Back to Question Center
0

Είναι Pay Per Click Amazon διαφήμιση αξίζει τις επενδύσεις;

1 answers:

Οι έμποροι που επιθυμούν να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους σε απευθείας σύνδεση μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση της διαφημιστικής καμπάνιας της Amazon PPC. Αυτό το πρόγραμμα Amazon έχει δημιουργηθεί σωστά και έχει καταφέρει να παρέχει στους εμπόρους στο διαδίκτυο όλες τις ευκαιρίες να κάνουν περισσότερες συμφωνίες και να αυξήσουν την οργανική κατάταξή σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις τακτικές βελτιστοποίησης της ΔΕΗ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τα κέρδη σας όσο το δυνατόν περισσότερο για την κατηγορία του προϊόντος σας.

Πώς καταβάλλει η Amazon εργασία αναζήτησης;

Ξεκινώντας από την αρχή, ας συζητήσουμε τι είναι η πληρωμένη αναζήτηση του Amazon - triton aspire review.

Η Amazon λαμβάνει εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι αγοραστές έτοιμοι αγοραστές που έρχονται στο Αμαζόνιο με το ένα σαφές σκοπεύουν να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται. Απλώς πληκτρολογούν την επιθυμία τους στο πλαίσιο αναζήτησης του Amazon και το σύστημα αναζήτησης τους παρέχει τα πιο συναφή με τα προϊόντα ερωτήματός τους που θεωρεί ότι είναι πιο πιθανό να ικανοποιήσουν την επιθυμία του χρήστη. Αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να θεωρηθούν οργανικά. Ωστόσο, καταβάλλονται επίσης αποτελέσματα αναζήτησης που μπορούν να δουν οι αγοραστές στη δεξιά στήλη ή κάτω από τα οργανικά αποτελέσματα. Αυτά τα χορηγούμενα προϊόντα της Amazon έχουν όλες τις πιθανότητες να αγοραστούν καλά καθώς είναι ορατά σε ένα στοχοθετημένο κοινό που έχει την πρόθεση να τα αγοράσει.

Σύμφωνα με αυτήν την καμπάνια, πρέπει να πληρώσετε για κάθε κλικ του χρήστη στη διαφήμισή σας. Πολύ το ίδιο με το Google. Το κόστος ανά κλικ ενδέχεται να διαφέρει από μία θέση αγοράς σε άλλη. Ωστόσο, αν έχετε μια έξυπνη προσέγγιση για την εκτέλεση της καμπάνιας σας Amazon pay-per-click, θα έχετε υψηλή απόδοση των επενδύσεων.

Για να κάνετε τα πάντα με ακρίβεια, θα πρέπει να αναπτύξετε τη στρατηγική διαφήμισής σας και να περάσετε από όλες τις δυσκολίες πριν ξεκινήσετε να διαφημιστείτε.

Κατά κανόνα μια κερδοφόρα εκστρατεία βελτιστοποίησης θα πρέπει να αποτελείται από τα εξής στάδια:

 • πραγματοποιούν έρευνα αγοράς για να βρουν συγκεκριμένους όρους αναζήτησης που μετατρέπονται σε πωλήσεις.
 • περιορίστε τη λίστα των όρων αναζήτησης, εξαλείφοντας όλες τις λέξεις-κλειδιά που δεν μετατρέπουν.
 • αυξάνουν τις προσφορές για τους όρους αναζήτησης που μετατρέπονται καλά.

  Διαφημιστικό κόστος πωλήσεων - το ποσοστό των κατανεμημένων πωλήσεων που δαπανώνται για τη διαφήμιση. Μπορείτε να υπολογίσετε το διαφημιστικό κόστος των πωλήσεων διαιρώντας τις συνολικές διαφημιστικές δαπάνες με τις συναφείς πωλήσεις.

  Κατανεμημένες πωλήσεις - ο συνολικός αριθμός πωλήσεων προϊόντων που δημιουργήθηκαν εντός μιας εβδομάδας από τα κλικ στις διαφημίσεις σας στην αναζήτηση. Μπορείτε να ελέγξετε τα ατομικά σύνολα πωλήσεων για διαφημιζόμενα προϊόντα και άλλα στοιχεία στην αναφορά Απόδοσης της καμπάνιας.

  Εμφανίσεις - Αυτή η μέτρηση δείχνει πόσες φορές οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στην αναζήτηση στο Amazon. Όλα τα κλικ χρήστη για την τελευταία περίοδο ενδέχεται να προσαρμοστούν λόγω ακύρωσης κλικ.

  Κλικ - ο αριθμός των φορών που έγινε κλικ στις διαφημίσεις σας. Είναι πολύ δύσκολο να καταργήσετε τα μη έγκυρα κλικ από την αναφορά διαφήμισης.

  Οδηγός βήμα προς βήμα πώς να δημιουργήσετε την εκστρατεία της Amazon ΔΕΗ

  • 0) Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε την διαφημιστική καμπάνια Amazon pay-per-click είναι η βελτιστοποίηση της καταχώρισής σας σύμφωνα με τις βασικές απαιτήσεις του Amazon. Δεν έχει νόημα να δημιουργείτε κυκλοφορία σε μια χαμηλού επιπέδου ανατροφοδοτούμενη λίστα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εργαστείτε σε κάθε πτυχή της καταχώρισής σας, συμπληρώνοντας όλα τα πεδία και εμπλουτίζοντάς τα με συγκεκριμένους όρους αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει όλους τους σχετικούς όρους αναζήτησης που θα στοχεύσετε κάπου στην καταχώρισή σας (στον τίτλο, τα σημεία των κουκίδων, την περιγραφή του προϊόντος κ.λπ.)

   Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των εικόνων σας. Ζητήστε από έναν επαγγελματία φωτογράφο να φωτογραφίζει τα στοιχεία σας και να τα σχεδιάζει σύμφωνα με τις οδηγίες του Amazon (λευκό φόντο, το 85% της εικόνας είναι αφιερωμένο στο προϊόν, υψηλή ανάλυση, δυνατότητα μεγέθυνσης). Επιπλέον, θα πρέπει να κατασκευάσετε εξαιρετικές περιγραφές προϊόντων για να δώσετε έμφαση στα οφέλη και τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος σας. Και τέλος, πρέπει να πάρετε κάποιες θετικές κριτικές. Οι κριτικές χρησιμεύουν ως σημαντικός παράγοντας κατάταξης για το Amazon βοηθώντας τους αγοραστές να λάβουν τις αποφάσεις αγοράς τους. Είναι το λεγόμενο "παράγοντα εμπιστοσύνης" στο Amazon που μπορεί να επηρεάσει άμεσα το ποσοστό μετατροπής των προϊόντων σας.

  Υπάρχουν δύο τύποι διαφήμισης στο Amazon - ένας που στέλνει τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας (Amazon Product Ads ) · και ένα που τα στέλνει στο προϊόν σας μέσα στο Amazon (Amazon Sponsored Products).

  Εάν θέλετε να κάνετε τα προϊόντα σας ορατά στο Amazon, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση Amazon Sponsored Products. Σε αυτή τη θέση, θα μιλήσουμε μόνο για αυτό το είδος της διαφήμισης Amazon.

  Σύμφωνα με αυτή τη διαφημιστική καμπάνια, μπορείτε να επισημάνετε τα προϊόντα σας στα εσωτερικά αποτελέσματα αναζήτησης του Amazon για τους όρους αναζήτησης που ενδέχεται να μην έχουν ταξινομηθεί. Ωστόσο, αν έχετε ήδη υψηλές οργανικές τάξεις για όλες αυτές τις λέξεις, θα πάρετε δύο φορές την έκθεση.

  Αν είστε νέος στην πλατφόρμα Amazon, η καμπάνια Amazon Sponsored Products θα σας δώσει μια σημαντική ώθηση, δείχνοντας τα προϊόντα σας μπροστά στους πιθανούς πελάτες σας. Εκτός αυτού, μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την οργανική σας κατάταξη στο Amazon SERP, προσελκύοντας όλο και περισσότερο στοχοθετημένη κυκλοφορία στις σελίδες προϊόντων σας. Δημιουργήστε τη διαφημιστική σας καμπάνια

Τώρα γνωρίζετε πώς λειτουργεί η διαφημιστική καμπάνια του Amazon Sponsored Products, γι 'αυτό είναι καιρός να δημιουργήσετε την πρώτη σας καμπάνια στο Amazon. Σε αυτή την ενότητα θα σας εξηγήσω πώς να το κάνετε εύκολα και γρήγορα.

Για να ρυθμίσετε την διαφημιστική σας καμπάνια, πρέπει να μεταβείτε στην Amazon Seller Central και να επιλέξετε την επιλογή Διαχείριση καμπάνιας. Εδώ θα βρείτε ένα κουμπί "Δημιουργία καμπάνιας". "Θα πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό για να ξεκινήσετε. Εδώ θα πρέπει να δημιουργήσετε το όνομα της διαφημιστικής σας καμπάνιας και να ορίσετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο όνομα της καμπάνιας σας, επειδή αργότερα, όταν θα έχετε αρκετές καμπάνιες σε έναν λογαριασμό, μπορείτε να το πάρετε βρώμικο.

Κατά κανόνα, οι μετατροπές σας στα προϊόντα αρχίζουν να είναι χαμηλές. Ωστόσο, με τη ροή του χρόνου, ο ρυθμός αυτός αυξάνεται. Όταν συμβεί αυτό, το κόστος ανά κλικ θα είναι χαμηλότερο από ό, τι στην αρχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ λίγο το μειονέκτημα να το θέσουμε αμέσως ψηλά.

Υπάρχουν δύο τύποι στόχευσης στην διαφημιστική καμπάνια του Amazon - αυτόματη και χειροκίνητη. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μη αυτόματη στόχευση, καθώς παρέχει πλήρη έλεγχο στη διαφημιστική σας καμπάνια και σας δίνει την ευκαιρία να στοχεύσετε τις λέξεις-κλειδιά που θεωρείτε ότι σχετίζονται με την επιχείρησή σας.

Η αυτόματη στόχευση έχει νόημα και αν δεν θέλετε να επενδύσετε το χρόνο και τις προσπάθειές σας στη διαφήμισή σας στο Amazon. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να βασιστείτε εξ ολοκλήρου στο σύστημα έρευνας του Amazon. Μπορεί να είναι ένας δροσερός τρόπος για να βρείτε νέες προτάσεις για λέξεις-κλειδιά χωρίς την εφαρμογή πρόσθετων εργαλείων. Εδώ μπορείτε να δείτε ορισμένους όρους αναζήτησης που ποτέ δεν σκεφτήκατε να στοχεύσετε.

December 22, 2017