Back to Question Center
0

Ποια είναι τα κατάλληλα backlinks για ισχυρό προφίλ σύνδεσης συνδέσμου;

1 answers:

Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα βασικά μιας από τις πιο βασικές σύγχρονες τακτικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης - σύνδεση κτιρίου.

Οι επανασύνδεσμοι είναι απαραίτητες για τη δημιουργία μιας καλής ηλεκτρονικής παρουσίας στις επιχειρήσεις. Οι υπεύθυνοι ιστοτόπων και οι κατασκευαστές συνδέσμων συζητούν τακτικά τις μεθόδους για την απόκτηση εισερχόμενων συνδέσμων, τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπουν βιολογικά και πώς μπορούν να βρουν ευκαιρίες οικοδόμησης συνδέσμων υψηλής ποιότητας. Το θέμα είναι ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό και οργανικό προφίλ συνδέσεων, αποφεύγοντας τις κυρώσεις μηχανών αναζήτησης - boat worth. Πρέπει να νοιάζεστε για την αρχή και τη φήμη των πηγών ιστού από όπου έρχονται οι σύνδεσμοι σας επειδή λέει στις μηχανές αναζήτησης για τη φήμη του ιστοτόπου σας. Οι εισερχόμενες συνδέσεις σας καθορίζουν την κατάταξη του ιστότοπού σας, γι 'αυτό το λόγο η οικοδόμηση συνδέσεων θα πρέπει να αποτελεί ουσιαστικό μέρος των εκστρατειών βελτιστοποίησης μάρκετινγκ και μηχανών αναζήτησης.

Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε ό, τι backlinks είναι και γιατί διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στην προώθηση ιστοσελίδων.

Τι είναι τα backlinks;

Μια backlink είναι ένας υπερσύνδεσμος που προέρχεται από μια τοποθεσία στην άλλη. Υπάρχουν δύο τύποι backlinks dofollow και nofollow. Οι σύνδεσμοι Dofollow είναι εκείνοι που χρειαζόμαστε στα προφίλ μας. Οι σύνδεσμοι αυτοί έχουν αξία στη συνδεδεμένη πηγή ιστού με τη μορφή του λεγόμενου "χυμού σύνδεσης". "Τα bots της Google αναλύουν τα backlinks dofollow και την υψηλότερη βαθμολογία ενός ιστότοπου που αναφέρθηκε. Οι παραπομπές Nofollow θα πρέπει επίσης να τοποθετηθούν στο προφίλ σύνδεσής σας για να εμφανιστεί η Google ότι συνδέεστε σε διαφορετικές πηγές ιστού όχι μόνο για να αποκτήσετε χυμό σύνδεσης. Αυτοί οι σύνδεσμοι έχουν μια ετικέτα nofollow και δεν μεταφέρουν καμία αξία στη συνδεδεμένη πηγή. Δεν είναι ορατά για τα bots αναζήτησης και κατά κανόνα δεν μπορούν να ακολουθούνται από τους μέσους χρήστες. Απλώς χρησιμεύουν ως μάρκες αναφέρει. Ωστόσο, εάν έχετε μια σωστή προσέγγιση στην εκστρατεία σύνδεσής σας κτίριο, θα είστε σε θέση να αντικαταστήσει nofollow backlinks με τα ακόλουθα.

Γιατί τα backlinks χρησιμεύουν ως κριτήρια κατάταξης στο Google;

Όταν η Google αναλύει το σύνδεσμο που επιστρέφει στον ιστότοπό σας, συσχετίζει την αξία του ιστότοπού σας με την εξουσιοδότηση της πηγής ιστού στον οποίο είναι συνδεδεμένος ο σύνδεσμος. Η Google την προσελκύει ως ψηφοφορία για έναν ιστότοπο. Αν η ψηφοφορία προέρχεται από την αξιόπιστη τοποθεσία, μπορεί να επηρεάσει θετικά τον ιστότοπο και αντίστροφα εάν η ψηφοφορία προέρχεται από ανεπιθύμητη, χαμηλής ποιότητας πηγή ιστού, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον ιστότοπό σας SEO.

Γενικά, ένα απλό σύστημα οικοδόμησης συνδέσεων φαίνεται με τον εξής τρόπο: "Εάν μια συγκεκριμένη πηγή ιστού θεωρεί ότι ένα κομμάτι περιεχομένου είναι αρκετά πολύτιμο για να συνδεθεί με αυτό, και αυτή η πηγή είναι καλά ευρετηριακή και έγκυρη, τότε συνδεδεμένος ιστότοπος πρέπει επίσης να είναι ένας καλός ιστότοπος ".

Για να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό προφίλ backlink, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ποιότητα της ιστοσελίδας όπου θα ήθελε να δημιουργήσει δεσμούς. Αυτός είναι ο λόγος για την κατώτατη γραμμή της καμπάνιας σύνδεσής σας κτίριο θα πρέπει να διεξαγάγει μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς θέσεων και να βρει πηγές Ιστού που αξίζει την προσοχή σας. Η καλύτερη επιλογή είναι να επικοινωνήσετε με υψηλές ιστοσελίδες και ιστολόγια PageRank που σχετίζονται με τον κλάδο σας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε backlinks είναι ένας φιλοξενούμενος απόσπαση. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε backlinks στον ιστότοπό σας εισάγοντας ένα σύνδεσμο για την ανάρτηση του επισκέπτη σας. Δυστυχώς, πολλές από τις ανεπιθύμητες δραστηριότητες γύρω από αυτή την τεχνική οικοδόμησης συνδέσμων αμαύρωσαν τον επισκέπτη που δημοσίευσε φήμη. Το 2012 η Google δημιούργησε ενημερωμένη έκδοση Penguin η οποία κατέστρεψε την κατάταξη των ιστότοπων που χρησιμοποίησαν τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων spammy.

Γι 'αυτό στις μέρες μας οι κατασκευαστές συνδέσεων συμβουλεύουν να χρησιμοποιούν το μόνο οργανικό κείμενο συνδέοντας από:

  1. Μια φράση που μοιάζει φυσική σε ένα κείμενο και δεν ταιριάζει ακριβώς με μια στοχοθετημένη λέξη.
  2. Μια φράση που δεν συμπίπτει με την επωνυμία σας.
  3. Το όνομα του άρθρου στο οποίο αναφέρεστε.

Αντί να κρύβετε backlink σας με SEO βελτιστοποιημένο κείμενο άγκυρα, να παρέχουν στους αναγνώστες σας περισσότερες πληροφορίες για να τους αφήσουμε να καταλάβουν γιατί πρέπει να ακολουθήσουν τη σύνδεσή σας και πώς μπορούν να επωφεληθούν από αυτό.

December 22, 2017