Back to Question Center
0

Ποια είναι η συσχέτιση μεταξύ του προφίλ SEO και του backlinks;

1 answers:

SEO και backlinks είναι γνωστά ως πραγματικά απαραίτητα και ίσως οι πιο προκλητικές πτυχές της τρέχουσας online προώθησης - όλα σε ένα. Παρόλο που η διαδικασία της σύνδεσης κτιρίων που λαμβάνονται στο σύνολό τους σχετίζεται γενικά με την εκτός έδρας βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ο τομέας αυτός ήδη σημαντικός έχει γίνει ακόμη πιο κρίσιμος - γεγονός που οδηγεί στην πρόοδο της κατάταξης κάθε ιστοτόπου, ιδίως τα τελευταία χρόνια. Εννοώ ότι κάθε στρατηγική SEO και backlinks μπορεί να αλλάξει άμεσα με ευκολία - ακριβώς με μια άλλη επαναλαμβανόμενη ενημέρωση αλγορίθμου που παρέχεται από την Google (θυμηθείτε πόσο απογοήτευση έφερε ο Penguin. σωστά?) - мягкий нос. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν πολλά θεμελιώδη σημεία τόσο στο χειρισμό SEO και backlinks οι ίδιοι για να παραμείνουν στην καλή πλευρά και να αισθάνονται ασφαλείς - ακόμα και σε όλο και συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα απόφαση πάνω από αυτή την ευρεία και πραγματικά ολοκληρωμένη σφαίρα του SEO.

Εννοώ ότι υπάρχουν αρκετές βασικές αρχές που μεταφράζονται καλά σε αυτούς τους καθαρά ασταθείς κανόνες του παιχνιδιού. Και υπάρχει μια σαφής συσχέτιση μεταξύ της συνολικής απόδοσης στο προφίλ SEO και backlinks που έχετε στον ιστοχώρο σας ή στο blog σας. Επιτρέψτε μου να σας δώσω ορισμένα σημεία για να αποδείξετε ότι, καθώς και αρκετές πρακτικές προτάσεις που ελπίζω ότι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις σωστές στρατηγικές για τους δυο τους - μόνο και μόνο επειδή πιστεύω ότι SEO και backlinks έχουν νόημα μόνο όταν τραβηχτούν μαζί.

Τρία κύρια σήματα σύνδεσης για SEO - στα μάτια της Google

1. Το Anchor Text είναι ίσως το ισχυρότερο σήμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναλάβετε το προβάδισμα και να παραμείνετε εκτός του ανταγωνισμού.

2. Η κοινωνική κατανομή δεν είναι καθοριστική, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πλήρως μετρήσιμη και πολύ συχνά μακροχρόνια ιδιότητα που θεωρείται από τις μηχανές αναζήτησης.

3. Το θέμα της φύσης ή του σχετικού βιομηχανικού χαρακτήρα είναι ο τελευταίος πρωταρχικός παράγοντας SEO και backlinks που αποστέλλονται απευθείας από τους ζωντανούς χρήστες και είναι ευρέως διαδεδομένοι στις ενδιαφερόμενες κοινότητες και στοχεύουν στην αγορά.

  • Δημιουργία μοναδικού και πολύτιμου περιεχομένου που προσφέρει πραγματική αξία στον χρήστη - και κάνει ο ιστοχώρος ή το ιστολόγιό σας αξίζει μόνο καλύτερο backlinks με την υψηλότερη εξουσία και βαθμολογίες PageRank. Φυσικά, είναι μια πολύ χρονοβόρα και σίγουρα σκληρή δουλειά, αλλά για την οικοδόμηση συνδέσμων επικοινωνίας θα πρέπει πάντα να προσφέρετε μια μεγάλη πρόταση αξίας με τα γραπτά σας. Μετά από όλα, γιατί το κοινό-στόχος σας πρέπει να συνδεθεί με τον ιστοτόπο ή το ιστολόγιό σας; Για να μην πούμε το πιο σημαντικό βιομηχανία ή εξειδικευμένες επιρροές ή κορυφαίους bloggers - πρέπει να είστε πάντα στο συμφέρον τους.
  • Η απόσπαση του επισκέπτη για να κερδίσετε υψηλής ποιότητας backlinks με ένα χαρακτηριστικό DoFollow είναι ακριβώς αυτός ο τύπος συνδέσμων που πραγματικά λειτουργεί για λόγους SEO. Επιπλέον, μπορεί να σας δώσει μια ευρύτερη προβολή σε απευθείας σύνδεση αναζήτηση, δεδομένου ότι παρέχετε ένα πραγματικά πολύτιμο άρθρο ή blog post που θα διανεμηθεί στα Social Media - δημιουργώντας περισσότερες μετοχές, οδηγεί, αναφορές, συνδρομές και φυσικά τα ασφαλέστερα φυσικά backlinks με σχεδόν αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο.
  • Θα πρέπει να δημιουργηθούν αυτοτελείς backlinks για καλύτερη πλοήγηση σε ολόκληρη τη δομή ιστού του ιστότοπου ή σύνδεση χυμού (ένα. κ. ένα. PR και κατανομή εμπιστοσύνης) αποκλειστικά. Εννοώ εδώ ότι αυτές οι backlinks που δημιουργούνται με σχόλια στο blog, καταχωρίσεις επισκεπτών ή εγγραφές εντύπων σχεδόν πάντα υποτιμώνται από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, φυσικά όταν γίνονται χωρίς σαφή κατανόηση. Ας το παραδεχτούμε - αυτός ο τύπος συνδέσεων μπορεί να τιμωρηθεί. Δυστυχώς, πάρα πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να προσπαθούν να ενσωματώσουν επιθετικά τις σελίδες τους με όσους αυτο-δημιουργημένους συνδέσμους όσο το δυνατόν - μόνο για να ενισχύσουν την SEO τους. Στην πραγματικότητα, όμως, τέτοιου είδους συνδέσεις χαμηλής ποιότητας και οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες ενός σίγουρα χειραγωγικού χαρακτήρα θα φαίνονται πάντα ανεπιθύμητα ή αδύνατα από την άποψη της Google, και επομένως να υποβάλουν αίτηση για αυστηρές κυρώσεις.

December 22, 2017