Back to Question Center
0

Είναι λογικό να μισθώσετε έναν σύμβουλο πωλήσεων του Αμαζονίου;

1 answers:

Οι έμποροι στο διαδίκτυο που έχουν εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα όταν ξεκινούν προϊόντα στο Amazon. Όπως γνωρίζετε, η θεωρία είναι διαφορετική από την πρακτική. Αυτός είναι ο λόγος που συνήθως δεν αρκεί να μελετήσουμε τη θεωρία από τους οδηγούς και τα σεμινάρια του Amazon. Χρειάζεστε κάποιον που ξέρει πώς λειτουργεί το σύστημα κατάταξης του Amazon με την εμπειρία από πρώτο χέρι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι λογικό να αναζητήσουμε κάποια συμβουλευτική εμπειρογνώμονα.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι έμποροι της Amazon αναζητούν τους συμβούλους πωλήσεων περιλαμβάνουν:

  • οι πωλητές δεν θέλουν να αφήσουν τα χρήματά τους στο τραπέζι λόγω του χαμηλού ποσοστού κίνησης που έρχεται κατάλογο - маршрутизация pf.
  • οι έμποροι δεν έχουν καμία παρουσία στην Amazon και θέλουν να κάνουν τα προϊόντα τους ορατά στους πιθανούς πελάτες.
  • εάν τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα Amazon πωλούνται από άλλες εταιρείες και μεταπωλητές,
  • όταν οι έμποροι συνειδητοποιούν ότι δεν εκτελούν τόσο καλά όσο θα ήταν.

Όλα αυτά τα θέματα μπορούν να λυθούν. Ωστόσο, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για την έρευνα και την ανάλυση της τρέχουσας κατάταξης του Αμαζονίου. Στη συνέχεια, πρέπει να οικοδομήσετε μια εκστρατεία μάρκετινγκ βήμα προς βήμα, εφαρμόζοντας πολλά εργαλεία και κόλπα βελτιστοποίησης. Απαιτεί κάποια εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία.

Υπάρχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαχείρισης του δικού σας καναλιού Amazon. Ωστόσο, όλοι καταλήγουν στις ίδιες δύο αρχές της επιχείρησης - χρόνου και χρημάτων. Πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικοδόμηση μιας καμπάνιας μάρκετινγκ από μόνος σας. Στη συνέχεια, εσείς σκέφτεστε πόσα χρήματα μπορείτε να κάνετε με μια καλά βελτιστοποιημένη λίστα Amazon. Ωστόσο, πρέπει να υπολογίσετε πόσα χρήματα μπορείτε να χάσετε εξαιτίας του χρόνου που πετάτε στην εφαρμογή όλων των στρατηγικών βελτιστοποίησης για την επιχείρησή σας στο Amazon. Δεν υπάρχει μεσαίο έδαφος μεταξύ χρόνου και χρημάτων όταν πρόκειται για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες επιχειρήσεις αποφασίζουν να βασίζονται σε επαγγελματίες συμβούλους πωλήσεων της Amazon για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να συζητήσουμε τους κύριους λόγους για τους οποίους είναι καλύτερο να συνεργαστεί με τον σύμβουλο πωλήσεων της Amazon από τη διαχείριση της επιχείρησής σας με δική σας.

Συνεργαζόμενοι με τον εμπειρογνώμονα πωλήσεων της Amazon, μπορείτε να παραλείψετε την καμπύλη μάθησης

Υπάρχουν πολλές διαδικασίες, πρότυπα και μεμονωμένες προσεγγίσεις που οι επαγγελματικές συμβουλευτικές ομάδες χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν τους πελάτες να ξεκινήσουν και να βελτιστοποιήσουν τα προϊόντα τους στο Amazon. Οι περισσότερες από αυτές τις διαδικασίες δεν έχουν συζητηθεί ποτέ εκ των προτέρων. Έτσι, δεν θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με αυτό στο Διαδίκτυο. Πολλές από αυτές τις μεθόδους γίνονται μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βελτιστοποίησης ή σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Δεν χρειάζεται να πάτε σε λεπτομέρειες για κάθε προσέγγιση, καθώς όλα θα γίνουν για σας. Οι σύμβουλοι πωλήσεων θα διαχειρίζονται όλα τα γεύματα και θα αντιμετωπίζουν τυχόν υπάρχοντα προβλήματα, όπως πτώση κατάταξης, προβλήματα πελατών, εκπλήρωση και ούτω καθεξής. Θα επωφεληθούν από όλες τις πιθανές ευκαιρίες και θα λύσουν τα προβλήματα στο μπουμπούκι.

