Back to Question Center
0

Semalt παρουσιάζει δροσερό Crawler Ιστού και μια αυτόματη Δημοσίευση Plugin για Wordpress

1 answers:

Scrapes είναι ένα νέο WordPress plugin που μπορεί να αντιγράψει τα δεδομένα από όλα τα είδη των τοποθεσιών σας WordPress ιστοσελίδα όσες φορές θέλετε. Μπορεί επίσης να δημοσιεύει περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας αυτόματα.

Αυτό το plugin είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από την πλειοψηφία του λογισμικού απομάκρυνσης δεδομένων , και διαθέτει επίσης πολλά χαρακτηριστικά ανώτερης ποιότητας, και τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά περιγράφονται παρακάτω:

Το scrapes είναι πολύ εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί προγραμματιστικές δεξιότητες ή εμπειρία - experts computer services. Στην πραγματικότητα, έχει σχεδιαστεί για μεγάλη εμπειρία χρήστη. Δεν χρειάζεστε καν κανένα API. Χρειάζεται μόνο να προγραμματίσετε το αίτημά σας απόξεσης και θα λειτουργήσει με αυτόματο πιλότο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπως ένα ρομπότ.

Απαιτήσεις

Λειτουργεί με ελάχιστες απαιτήσεις, έτσι ουσιαστικά όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας το υποστηρίζουν. Επίσης, είναι πάντα έτοιμη να πάει. Δεν απαιτεί μακρά διαμόρφωση.

Η εφαρμογή μπορεί να χειριστεί περιεχόμενο από πολλαπλούς ιστότοπους χωρίς περιορισμούς σε μία μόνο διαδρομή. Θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς αν χρειάζεται να αποκόψετε περιεχόμενο από περισσότερες από 100 ιστοσελίδες κάθε μέρα. Απλά πρέπει να το ορίσετε μία φορά και αυτό είναι όλο. Το bot θα συνεχίσει να λειτουργεί 24/7 στο παρασκήνιο. Ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα ενημερωμένος.

Δυνατότητα δημοσίευσης περιεχομένου στο ιστολόγιό σας

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του plugin είναι η ικανότητά του να μορφοποιεί το απόξεμενο περιεχόμενο και να το δημοσιεύει στο blog σας, ανάλογα με τις οδηγίες σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει αρκετές επιλογές αυτόματου blogging. Αν έχετε ανθρώπους που επισκέπτονται τακτικά το ιστολόγιό σας για πληροφορίες, με αυτό το εργαλείο, το ιστολόγιό σας θα ενημερώνεται όσο συχνά θέλετε.

Υποστηρίζει όλα τα είδη συσκευών

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ταμπλό σας στο smartphone, στο tablet σας και ακόμα και στον υπολογιστή σας. Με αυτό, μπορείτε να ξύσετε περιεχόμενο εν κινήσει.

Έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει κείμενο από εικόνες

Μερικές φορές, ορισμένες εικόνες έχουν ενσωματωμένο κείμενο ως ετικέτα. Για παράδειγμα, για να αποφευχθεί η κλοπή περιεχομένου, ορισμένοι ιστότοποι επισημαίνουν όλες τις εικόνες τους. Οι scrapes μπορούν να εξαγάγουν την εικόνα και να αφαιρέσουν όλο το κείμενο από αυτήν.

Μαθηματικός υπολογισμός

Έπειτα από την απόξεση των αριθμητικών δεδομένων, έχει τη δυνατότητα να εκτελεί ορισμένους μαθηματικούς υπολογισμούς και μπορεί επίσης να εμφανίζει το αποτέλεσμα. Αυτό θα βοηθήσει στην οικοδόμηση καλών στατιστικών στοιχείων. Για παράδειγμα, εάν ο ιστότοπός σας εμφανίζει τρέχουσες τιμές αποθεμάτων, ίσως θελήσετε να υπολογίσετε και να εμφανίσετε την ποσοστιαία αύξηση ή μείωση της αξίας των μετοχών των οποίων οι τιμές αλλάζουν.

Έτσι, θα πρέπει να το ορίσετε μόνο για το plugin, όχι μόνο θα ξύνει τις νέες τιμές, αλλά θα υπολογίζει και θα εμφανίζει και την ποσοστιαία μεταβολή.

Συμβατότητα με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης

Είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης όπως το Microsoft Edge, το Google Chrome, το Safari και το Mozilla Firefox. Δεν θα έχετε πρόβλημα συμβατότητας.

Τακτική ενημέρωση

Παρά το επίπεδο αποτελεσματικότητάς του, ενημερώνεται τακτικά. Ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου 2016 και έχει ενημερωθεί αρκετές φορές. Στην πραγματικότητα, η τελευταία φορά που ενημερώθηκε είναι η 23η Οκτωβρίου του 2017.

Τέλος, το plugin είναι κατάλληλο για μια ευρεία ποικιλία περιπτώσεων χρήσης. Ορισμένες από τις περιπτώσεις χρήσης είναι:

  • Απόσπαση των τελευταίων νομισματικών πληροφοριών.
  • Αποξήλωση της τελευταίας πρόγνωσης καιρού.
  • Απομάκρυνση λίστας θέσεων εργασίας ελεύθερων επαγγελματιών.
  • Αποξήλωση των εστιατορίων και των τοποθεσιών τους.
  • Απόσπαση πληροφοριών σχετικά με τα αεροδρόμια και τα πτητικά τους χρονοδιαγράμματα.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές εργασίες απόξεσης. Τα καθήκοντα που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού που μπορεί να χειριστεί. Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι όλα τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται παραπάνω δεν είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά των Scrapes. Επομένως, δοκιμάστε το plugin από το σήμερα και ίσως να μην χρειαστεί ξανά κανένα άλλο εργαλείο για την απόξεση ιστού !

December 22, 2017