Back to Question Center
0

Υπάρχει κάποια τελική προσέγγιση για να εκτοξεύσει το PageRank μου με backlinks;

1 answers:

Υπάρχουν αρκετές τρέχουσες στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανύψωση πιθανώς κάθε PageRank του ιστοτόπου ή του ιστολογίου με backlinks. Και πριν ξεκινήσουμε, ας το παραδεχτούμε - δεν μπορείτε κυριολεκτικά να "ανεβάσετε" το υπάρχον PageRank σας με backlinks, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο ή καλά συντονισμένο μπορεί να είναι. Φυσικά, το προφίλ backlink σας συγκαταλέγεται στους κύριους παράγοντες κορυφαίας σημασίας όταν πρόκειται για μια μετρήσιμη επιρροή που τελικά καθορίζει την κατάταξη σελίδας του ιστοτόπου σας. Μεταξύ των άλλων παραγόντων που θεωρούνται από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το Google, είναι οι εξής: οι ίδιοι οι permalinks, οι κύριες λέξεις-κλειδιά προορισμού, το μοναδικό ποιοτικό περιεχόμενο και οι υπόλοιπες ιδιότητες του ιστότοπου που είναι λιγότερο καθοριστικές για την SEO. Επιστρέφοντας στο σημείο - είναι απλώς αδύνατο να βελτιώσετε άμεσα το PageRank σας με backlinks. Αλλά το καθήκον είναι ακόμα εφικτό, δεδομένου ότι είστε πρόθυμοι και έτοιμοι να εργαστείτε με υπομονή για τη συνολική μακροπρόθεσμη στρατηγική σας. Παρακάτω είναι πιθανώς οι πιο λογικές προσεγγίσεις για τη σύνδεση κτιρίου που μπορεί να συμβάλουν στην κατάταξη της υψηλότερης σελίδας σας στο Google.

Και επιτρέψτε μου να σας δώσω την τελευταία λέξη της προσοχής - ποτέ δεν προσπαθούν να ενισχύσουν PageRank με αυτοματοποίηση backlinks. Ας δούμε λοιπόν πρώτα απ 'όλα:

Επικεντρωθείτε περισσότερο στην Ποιότητα παρά στην Ποσότητα

Η βασική ιδέα που κάνει το μερίδιο του λέοντος των SEO στρατηγικών στοιχηματίζει στην ποιότητα μόνο. Με απλά λόγια, ο παγκόσμιος στόχος του SEO είναι να επιτύχει ένα σταθερό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα για την ηλεκτρονική προβολή στα SERP. Δυστυχώς, πάρα πολλοί bloggers και αρχάριοι webmasters αντιμετωπίζουν ένα τυπικό πρόβλημα με την οικοδόμηση συνδέσμων. Εννοώ πολύ συχνά δίνουν προτεραιότητα στην ποσότητα, σε μια απεγνωσμένη ελπίδα ότι η πτώση ενός τεράστιου πακέτου backlinks έξω εκεί θα κάνει τη συνολική κατάταξη τους να μεγαλώνει. Αλλά είναι τρομερά λάθος επειδή η χαμηλή ποιότητα ή οι άσχετες συνδέσεις δεν είναι απλώς άχρηστες για σκοπούς SEO. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσετε τον εαυτό σας μια σοβαρή ποινή κατάταξης, αντί για πρόοδο. Σε χειρότερο σενάριο, τα πάντα θα μπορούσαν να καταλήξουν με μόνιμη απαγόρευση αναζήτησης.

Σύνδεσμος εντός της επιχείρησής σας

Ποτέ μην κάνετε αυτό το τρομερό λάθος, όπως είχα περάσει πολλά χρόνια πριν. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούσα τον λανθασμένο τρόπο να βάζω backlinks στο ιστολόγιό μου - συνδέοντας απλώς με κάθε φαινομενικά αξιόπιστο ιστότοπο που βρήκα ότι αξίζει να αντιμετωπίσετε. Με τον τρόπο αυτό, τα περισσότερα από τα πρόσφατα δημιουργημένα backlinks μου απέτυχαν να είναι καθαρά σχετικές - πολύ δεν έχουν όλα δημιουργηθεί μέσα στη σωστή θέση. Ως αποτέλεσμα, είχα σπαταλήσει ένα τεράστιο φορτίο χρόνου και προσπάθειας - απλώς να απογοητευτείτε χωρίς να έχετε πραγματικά κέρδη στο PageRank από backlinks. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτού να συμμετάσχετε σε σχόλια και συζητήσεις με θέμα, σας συνιστώ να κάνετε διπλό έλεγχο ότι οι πηγές στόχοι είναι πλήρως αφιερωμένες στη θέση σας ή παραμένουν εντός της ίδιας επιχειρηματικής βιομηχανίας.

Χειριστείτε την έρευνα λέξεων-κλειδιών για να κρατήσετε τα άγκυρα αποτελεσματικά

Λοιπόν, δεν χρειάζεται να πούμε ότι το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς. Όλα για το SEO κυριολεκτικά κυλούν γύρω από τη σωστή επιλογή των λέξεων-κλειδιών και μια σωστή σημασιολογική ανάλυση. Το ίδιο ισχύει και για κάθε backlink στο προφίλ του ιστοτόπου σας, ή για να είναι ακριβέστερο το κείμενο της άγκυρας. Δυστυχώς, η ίδια προσέγγιση για τον χειρισμό σε βάθος έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι υπερβολικά συχνά παραμελημένη. Γι 'αυτό, σκεφτείτε να γράψετε τις άγκυρες σύνδεσης όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά - τουλάχιστον χρησιμοποιώντας το AdWords ή τα άλλα πιο εξελιγμένα εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών. Με αυτόν τον τρόπο, θα βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σωστή σύνδεση λόγω έλλειψης δημοτικότητας στην αναζήτηση. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι και ακολουθήστε όλες τις μεγάλες τάσεις αναζήτησης και σημασιολογικές ιδιαιτερότητες. Θυμηθείτε, δύο φαινομενικά παρόμοια κείμενα άγκυρας μπορούν να παρέχουν μια σύνδεση με απολύτως άνισους δυναμικό δημιουργίας κίνησης και επομένως να επηρεάζουν μόνιμα το PageRank με τους δικούς τους τρόπους Source .

December 22, 2017