Οι επαγγελματίες συμβούλους πωλήσεων της Amazon θα σας δώσουν πρόσβαση σε βέλτιστες πρακτικές και αποτελεσματικά εργαλεία

Οι έμποροι που διαχειρίζονται λογαριασμούς του Amazon από μόνοι τους, συνήθως δεν έχουν χρόνο για έρευνα και επιχειρηματική ανάπτυξη, όπως είναι συμμετέχοντας σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες ρουτίνας, όπως η διαχείριση των παραδόσεων, οι υπηρεσίες υποστήριξης πελατών και η διαχείριση των ιδιοτήτων άλλων εμπορικών σημάτων. Έτσι, θα μπορούσε να είναι δύσκολο να παραμείνετε ενημερωμένοι με όλες τις καινοτομίες της αγοράς και τις εξελίξεις της βιομηχανίας. Έτσι, χρειάζεστε ένα άτομο που παρακολουθεί συνεχώς την αγορά του Αμαζονίου και γνωρίζει όλες τις ιδιαιτερότητες αναζήτησης και αλγορίθμου της ΔΕΗ, τις δυνατότητες πλατφόρμας και ούτω καθεξής. Ο σύμβουλος πωλήσεων της Amazon θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την επιχείρησή σας σε όλες αυτές τις καινοτομίες στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και να προστατέψετε την επιχείρησή σας από οποιεσδήποτε απώλειες και ταξινομήσεις. Επιπλέον, ο εμπειρογνώμονας της Amazon μπορεί να προσδιορίσει πώς αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας.

Ο εμπειρογνώμονας πωλήσεων της Amazon θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τον επιχειρησιακό λογαριασμό σας στο Amazon και σας δίνει χρόνο να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές πτυχές και τα ζητήματα κατασκευής

Οι περισσότερες επιχειρήσεις, ειδικά οι μεγάλες, χρησιμοποιήστε την Amazon ως την πρόσθετη αγορά για την πώληση των προϊόντων τους. Επομένως, επικεντρώνονται περισσότερο στα ζητήματα παραγωγής και στις κύριες αγορές, όπως η πηγή στο διαδίκτυο ή το κατάστημα εκτός σύνδεσης. Είναι δύσκολο να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε πολλά διαφορετικά κανάλια πωλήσεων, διανομής και εμπορίας ταυτόχρονα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει ότι η εκτέλεση μιας επιχείρησης στο Amazon απαιτεί χρόνο και επενδύσεις, μερικές φορές ακόμα περισσότερο από ό, τι χρειάζεται να επενδύσετε όταν εκτελείτε την εργασία εκτός σύνδεσης.

Επιτυχημένες εταιρείες δεν στηρίζονται ποτέ στις δάφνες όταν πρόκειται για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Υπάρχουν πάντα κάποιες νέες δυνατότητες που πρέπει να δοκιμάσετε, κάποιες νέες βελτιώσεις στην εφαρμογή, μερικές νέες εκδόσεις που θα ξεκινήσουν και τάσεις που πρέπει να εξεταστούν. Οι ευημερούσες επιχειρήσεις δεν μπορούν να σταματήσουν ούτε για μια στιγμή, επειδή μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες χρήματος. Είναι πάντα στο δρόμο να βρουν νέες προσεγγίσεις για να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν τα κέρδη. Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος μείωσης του κόστους και στόχευσης περισσότερων δυνητικών πελατών. Έτσι, οι οπτικοακουστικοί έμποροι πρέπει να κατανείμουν σωστά τον χρόνο και τους πόρους τους.

Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη στρατηγική επιχείρηση, και την ανάπτυξη προϊόντων από ό, τι στο προϊόν τροφοδοτεί την πάλη και την ανάγνωση των τελευταίων στρατηγικών του Αμαζονίου. Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες πωλήσεων του Αμαζονίου, μπορείτε να επικεντρωθείτε στα βασικά και βασικά πράγματα, ενώ άλλες πτυχές θα διαχειριστούν επαγγελματίες.

Οι τελικές σκέψεις

Συνοψίζοντας, όλα όσα ανέφερα παραπάνω, μπορώ να πω ότι είναι εύλογο και αποδοτικό να μισθώσετε τις πωλήσεις του Amazon σύμβουλος, ειδικά αν διαθέτετε τα προϊόντα σας σε διάφορες αγορές. Είτε πρόκειται να βελτιώσετε την καταχώρησή σας στο Amazon είτε για να προσαρμόσετε την διαφημιστική καμπάνια πληρωμής ανά κλικ, θα έχετε περισσότερα μέσα από τη συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες, από το να το κάνετε μόνοι σας. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να ελευθερώσετε χρόνο για την ανάπτυξη και βελτίωση της επιχείρησής σας.

December 22, 2017