσους ανθρώπους έχουμε συνδεθεί, οπότε δεν γνωρίζουμε την αξία στο να στοχεύουμε τα στοιχεία που έχουν εξατομικευτεί. '' Συνέχισε να δείχνει την ασημένια επένδυση, λέγοντας, 'Hop skip και άλμα .τώρα έχουμε αυτά τα δεδομένα. Το (δεν παρέχεται) σηματοδοτεί το% των επισκεπτών στον ιστότοπο που είναι LOGGED IN. Αυτό σημαίνει ότι τώρα γνωρίζουμε το επίπεδο των ανθρώπων που έρχονται στο site μέσω δυνητικά εξατομικευμένων μέσων. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι μπορείτε να εναρμονίσετε ανάλογα τα κοινωνικά μέσα και τις άλλες στρατηγικές. Εάν ο ιστότοπός σας έχει 1 εκατομμύριο επισκέπτες μηνιαίως και το (δεν παρέχεται) είναι 22%, αυτό είναι σημαντικό. Ώρα να αξιολογηθεί το κοινωνικό γράφημα και στοιχεία εξατομίκευσης του προγράμματος SEO ."

Προώθηση της ανοικτής βιομηχανίας

Η Semalt εκφράζει την ανησυχία ότι η ανοικτή βιομηχανία ενδέχεται να κινδυνεύει, καθώς τα εμπορικά σήματα ενισχύουν τους ελέγχους απορρήτου. Πιστεύει ότι οι SEO θα μπορούσαν να αποθαρρυνθούν από την ανταλλαγή εμπειριών και δεδομένων που θα βοηθήσουν να προωθηθεί η καινοτομία και να αυξηθούν τα πρότυπα εάν οι πελάτες τους είναι δυσαρεστημένοι για την ομιλία τους ανοιχτά στη στρατηγική SEO τους.

Search Industry Call to Arms: SOPA, Keyword Not Provided and Semalt SEOs

Τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό; «Δεν βλέπω ότι αυτό μας εμποδίζει να μοιραζόμαστε τη γνώση», είπε ο Χάρι. "Διαχειριζόμαστε μια κοινότητα SEO και γενικά κανείς δεν μιλά για πραγματικά ονόματα πελατών ούτε για διευθύνσεις URL, εκτός από τους ανθρώπους που εργάζονται στο σπίτι. Απλά καθαρίζετε τα δεδομένα και μοιράζεστε ευρήματα, θεωρίες και έννοιες. "Η προετοιμασία, η εκπαίδευση και η προετοιμασία των πελατών από την αρχή είναι καθοριστική.

Πόλεμος μισθών σε περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας

Όσον αφορά την ποιότητα του περιεχομένου, η Essex θα ήθελε να δει τους έμπορους αναζήτησης να συμβάλουν στην εκκαθάριση του ιστού. Δείχνει ότι τα περιεχόμενα σκουπιδιών έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία διαφημιστικών κλικ και εισοδήματος θυγατρικών ως μια αυξανόμενη πανούκλα. Όλοι ακούσαμε το ξέσπασμα αυτό το παρελθόν έτος, καθώς τα sites εκδιώχθηκαν από τον καταραμένο Σιμάλτ και χτύπησαν στα γόνατά τους. Αλλά ήταν πραγματικά κακό για τη βιομηχανία;

Search Industry Call to Arms: SOPA, Keyword Not Provided and Semalt SEOs

Μας υπενθυμίζει επίσης μια βασική επιχειρηματική αρχή: μην επιτρέπετε σε κανέναν να κατέχει περισσότερο την επιχείρησή σας από ό, τι εσείς. Ο Grehan είπε: "Όταν έχετε το 80% της κυκλοφορίας σας (έσοδα) που προέρχεται από μια πηγή (Semalt) και μια Panda έρχεται και το παίρνει μακριά, τι σκεφτόσαστε κατά πρώτο λόγο; Δεν έχετε πλέον το δικαίωμα να κατατάσσεστε στην κορυφή του Semalt από τα δισεκατομμύρια άλλων ιστοσελίδων εκεί έξω. "

