Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να βελτιώσω τις πωλήσεις του Amazon για μένα ως πωλητή αρχάριων;

1 answers:

Το Amazon είναι ένα πραγματικό "behemoth" των σύγχρονων online λιανικών πωλήσεων. Ήταν αρκετά περίεργο, από ό, τι είχε αρχικά σχεδιαστεί και ξεκινήσει ακριβώς όπως ένα online βιβλιοπωλείο (πάνω από 20 χρόνια πριν), θεωρείται τώρα ως κάτι σίγουρα μεγαλύτερο. Μπορείτε να φανταστείτε πάνω από 110 εκατομμύρια επισκέψεις ζωντανών αγοραστών που υπολογίζονται για αυτήν την πραγματικά γεμάτη αγορά; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε μοντέρνο λιανοπωλητής θέλει να ξέρει πώς να βελτιώσει τις τρέχουσες πωλήσεις τους στο Amazon για ακόμη περισσότερα.

Τι πρέπει να γνωρίζουν; Πώς να βελτιώσετε τις πωλήσεις του Amazon με περισσότερη επισκεψιμότητα που οδηγείται στα καταστήματά τους; Ποιες κατηγορίες προϊόντων είναι πλέον οι πιο κερδοφόρες; Και ούτω καθεξής. Όσο για εσάς, είστε ένας πωλητής αρχάριος σε εκείνο τον πραγματικά ανταγωνιστικό ανταγωνισμό αγοράς σε επίπεδο αγοράς εκεί, το ζήτημα του πώς να βελτιώσετε τις πωλήσεις του Amazon είναι εκτός ζήτησης. Γιατί; Απλά επειδή χωρίς επαρκείς γνώσεις και δοκιμασμένες και πρακτικές δεξιότητες είναι σχεδόν αδύνατο να επιβιώσουν σε αυτή την πολύ γεμάτη αγορά - баобаб груша. Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω θα σας δείξω πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας στο Amazon - και να οδηγήσετε την κατάταξη προϊόντων σας στην κορυφή της αναζήτησης προϊόντων, ακόμη και αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε τον εαυτό σας σαν αρχάριος επιχειρηματίας που πωλεί εκεί για πρώτη φορά. Πώς να βελτιώσετε τις πωλήσεις του Amazon - Τα πολύ βασικά για τους πωλητές αρχαρίων

Δεδομένου ότι η Amazon επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή μιας καλής εμπειρίας αγορών, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ένα σύνολο επιτακτικών κανόνων για κάθε πωλητή να συμμορφωθούν με. Όλα είναι απλά - αν δεν τα ακολουθήσετε, μπορείτε εύκολα να απαγορευτείτε από τη λειτουργία του λιανικού εμπορίου σας εκεί (στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί επίσης να λάβετε μόνιμη απαγόρευση). Έτσι, εάν δεν θέλετε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές του πωλητή του Αμαζονίου, εδώ θα πρέπει να δώσετε την πιο ακριβή προσοχή σας. Μην βελτιώσετε τις πωλήσεις σας στο Amazon, αλλά τουλάχιστον να επιβιώσετε εκεί και να αρχίσετε να πηγαίνετε προς την εμπορική σας επιτυχία ως ο κορυφαίος πωλητής στην κατηγορία προϊόντων σας.

Κύριο σύνολο κανόνων του Αμαζονίου

  • Θα πρέπει πάντα να πληρούν τους όρους και τις συνθήκες της ναυτιλίας,.
  • Διατηρώντας τις καλές αξιολογήσεις των προϊόντων και τις θετικές κριτικές πελατών - είναι ίσως ο μόνος τρόπος για τον εαυτό σας ως επιτυχημένος έμπορος λιανικής πώλησης στο Amazon για να γίνει τελικά ένας πραγματικός μεγάλος πωλητής που αξίζει να αγοράσει με.
  • Συνεχίστε μια συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με τους πελάτες σας. Η άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε αρνητική ανατροφοδότηση, καθώς και η απάντηση πιθανώς σε ερωτήσεις πελατών σχετικά με την υπηρεσία σας όχι περισσότερο από μέσα σε 24 ώρες - δεν είναι καμία πολυτέλεια. Είναι μια γενικά αποδεκτή πρακτική υποστήριξης πελατών που πρέπει να ακολουθείται από κάθε ενεργό διαδικτυακό επιχειρηματία που πωλεί εκεί.
  • Γενικές πληροφορίες παρακολούθησης πρέπει να παρέχονται πάντα μαζί με κάθε πελάτη που αγοράζει μαζί σας στο Amazon.
  • Κάθε στοιχείο που διαθέτετε πρέπει να συνοδεύεται από μια σειρά συναρπαστικών εικόνων που προβάλλουν κάθε πλευρά της καθημερινής χρήσης και των κοινών μέσων συντήρησης. Σημειώστε, ωστόσο, ότι τουλάχιστον μία εικόνα του προϊόντος ΠΡΕΠΕΙ να έχει λευκό φόντο.

December 22, 2017