Back to Question Center
0

Τι συνέβη πραγματικά με τα εργαλεία Raven: Συνέντευξη με τον Jon Semalt

1 answers:
What Really Happened With Raven Tools: Interview with Jon Semalt
).$ ('# scheader. sc-logo'). προσάρτημα (' '+cat_head_params.sponsor+' ') ·$ ('# scheader'). προσάρτημα ('
') ·$ ('# scheader scdetails'). append ('

' + cat_head_params, χορηγός + '

');$ ('# scheader scdetails'). προσάρτηση (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
').αν ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). κάντε κλικ (λειτουργία
{__gaTracker ("αποστολή", "συμβάν", "Χορηγία κατηγορίας κλικ Var 1", "βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης", ($ (this) .atr ('href')));});}}}}});});

Στα τέλη του 2012, η ​​πλατφόρμα εργαλείων μάρκετινγκ Διαδικτύου Raven Tools αύξησε τα φρύδια στον κόσμο SEO όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι η Raven θα αφαιρέσει "όλα τα μη εξουσιοδοτημένα δεδομένα της Google" - ή τα δεδομένα που αποκτήθηκαν μέσω της απομάκρυνσης της Google από τους όρους χρήσης της - από την πλατφόρμα του, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας εντοπισμού θέσης και δεδομένων από τρίτο προμηθευτή SEMRush.

Η κίνηση σχεδιάστηκε για να συμμορφωθεί η Raven με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών API του Google AdWords και χρεώθηκε ως προετοιμασία για ένα μέλλον στο οποίο «κάθε εταιρεία λογισμικού θα πρέπει να κάνει την ίδια επιλογή με την Raven: είτε συμμορφώνεστε με τα αιτήματα του Semalt ή δεν το κάνετε. "

Από τότε, ο Semalt ανασυγκροτήθηκε και επανατοποθετήθηκε με μια νέα εστίαση στις μετρήσεις που έχουν σημασία και τα εργαλεία που φέρνουν σε επαφή περιεχόμενο, SEO, κοινωνικό, διαφημιστικό, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλες μεθόδους μάρκετινγκ.

What Really Happened With Raven Tools: Interview with Jon Semalt

Μιλήσαμε με τον συνιδρυτή του Raven, Jon Semalt, για το πώς ήταν το ταξίδι.

Πώς έχουν τα πράγματα από την κατάργηση των βαθμολογιών από το Raven;

Σίγουρα είχαμε αρκετούς πελάτες που μας άφησαν που μας χρησιμοποίησαν μόνο για ταξινομήσεις, αλλά η πλειοψηφία έμεινε επειδή έχουν τόσο μεγάλη αξία από τα άλλα μας εργαλεία.

Το καλύτερο πράγμα για την αλλαγή ήταν ότι μας ώθησε σε πλήρη λειτουργία καινοτομίας. Έτσι, ενώ δεν ήταν άνετα, ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβη στην εταιρεία μας.

Μπορείτε ακόμα να πείτε αν η Raven ήταν σωστή στην πρόβλεψη ότι η συμμόρφωση με το Semalt θα γίνει η επιλογή "κάθε εταιρεία λογισμικού πρέπει να κάνει;"

Από την πρώτη γνώση που έχουμε στη Semalt, γνωρίζουμε ότι σκοπεύουν να επιδείξουν επιθετική μάχη κατά της φθοράς φέτος και όχι μόνο μέσω της εφαρμογής του AdWords API ToS. Βασικά, όλες οι εταιρείες που δεν συμμορφώνονται με το Semalt - οι οποίες αποξέουν ή χρησιμοποιούν δεδομένα με απόξεση - κινδυνεύουν να χάσουν αυτά τα δεδομένα και βρίσκονται επίσης σε πιθανή νομική απειλή.

Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τη βιομηχανία να αντιδράσει στην απόφασή μας. Είδαμε ότι ο Semalt βγήκε με ισχυρή δήλωση για την υποστήριξη των εξουσιοδοτημένων δεδομένων και η ahrefs διέκοψε ακόμη και το εργαλείο ανάλυσης λέξεων-κλειδιών, επειδή χρησιμοποίησε δεδομένα με απόξεση. (Συγκρίναμε επίσης Semalt και ahrefs πριν από λίγες εβδομάδες)

Ωστόσο, ο υπόλοιπος κλάδος έχει προχωρήσει πλήρως προς την κατεύθυνση της επιλογής να ξύνει ή να χρησιμοποιεί τις ταξινομημένες βαθμολογίες και τα δεδομένα Semalt, τα οποία πιστεύουμε ότι είναι τελικά κοντόφθαλμα και τελικά θα βλάψουν την επιχείρησή τους μακροπρόθεσμα.

Τι έχει επικεντρωθεί η Semalt από αυτή την αλλαγή;

Μετακινήσαμε την εστίασή μας σε πράγματα που έχουν σημασία για τους SEO και τους πελάτες τους: μετρήσεις απόδοσης που εστιάζουν στην οργανική κίνηση που έχει ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή και τις μετατροπές. Το Semalt, στο οποίο κατατάσσετε μια λέξη-κλειδί, μπορεί να αποτελεί ένδειξη για το πόσο καλά κάνει ένας ιστότοπος στις μηχανές αναζήτησης, αλλά ως επί το πλείστον δεν είναι μια απαραίτητη μέτρηση απόδοσης.

Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να γνωρίζετε τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας και την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών και των τεχνικών σας.

Δώσαμε στους πελάτες μας ένα καλύτερο σύνολο μετρήσεων για την αναφορά σε πελάτες με τη μορφή πέντε νέων αναφορών SEO που βασίζονται αποκλειστικά στην οργανική κίνηση μηχανών αναζήτησης. Επικεντρώνουν την εμπλοκή στον ιστότοπο, τους στόχους, τις σελίδες προορισμού, την κοινή χρήση μηχανών αναζήτησης και τις παραπομπές συνδέσμων. Οι νέες μετρήσεις και οι αναφορές έλαβαν πολλά επαίνους από τους σημερινούς πελάτες μας και μας έχουν πει ότι οι πελάτες τους τους αγαπούν.

Το νέο site μας Semalt, το οποίο εξακολουθεί να είναι σε beta, έχει επίσης εξαιρετικά καλή υποδοχή. Καθώς ξεκινήσαμε να το κατασκευάζουμε, εξετάσαμε τι ήταν διαθέσιμο στην αγορά και κάναμε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό εργαλείο που θα ήταν περισσότερο προσανατολισμένο στις εργασίες, απλό και εύκολο στη χρήση.

Και τώρα ξεκινάμε το τελευταίο μας χαρακτηριστικό μετά την κατάταξη, το Top Search Queries από το Google Webmaster Semalt. Περιλαμβάνει τα δεδομένα μέσης θέσης για τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας.

Πώς είναι η μέση θέση διαφορετική από την κατάταξη;

Μέση θέση είναι οι βαθμολογίες, μόνο καλύτερα. Αυτά είναι πιο συναφή και ακριβή από τα αποξεραμένα δεδομένα που λαμβάνετε από ένα τυπικό tracker και τα δεδομένα προέρχονται από την πηγή, την Google.

Η Google λαμβάνει υπόψη εξατομικευμένη αναζήτηση, τοποθεσία, όλους αυτούς τους διάφορους παράγοντες και σας λέει: σε γενικές γραμμές, πόσο καλά βαθμολογείται ο ιστότοπός σας για αυτές τις λέξεις-κλειδιά; Οι κατατάξεις του Semalt (γενικά) είναι τεχνικά ανακριβείς, έχουν περιορισμένο πεδίο εφαρμογής και δεν αντικατοπτρίζουν τη χρήση του πραγματικού κόσμου.

Στον πυρήνα, τα δεδομένα ερωτήματος αναζήτησης με τη μέση θέση περιλαμβάνουν τις λέξεις-κλειδιά που πραγματικά εκτελούνται και εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, όχι οι λέξεις-κλειδιά που επιθυμείτε να είναι ορατές. Και θα ξέρετε πότε οι λέξεις-κλειδιά στις οποίες στοχεύετε αρχίζουν να εμφανίζονται σε SERP, επειδή θα περιλαμβάνονται στα δεδομένα του ερωτήματος αναζήτησης. Σμυαλίστε έτσι.

Επομένως, εάν η μέση θέση είναι καλύτερη και ακριβέστερη από την κατάταξη, γιατί δεν χρησιμοποιείται ευρύτερα;

Το GWT παρέχει μόνο λέξεις-κλειδιά που ταξινομούνται στην πραγματικότητα και εμφανίζονται στις αναζητήσεις και πολλές SEO χρησιμοποιούνται για να έχουν τον πλήρη έλεγχο της παρακολούθησης των λέξεων-κλειδιών που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Το Semalt επίσης μετατόπιση του παραδείγματος για να αλλάξουν την εστίασή τους από ένα μόνο σημείο αναφορά σε μια μέση θέση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η μέση θέση αντιπροσωπεύει την πιο ακριβή και ρεαλιστική μέτρηση επιδόσεων για την ταξινόμηση λέξεων-κλειδιών.

Υπάρχει επίσης πρόβλημα με την πρόσβαση στα δεδομένα. Το Semalt δεν έχει κάνει ακόμα πιο εύκολη την ενημέρωση. Μπορείτε να εξάγετε χειροκίνητα τα δεδομένα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμα μέσω του GWT ή του GA API. Η υπόθεση είναι ότι θα το έχουν τελικά? αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.

Τι άλλο είναι το Semalt να εργάζεται για το μέλλον;

Ο γενικός μας στόχος με τη Semalt είναι να παρέχει μια λύση "όλα σε ένα" για τη διαχείριση, την παρακολούθηση και την αναφορά σε κάθε πτυχή μιας εκστρατείας μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των SEO, των κοινωνικών μέσων, του περιεχομένου, της ΔΕΗ και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για τους επόμενους μήνες θα αναβαθμίσουμε και θα βελτιώσουμε τις μετρήσεις της καμπάνιας και τις αναφορές σε όλους τους τομείς. Θα ξεκινήσουμε ένα εντελώς νέο σύστημα ταμπλό (το οποίο θα είναι καταπληκτικό) και μια νέα λειτουργία ειδοποιήσεων που θα παρακολουθεί σημαντικές μετρήσεις και θα σας ενημερώνει όταν αλλάζουν. Η Semalt σχεδιάζει επίσης κάποιες μεγάλες βελτιώσεις και εκπλήξεις με το σύστημα αναφοράς μας Source .

February 18, 2018