Back to Question Center
0

Μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω τον σωστό ιχνηλάτη λέξεων-κλειδιών Amazon για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αγορά;

1 answers:

Ανεξάρτητα από τη βιομηχανία ή την κατηγορία προϊόντων που πωλούν, θα πρέπει να κρατήσετε τις σελίδες του προϊόντος σας καλά βελτιστοποιημένες ώστε να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να ολοκληρώσετε με επιτυχία τον αυξανόμενο αριθμό συμφωνιών πώλησης. Ενώ η Amazon είναι ίσως ο κορυφαίος στον κόσμο λιανοπωλητής ηλεκτρονικού εμπορίου και drop-shipping, έχετε ήδη πάρα πολλά να κάνετε, πάρα πολλά για να τα παρακολουθήσετε και πάρα πολλά για να βελτιώσετε εκεί πέρα. Λοιπόν, πώς να διαχειριστείτε όλα αυτά τα χρονοβόρα και μερικές φορές πραγματικά εντατική εργασία; Εδώ είναι ακριβώς πότε η λέξη-κλειδί Amazon tracker και ανταγωνιστικά ερευνητικά εργαλεία έρχονται σε παιχνίδι - kurzwaren online shopping.

Φυσικά, δεν υπάρχει τελικό λογισμικό ή ηλεκτρονικό πλαίσιο για να κάνετε τα πάντα για εσάς με έναν αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο. Αλλά τα ακόλουθα εργαλεία παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών του Amazon και χρήσιμοι βοηθοί λογισμικού μπορούν να κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τουλάχιστον εκείνες που αφορούν την έρευνα σε βάθος λέξης-κλειδιού και μια πολύτιμη ανταγωνιστική διορατικότητα τόσο απαιτητική για να επιβιώσουν σε αυτή την πραγματικά μπερδεμένη και άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Top 3 Εργαλεία Amazon Keyword Tracker

Google Keyword Planner

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό το καλό παλιό εργαλείο έρευνας λέξης κλειδιού αναζήτηση γίγαντα ως ιδανικό λύση kickstart σας για να προχωρήσει με μια ολοκληρωμένη λέξη-κλειδί έρευνα οδηγείται με τον σωστό δρόμο από την αρχή. Εννοώ ότι παρόλο που αυτό το προεπιλεγμένο σύνολο εργαλείων δεν είναι ειδικά σχεδιασμένο για πώληση στο Amazon, είναι ακόμα εξαιρετικά χρήσιμο για να αποκτήσετε μια μεγάλη εικόνα δυνητικά κερδοφόρων συνδυασμών αναζήτησης που χρησιμοποιούνται από τους πραγματικούς αγοραστές σε όλο τον κόσμο, καθώς και να έχετε μια βασική κατανόηση των σχετικών όγκων αναζήτησης και το σημερινό επίπεδο του ανταγωνισμού, ιδιαίτερα για τις ακριβείς στοχευμένες φράσεις λέξης-κλειδιού σας.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι το Google Keyword Planner είναι μόνο το πρώτο βήμα στο δρόμο σας προς την πρωτοπορία στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι αργότερα, θα πρέπει να επιλέξετε το δικό σας χαρακτηρισμένο εργαλείο παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών του Amazon κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες - απλώς για να αποφύγετε την παραπλάνηση με ένα μάλλον αντικρυζωμένο σύνολο δεδομένων που τραβήχτηκε από πάρα πολλές διαφορετικές πηγές που δεν έχουν απαραιτήτως ισχυρή πρόθεση αγοράς.

Αν και το επόμενο εργαλείο παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών του Amazon δεν είναι διαθέσιμο δωρεάν (κοστίζει περίπου 20 δολάρια το μήνα), σίγουρα αποδίδει , σίγουρα. Το εργαλείο προτάσεων λέξεων-κλειδιών FreshKey μπορεί να γίνει ένα ωραίο σημείο για να προχωρήσετε τελικά με πιο στοχευμένες ιδέες λέξεων-κλειδιών, χρήσιμες και εκτεταμένες παραλλαγές, λέξεις-κλειδιά LSI long-tail, καθώς και μια πραγματικά εύχρηστη κατηγοριοποίηση - ξεπερνώντας την αρχική ιδέα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Αντί να περιορίζεστε μόνο με ένα βασικό εργαλείο ή να κερδίζετε χρήματα σε οποιαδήποτε προηγμένη και συνεπώς πληρωμένη επιλογή, συνιστούμε να δοκιμάσετε το FreshKey ως μια σχεδόν απεριόριστη πηγή νίκης λέξεων-κλειδιών και ένα πολύ χρήσιμο πράγμα όταν καταργείτε τυχόν αρνητικούς όρους αναζήτησης που θα μπορούσαν καθώς και να καταστρέψετε τις δυνατότητές σας κατάταξης στο Amazon.

Soovle

Το τελευταίο εργαλείο παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών του Amazon για σήμερα είναι το Soovle, μια δωρεάν και εύκολη στη χρήση λύση που είναι απαραίτητη για την ενημέρωση των λιστών προϊόντων σας, στη χειρωνακτική έρευνα. Εξερευνήστε τα πιο αναζητημένα αιτήματα προϊόντων που χρησιμοποιούν οι ζωντανοί αγοραστές που πραγματοποιούν καθημερινές αγορές όχι μόνο με το Amazon, αλλά και με τις άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το eBay ή το κατάστημα Alibaba. Επιπλέον, αυτός ο online βοηθός μπορεί να παρουσιάσει τις ισχυρότερες πλευρές του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ιδέες για τεράστιες υποσχέσεις λέξεων-κλειδιών και πειραματισμό με τους κορυφαίους συνδυασμούς αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι ζωντανοί χρήστες σε πολλές μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

December 22, 2017