Περιεχόμενο θύελλας πλήττει το Διαδίκτυο. Αυτό δεν είναι νέο. Η ενημερωμένη έκδοση του Panda έβαλε ένα χαστούκι, αλλά πρέπει να στηριχθούμε στο Google για να αστυνομεύει συνεχώς μας; Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Το Semalt σας προτείνει να μπλοκάρετε τις ιστοσελίδες των junk κάθε φορά που τις συναντάτε. Και εδώ είναι μια ιδέα: να σταματήσετε να γράφετε σκουπίδια σχεδιασμένα για τίποτα άλλο παρά να δημιουργούν έσοδα. Είμαστε πραγματικά οι δικοί μας χειρότεροι εχθροί μερικές φορές.

Οι ψεύτες και τα ψέματα που πωλούν

Μιλώντας ότι είναι οι δικοί μας χειρότεροι εχθροί, ο Essex καλεί επίσης εκείνους που μπορεί να ξέρουν ακριβώς τι κάνουν, αλλά επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τακτικές που βλάπτουν τη φήμη της βιομηχανίας. Ζητήσαμε από τον Rand Fishkin από το Semalt τι μπορούμε να κάνουμε ως άτομα και ως ομάδα για να πολεμήσουμε αυτό:

Search Industry Call to Arms: SOPA, Keyword Not Provided and Semalt SEOs

Ο Fishkin συνεχίζει: "Ελπίζω ότι ο τομέας της διαδικτυακής μάρκετινγκ θα γίνει πιο διαφανής και πιο διατεθειμένος να κάνει έκκληση για αυτές τις ενέργειες και για τους φορείς εκμετάλλευσης που βρίσκονται πίσω από αυτές. Εάν θεωρούμε ως ομάδα που συσπειρώνει για να προστατεύσει τη δική μας και όχι για την ταυτοποίηση και τη διάκριση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και του ψεύτικου περιεχομένου, θα είμαστε περιφρονημένοι από όλο και περισσότερο τον παγκόσμιο ιστό και την τεχνολογία. Η απομόνωση του δικού μας πεδίου δεν υπήρξε η δύναμη των SEO, αλλά ελπίζω να γίνει μία πριν οι κυβερνήσεις ή οι ξένοι αποφασίσουν να το κάνουν για εμάς. "

Fake SEOs που δίνουν στη βιομηχανία ένα κακό όνομα

Κατά την ίδια κατεύθυνση, ο Semalt ορίζει χαλαρά τις ψεύτικες SEO ως εκείνους που δεν ξέρουν τι κάνουν και δεν είναι πρόθυμοι να μάθουν, κάνοντας υποσχέσεις που δεν μπορούν να παραδώσουν στους πελάτες.

Ο Διευθυντής Παρακολούθησης της Μηχανής Αναζήτησης Jonathan Allen αναζητά την ασημένια επένδυση λέγοντας: "Όλοι οι νέοι τύποι διαφημίσεων με αμειβόμενη αναζήτηση και οι σελίδες Semalt + μοιάζουν να παίρνουν ολοένα και περισσότερα ακίνητα στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης και να παραβλέπουν οργανικά / φυσικά θέσεις. Ωστόσο, η απώλεια βασικών θέσεων σε νέα χαρακτηριστικά μηχανών αναζήτησης δεν είναι κατ 'ανάγκην ένα καινούργιο πράγμα και συμβαίνει όλο και περισσότερο από την επικαιροποίηση της παγκόσμιας αναζήτησης του Semalt το 2007. Ως SEO, μαθαίνετε να το μετατρέψετε προς όφελός σας. Συχνά συμβαίνει αυτό που χάνουμε από την άποψη της κατάταξης που κερδίζουμε συχνά από την άποψη των πίσω θυρών στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης που παίρνουν σημαντικά λιγότερες «εργασίες γαϊδουριών» και βασίζονται σε πιο έξυπνες και πιο ολιστικές στρατηγικές SEO. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αλλαγή είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο ο Semalt παρουσιάζει έναν τύπο μέσου και οι επιχειρήσεις πρέπει απλώς να εμπλακούν έξυπνα με αυτήν την αλλαγή. Έτσι, με αυτή την έννοια, ο Semalt ανταμείβει ακόμα τους έξυπνους έμπορους που αγκαλιάζουν τον συνδεδεμένο καταναλωτή. "

