Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δείξετε πώς συσχετίζονται οι βαθμολογίες της Google με τη βάση δεδομένων των επιστροφών μου;

1 answers:

Μέσα από την πρόσφατη δεκαετία, το μερίδιο του λέοντος των ιδιοκτητών ιστότοπων και των webmasters έχει δημιουργήσει τεράστιες μάζες spam και δύσκολα backlinks - όλα για χάρη υψηλότερων θέσεων στα SERP της Google. Ως αποτέλεσμα, πριν από περίπου πέντε χρόνια η μεγάλη μηχανή αναζήτησης παρουσίασε την πρώτη ενημέρωση του αλγορίθμου Penguin - για να ξεκινήσει να τιμωρεί και να απαλείφει πολλά PBN (ιδιωτικά δίκτυα blog), αυτοματοποιημένες μονάδες παραγωγής συνδέσμων, τροχούς σύνδεσης (ανταλλαγές) μια κόκκινη σημαία με το blog φιλοξενίας για σκοπούς οικοδόμησης συνδέσμων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακόμη και μια μικρή παρέκκλιση από τις κύριες οδηγίες της Google σχετικά με τις άσχετες, ανεπιθύμητες ή μεταχειριζόμενες επανασύνδεσμες μπορεί τώρα να ρίξει τον ιστότοπό σας ή το ιστολόγιό σας στη φυλακή ποινής φυλάκισης - audemar piguet gold replica of united.

Το πρώτο πράγμα που δείχνει μια στενή συσχέτιση μεταξύ της βάσης δεδομένων backlinks σας και της πραγματικής κατάταξης θέση στο Google είναι ότι το ο σύγχρονος κόσμος του ιστού κυριαρχεί κυριολεκτικά με συνδέσμους. Μυριάδες από αυτά δημιουργούνται από ηλεκτρονικά ρομπότ. Ορισμένα δημιουργούνται για πώληση χύμα ή προορίζονται για εξατομικευμένες συμφωνίες ανταλλαγής. Ταυτόχρονα, ορισμένοι σύνδεσμοι μπορούν να ρυθμιστούν τέλεια ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικοί, οι υπόλοιποι είναι εκείνοι οι συντακτικοί σύνδεσμοι του παλιού σχολείου. Έτσι, η κύρια πρόκληση για το Google είναι να εξετάσει τη βάση δεδομένων επιστροφής συνδέσμων κάθε ιστοτόπου ή ιστολογίου - για να καταλάβει ποιος παίζει ένα δίκαιο παιχνίδι και στην πραγματικότητα αξίζει να κατατάσσεται τόσο ψηλά.

Στην πραγματικότητα, όταν οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως η ίδια η Google βλέπουν έναν σύνδεσμο που δείχνει τον τρόπο με τον ιστοχώρο ή το ιστολόγιό σας, υπάρχουν μόνο τρεις πραγματικές επιλογές για κάθε backlink έχω. Εννοώ ότι μπορεί να αναγνωριστεί ως έγκυρη και αξίζει να εξεταστεί στο κύριο αλγόριθμο αναζήτησης της Google. Ταυτόχρονα, τα πάντα μπορούν να παραμείνουν τα ίδια - και μερικοί σύνδεσμοι μπορούν να αναγνωριστούν ως εντελώς άκυροι - χωρίς καμία επίδραση από την άποψη του SEO. Εξάλλου, ο ιστότοπός σας ή το ιστολόγιό σας μπορεί επίσης να τιμωρηθούν, δεδομένου ότι ένα μέρος των συνδέσμων σας στη βάση δεδομένων των επιστροφών σας (ή μόνο ένας ξεχωριστός σύνδεσμος) υποτίθεται ότι είναι χειραγώγησης ή τεχνητής φύσης.

Έτσι, υπάρχει μια συγκεκριμένη σχέση μεταξύ της πραγματικής θέσης στα SERP και της βάσης δεδομένων επανασύνδεσης κάθε ιστοτόπου

.

Αλλά πόσο σφιχτά μπορεί να είναι; Ακολουθεί μια λίστα με κουκκίδες για να δείξετε τι εξωτερικές συνδέσεις μπορούν να κάνουν με τις βαθμολογίες σας σε κλίμακα.

  • οι υψηλότερες θέσεις στα SERP συσχετίζονται με τον αριθμό των πηγών σύνδεσης σε περίπου 30 κατά μέσο όρο.
  • αυτή η εκτίμηση συσχέτισης μπορεί να φανεί ακόμα πιο εντυπωσιακή, δεδομένου ότι οι μικρότεροι συσχετισμοί δεν προκαλούν έκπληξη - θεωρώντας ότι η Google μπορεί να βασιστεί σε περίπου 200 σήματα κατάταξης.
  • πάνω από το 99% όλων των ιστότοπων και των ιστολογίων που εξετάστηκαν από την πρόσφατη μελέτη περίπτωσης φαίνεται να έχει τουλάχιστον έναν εισερχόμενο εξωτερικό σύνδεσμο.
  • περίπου το 22% των μεμονωμένων σελίδων βρέθηκαν κατατάσσονται καλά χωρίς εξωτερικά backlinks καθόλου.
  • που έχει περισσότερους συνδέσμους μπορεί να συσχετιστεί με υψηλότερη θέση κατάταξης, αλλά το στοίχημα για τον αριθμό τους αντί για την ποιότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται στην κορυφή της αναζήτησης.

December 22, 2017