Back to Question Center
0

Ποιο είναι το καλύτερο ηλεκτρονικό λογισμικό πώλησης για την επιχείρησή σας στο Amazon;

1 answers:

Ο καθένας αγαπά να κάνει τα χρήματα, και Amazon παρέχει όλες τις δυνατότητες για να το κάνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιχειρηματική δραστηριότητα στο Amazon είναι τόσο διαδεδομένη στις μέρες μας. Οι περισσότερες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινούν τα προϊόντα τους στο Amazon, γεγονός που καθιστά την πλατφόρμα αυτή ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Επιπλέον, η Amazon απαιτεί την τήρηση των βασικών οδηγιών βελτιστοποίησης για την προβολή των προϊόντων σας στην αναζήτηση.

Αν είστε νέος στο Amazon, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να φτάσετε στην κορυφή της αναζήτησης του Αμαζονίου χωρίς να εφαρμόσετε κανένα επαγγελματικό λογισμικό Amazon - open source attendance management system. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό λογισμικό πώλησης για όσους επιθυμούν να πουλήσουν στο Amazon σαν επαγγελματίας.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Amazon

Για να κάνετε ένα σημαντικό κέρδος,. Το Amazon έχει να κάνει με επενδύσεις εκ των προτέρων, τόσο χρόνο όσο και χρήμα. Εάν τοποθετήσετε αυτές τις πτυχές στην εργασία σας, θα πάρετε σχετικά παθητικό κέρδος κάθε μήνα. Ωστόσο, χρειαζόμαστε πάντα περισσότερα. είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος.

Υπάρχουν μόνο 24 ώρες την ημέρα, και ακόμη και οι έμποροι Amazon πρέπει να κοιμηθούν. Έτσι, αν διαχειρίζεστε όλα τα πράγματα μόνοι σας, κινδυνεύετε να χάσετε τον εαυτό σας στη δουλειά σας. Φανταστείτε ότι πρέπει να κάνετε έρευνα, κλιμάκωση, παρακολούθηση και ανάλυση μόνοι σας, συγκρίνοντας πολλά δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο. Και τι γίνεται με τη συσκευασία και την αποστολή εκατοντάδων παραγγελιών την ημέρα; Όχι, είναι πραγματικά αδύνατο. Το Amazon μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, παρέχοντας σας επαγγελματική εκπλήρωση. Σημαίνει ότι όλα τα ζητήματα αποστολής, παράδοσης και υποστήριξης θα αντιμετωπιστούν από την Amazon. Μπορείτε να μεταφέρετε τα προϊόντα στις αποθήκες και να εστιάσετε μόνο στη συντήρηση της επιχείρησής σας στο Amazon. Ωστόσο, είναι μόνο το μισό της μάχης. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται να αναπτυχθεί, οπότε πρέπει να επενδύσετε ένα μεγάλο μέρος της εργάσιμης ημέρας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Πρέπει να εργαστείτε στην καταχώρισή σας, να αναζητήσετε τις νέες στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, να παρακολουθήσετε τις θέσεις των προϊόντων στο SERP της Amazon, να ξεκινήσετε περισσότερα στοιχεία και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση της επιχείρησής σας και να αυξήσετε τα έσοδα. Και όλα αυτά απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθειες. Έτσι χρειάζεστε επιπλέον υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε όλα αυτά τα πράγματα. Θυμηθείτε, ότι πρέπει να εργαστείτε στην επιχείρησή σας, όχι σε αυτό. Κατά κανόνα, οι έμποροι που διοικούν τεράστιο πλούτο, όλα χωρίς να αγγίζουν το προϊόν ή να προειδοποιούν για τις μικρές λεπτομέρειες.

Έτσι, πρέπει να παραλλαγές της ανάπτυξης της επιχείρησής σας στο Amazon. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε εσωτερικούς αναλυτές και ειδικούς SEO ή να βασιστείτε στην αυτοματοποίηση και το λογισμικό Amazon. Όσο για μένα, η επιλογή είναι προφανής. Χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά εργαλεία, θα μπορείτε να κάνετε τα πάντα σωστά χωρίς περαιτέρω παραβίαση. Είναι το κλειδί για την επιτυχία σας στο Amazon. Ας συζητήσουμε λοιπόν τα απαραίτητα λογισμικά βελτιστοποίησης και έρευνας του Amazon που θα σας βοηθήσουν και εσείς και η επιχειρηματική σας ανάπτυξη στο Amazon.

