Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να πάρω υψηλής ποιότητας DoFollow backlinks τον καλύτερο τρόπο, εκτός από σχόλια και φιλοξενία επισκεπτών;

1 answers:

Η οικοδόμηση ενός αρκετά καλό προφίλ συνδέσμου πλούσιου με υψηλής ποιότητας backlinks DoFollow είναι ένα δύσκολο έργο. Ακριβώς επειδή κάθε backlink που δείχνει στον ιστότοπό σας ή το ιστολόγιό σας εξακολουθεί να παραμένει ανάμεσα στα βασικά σήματα κατάταξης που λαμβάνονται υπόψη από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το ίδιο το Google. Και για κάποιο λόγο, πολύ συχνά στοιχηματίζουμε σε αναρτήσεις επισκεπτών και σχόλια για να τραβήξουμε κάποιους επιπλέον συνδέσμους για σκοπούς SEO, αντί να δοκιμάσουμε άλλες προσεγγίσεις στο οικολογικό οικοδόμημα συνδέσεων. Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω θα σας παρουσιάσω τις ακόλουθες τρεις συμβουλές για να φτιάξετε υψηλής ποιότητας backlinks DoFollow και τα πιο υποτιμημένα σχέδια σύνδεσης κτιρίου.

Βοήθεια Ένας Reporter Out (HARO)

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να πάρετε κάποιες πολύ υψηλής ποιότητας backlinks DoFollow - απευθείας από εξουσιοδοτημένες πηγές των μέσων ενημέρωσης που ασχολούνται κυρίως με τις ειδήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε και να παρακολουθείτε το γραμματοκιβώτιό σας - oz racing winter. Θα λάβετε περίπου τρεις καθημερινές ειδοποιήσεις από πραγματικούς δημοσιογράφους που αναζητούν πάντα καυτά θέματα. Δεδομένου ότι το θέμα είναι σχετικό με την εξειδικευμένη ή τη βιομηχανία σας, μην διστάσετε να απαντήσετε και να δώσετε ένα κομμάτι χρήσιμου περιεχομένου για να κερδίσετε μερικές υψηλής ποιότητας backlinks DoFollow γι 'αυτό.

Η μόχλευση Infographic

Αναδιαμορφώνοντας ένα μέρος του βαρετού περιεχομένου απλού κειμένου σε κάτι σίγουρα πιο απεικονιστικό και οπτικά ελκυστικό - όπως τα infographics ή τα υπολογιστικά φύλλα - είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες σας για κοινή χρήση , την παραγωγή μολύβδου και φυσικά τη σύνδεση με εσάς με υψηλής ποιότητας backlinks DoFollow. Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς υποτιμούμε την αποτελεσματική χρήση των πληροφοριακών στοιχείων για την οικοδόμηση φυσικών συνδέσμων. Η δημιουργία των σωστών infographics είναι πολύ συχνά λανθασμένα θεωρείται ότι είναι μια χρονοβόρα και πραγματικά βαριά δουλειά. Αλλά όλα είναι πολύ απλούστερα από ό, τι νομίζετε. Απλά χρησιμοποιήστε συγκεκριμένα εργαλεία όπως το Canva, Piktochart ή Infogr. είμαι - και να μετατρέψει αυτό το πρώην αποθαρρυντικό έργο στο θέμα των λεπτών. Μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο σας infographic, μην ξεχάσετε να το υποβάλετε σε έναν από τους ιστότοπους υποβολής στόχευσης (όπως το Visual. ly; Cool Infographics; Μόνο Infographic; Pure Infographics; και τα λοιπα. ),. Ή θα μπορούσατε επίσης να προσεγγίσετε άλλους συναδέλφους bloggers στην εξειδικευμένη σας θέση για να τους προσφέρετε τα πρόσφατα δημιουργημένα ενημερωτικά στοιχεία για μια ελεύθερη θέση επισκέπτη - και να απολαύσετε μερικά υψηλής ποιότητας backlinks DoFollow σε αντάλλαγμα.

Reclaim Backlinks

Η αποκατάσταση συνδέσεων είναι ένα πολύ απλό έργο που λειτουργεί σαν μια πραγματική μαγεία. Σοβαρά, εδώ είναι πώς λειτουργεί. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ελέγχου συνδέσμων online Buzzsumo για να βρείτε αναφορές σχετικά με ένα εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας, του ιστότοπου ή του ιστολογίου σας - το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσδιορίσετε ποιος δεν έχει συνδεθεί ακόμα με εσάς. Στη συνέχεια, εκτελέστε μια γρήγορη προβολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ως ευγενική υπενθύμιση. Η αποκατάσταση συνδέσμων είναι πραγματικά εύκολη και ομαλή τακτική για να κερδίζετε υψηλής ποιότητας backlinks DoFollow που δεν έχουν αρπαχθεί στο προφίλ σας για κάποιο λόγο. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάρετε πίσω αυτό που έχετε ήδη αξίζει, έτσι;

December 22, 2017