Back to Question Center
0

Ποιοι είναι οι απλούστεροι τρόποι για να πάρετε υψηλές αναφορές συνδέσεων PR;

1 answers:

Υπό το πρίσμα των τελευταίων ενημερώσεων Google, πολλοί webmasters έχουν την τάση να πιστεύουν ότι οι backlinks δεν μπορούν να φέρουν καμία εξουσία σε έναν ιστότοπο. Ναι, το 2012 έφερε πολλές αλλαγές στον κόσμο των κτιρίων σύνδεσης. Πολλές πηγές ιστού που ασχολούνταν με τεχνικές κατασκευής δόλιων συνδέσμων έχασαν την κατάταξή τους. Ωστόσο, η ενημέρωση Penguin δεν σχεδιάστηκε με σκοπό να μειώσει την αξία των backlinks για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της ενημέρωσης ήταν να αλλάξει ο τρόπος απόκτησης χυμού σύνδεσης. Όσοι έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν στους νέους κανόνες, δημιουργούν ποιοτικά προφίλ συνδέσεων χρησιμοποιώντας μόνο οργανικές τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων - ray ban e commerce.


Γι 'αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σύνδεση κτιρίου εξακολουθεί να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Επιπλέον, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες κατάταξης και ένα ζωτικό μέρος οποιασδήποτε στρατηγικής μάρκετινγκ. Οι χρήστες τείνουν να αγοράζουν υλικό από ένα εμπορικό σήμα που είναι δημοφιλές στον ιστό. Για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και την εξουσιοδότησή σας στον ιστό, πρέπει να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους συνδέσμους. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι backlinks SEO σας προέρχονται από υψηλές ιστοσελίδες PR όπως οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν, αν και οι επιρροές. Η αναφορά από τις αγαπημένες πηγές ιστού στη θέση σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του πελάτη σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε κάποιες πρακτικές στρατηγικές οικοδόμησης συνδέσμων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υψηλής ανασύνδεσης PR SEO μέσω της δημιουργίας και της διανομής περιεχομένου. Δεδομένου ότι η προσωπική μου εμπειρία δείχνει μια στρατηγική οικοδόμησης συνδέσμου που βασίζεται σε αρχές διαχείρισης περιεχομένου μπορεί να αυξήσει τα κοινωνικά μερίδια και να αυξήσει τον αριθμό εισερχόμενων οργανικών backlinks.

Κάθε ηλεκτρονική επιχείρηση που θέλει να παραμείνει κοντά σε πιθανούς πελάτες χρειάζεται να έχει ισχυρή κοινωνική παρουσία

.

Η μελέτη των ανατροφοδοτήσεων των πελατών είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε ηλεκτρονική εταιρεία που θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.

Αυτή η εταιρία οικοδόμησης συνδέσεων είναι πολύ απλή για τη δημιουργία συνδέσμων. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέους συνδέσμους προσεγγίζοντας τα σχόλια, τις ανατροφοδοτήσεις και τις προτάσεις σας. Θα πρέπει να βρείτε πηγές ιστού που έχουν ενότητες αφιερωμένες σε ανατροφοδοτήσεις και δημοσιεύστε τα σχόλιά σας εκεί.

Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χρήση κάποιων ιστότοπων αναθεώρησης σε απευθείας σύνδεση όπως οι Κριτικές πελατών της Amazon, η Trustpilot, Which ?, ConsumerReports κ.ο.κ.Αυτές οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες χρησιμεύουν για τη σύνδεση εταιρειών που επιθυμούν να λαμβάνουν σχόλια από τους πελάτες και εκείνων που επιθυμούν να την παράσχουν. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική οικοδόμησης συνδέσμων, αποκτάτε πολλές πιθανότητες να δημοσιεύσετε τις ανατροφοδοτήσεις σας στην ενότητα ανατροφοδότησης πελατών ή ακόμα και στην κύρια σελίδα.

Μπορείτε να αφήσετε είτε μαρτυρία σε μερικές φράσεις είτε λεπτομερή μελέτη περίπτωσης. Τέλος πάντων, πρέπει να είστε συγκεκριμένοι, ειλικρινείς και ειλικρινείς. Προσπαθήστε να μην υπερκαλύπτετε την εταιρεία επειδή η κριτική σας μπορεί να μοιάζει με διαφήμιση. Δώστε έμφαση στα χαρακτηριστικά του προϊόντος και όχι στα οφέλη της εταιρείας. Εάν η περίπτωσή σας παρέχει σχετική και πολύτιμη γνώση και παρουσιάζει πραγματικά οφέλη από το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία, τότε κατά πάσα πιθανότητα το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί με έναν σύνδεσμο στον τομέα σας για να σας επαληθεύσει ως πραγματικό πρόσωπο.

Έτσι, ως αποτέλεσμα, θα αποκτήσετε σχετική υψηλή PR backlink χωρίς να ξοδέψετε χρήματα και προσπάθειες.

December 22, 2017