Επιλογή προϊόντος

Θα πρέπει να ξεκινήσετε το παιχνίδι ηλεκτρονικού εμπορίου σας σαν νικητή. Έτσι, είναι σημαντικό να επιλέξετε την πιο κερδοφόρα αγορά και τα προϊόντα που θα λιανικής πώλησης. Για να απλοποιήσετε αυτή την εργασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Scout Jungle. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να βρείτε τα προϊόντα της Amazon που μπορείτε να επωφεληθείτε, γρήγορα και χωρίς καμία εικασία. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Scout Jungle, θα ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο και θα μεγιστοποιήσετε το κέρδος, καθώς βοηθάει στην εύρεση ευκαιριών που υποστηρίζονται από τα πιο αξιόπιστα δεδομένα πωλήσεων του Amazon στον κλάδο και αποφεύγονται τα ακριβή λάθη. Αυτή η εφαρμογή ιστού παρέχει ένα προσαρμοσμένο σύστημα φιλτραρίσματος για αναζήτηση προϊόντων Amazon και μια τεράστια βάση δεδομένων πληροφοριών. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε κατηγορίες, να βρείτε τη Βέλτιστη Κατάταξη πωλητών, τις πωλήσεις, τις κριτικές και ούτω καθεξής.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Jungle Scout - ως εφαρμογή ιστού ή ως επέκταση του Chrome.

Χρησιμοποιώντας την ως εφαρμογή Ιστού, λαμβάνετε την ευκαιρία να βρείτε επικερδείς κόγχες και προϊόντα σε ολόκληρο τον κατάλογο του Amazon. Αυτή η επέκταση σάς δίνει τη δυνατότητα να φιλτράρετε ολόκληρη την βάση δεδομένων του Amazon ανά κατηγορία, τιμή, πωλήσεις και άλλες μετρήσεις για να βρείτε τα αναξιοποίητα στοιχεία που μπορείτε να επωφεληθείτε.

Εάν χρησιμοποιείτε το εργαλείο αναζήτησης ζούγκλας ως επέκταση του Chrome, θα μπορείτε να εξερευνήσετε και να επικυρώσετε ιδέες προϊόντων κατά την περιήγηση. Θα μπορείτε να ελέγχετε την τιμή κάθε προϊόντος, τις εκτιμώμενες πωλήσεις, τον αριθμό κριτικών και ακόμα περισσότερα δεδομένα για ακριβή σύγκριση προϊόντων.

Μεταξύ των μειονεκτημάτων αυτού του εργαλείου, μπορώ να απαριθμήσω την ακόλουθη - επαναλαμβανόμενη χρέωση, μόνο επτά ημέρες δοκιμαστική περίοδο και όχι μια πλήρη βάση δεδομένων.

Προμήθεια προϊόντων

Μόλις έχετε μια ιδέα των προϊόντων που θέλετε στο λιανικό εμπόριο, θα πρέπει να πάρετε τα φυσικά προϊόντα. Η εύρεση προϊόντων και η λήψη δειγμάτων είναι αναπόφευκτη συμφόρηση που δεν μπορεί να χαθεί στο αρχικό στάδιο της εκστρατείας μάρκετινγκ σας στο Amazon. Αυτό το έργο είναι συχνά εκφοβιστικό, κυρίως επειδή οι περισσότεροι προμηθευτές είναι στο εξωτερικό. Ωστόσο, η εύρεση ενός καλού προμηθευτή μπορεί να είναι ευκολότερη, όπως νομίζετε. Ας απαριθμήσουμε ορισμένα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο αυτό.

Alibaba είναι μια διάσημη κινεζική πλατφόρμα όπου μπορείτε να αγοράσετε χύμα. Τα περισσότερα από τα στοιχεία που βασίζονται εδώ κατασκευάζονται στην Ασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τιμή τους δεν είναι υψηλή σε σύγκριση με τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Έτσι, το Alibaba είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται συντριπτική, αλλά απλά πρέπει να ξεκινήσετε. Πρώτον, θα πρέπει να υποβάλετε αιτήματα αγοράς, στη συνέχεια να αναζητήσετε προσφορές προϊόντων και να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Skype. Πρώτον, θα πρέπει να ζητήσετε δείγματα προϊόντων από διαφορετικούς προμηθευτές για να μπορέσετε να συγκρίνετε την ποιότητα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλοί προμηθευτές είναι μόνο εμπορικές εταιρείες που μπορούν να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα αλλά πιο ακριβά. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Alibaba είναι ουσιαστικά Aliexpress για δείγματα με τη μοναδική μικρή διαφορά στην τιμολόγηση. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος είναι πιο νόμιμος από τις άλλες κινεζικές πλατφόρμες συναλλαγών.

Μεταξύ των μειονεκτών της συνεργασίας με την Alibaba, μπορώ να απαριθμήσω τα ακόλουθα:

  • είναι τρομακτικό να ξεκινήσετε?
  • υπάρχουν πολλοί απατεώνες.

Αυτά τα απαραίτητα πράγματα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καλή αρχή. Ωστόσο, η παραγωγή συνήθως απαιτεί χρόνο. Έτσι, μπορείτε να περάσετε αποτελεσματικά αυτή την ώρα, αφιερώνοντάς την στη δημιουργία και βελτιστοποίηση της λίστας.

December 22, 2017