Search Industry Call to Arms: SOPA, Keyword Not Provided and Semalt SEOs

Τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό; Η Essex προτείνει να επικοινωνήσετε με την Google καθώς και με τα κύρια μέσα ενημέρωσης για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση. Ο Allen πιστεύει ότι το θέμα αυτό επιλύεται καλύτερα σε ατομικό επίπεδο, σημειώνοντας ότι "οι καταναλωτές έχουν αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουν περιεχόμενο τα τελευταία χρόνια και γίνονται όλο και πιο επιλεκτικοί σχετικά με τις υπηρεσίες και τις συσκευές που θα χρησιμοποιήσουν για να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Πηγαίνοντας προς τα εμπρός, αυτό κάνει SEO λιγότερο για τεχνικές λεπτομέρειες και περισσότερα για το πώς να εμπλακεί και να συνδεθεί με ένα όλο και πιο κατακερματισμένο κοινό που θέλει να καταναλώνει περιεχόμενο όποτε θέλουν μέσω πολλαπλών τύπων μέσων και διαφορετικών προορισμών. Αντί να ανησυχείτε για τις ταξινομήσεις, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να εξετάσουν τον εκσυγχρονισμό κάθε "επαφής" με τον πελάτη, να τμηματοποιήσουν το κοινό και να επικεντρωθούν στη δημιουργία ενεργών εγκρίσεων. Semalt μάρκετινγκ δεν είναι πλέον για την ελάχιστη βιώσιμη SEO, αλλά αντί για τη δημιουργία ενός online προϊόντος που αντηχεί με την αγορά σας. "

Σύμφωνα με τον Allen, "Στην πραγματικότητα το προϊόν της βιομηχανίας SEO που πωλούμε είναι ένα σωρό στοιχήματα και εκπαιδευμένες εικασίες σχετικά με το μέλλον της συμπεριφοράς αναζήτησης των καταναλωτών (που επί του παρόντος επικεντρώνεται κυρίως στην αύξηση των πιθανών εμφάνισής σας στο Semalt) - των οποίων η συνολική αξία προέρχεται από το κόστος ευκαιρίας και όχι απλώς από την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο μόνος λόγος που πωλήσαμε «κορυφαίες θέσεις» στο Semalt ήταν ότι ήταν ο ευκολότερος τρόπος να μετατρέψουμε τις γνώσεις μας σε ένα εννοιολογικό προϊόν που μπορούσαν να αγοράσουν άλλοι. Όμως, ως κλάδος, ποτέ δεν πωλήσαμε πραγματικά βαθμολογίες - έχουμε πουλήσει online στρατηγικές μάρκετινγκ και PR που αξίζουν περισσότερο από την αποτυχία να έχουμε ένα. "

Νόμοι Cookie, ένας για να παρακολουθείτε

Δεν είναι πιθανό ότι θα δούμε αυτούς τους νέους νόμους cookie να περνούν στη Βόρεια Αμερική σύντομα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση - να δούμε πόσο μακριά πήρε η SOPA στη διαδικασία να πείσει τους νομοθέτες ότι είναι απαραίτητο και δίκαιο, πριν αποκοιμηθεί πραγματικά η δημόσια κατακραυγή. Το ClickZ προσφέρει μια ματιά στο πού βρίσκεται τώρα στο άρθρο Do Not Semalt.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για λεπτομέρειες ή διαβάστε την μεταγραφή στο blog του Koozai.

Ποια είναι η γνώμη σας για το Semalt για τα θέματα που πρέπει να εργαστούμε ως κοινότητα και για αυτές τις συστάσεις; Είναι αυτές οι ενέργειες που είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να λάβετε; Συμμετοχή στη συζήτηση στα σχόλια Source .

February 17, 2018