Back to Question Center
0

Μπορείτε να με βοηθήσετε να πάρω SEO πλεονεκτήματα της backlinks εξηγείται;

1 answers:

Πριν από οτιδήποτε άλλο, ας ρίξουμε μια ματιά στο κύριο γλωσσάριο για backlinks στο SEO. Πρέπει να γνωρίζετε αυτούς τους συνήθεις όρους σχετικά με τους ίδιους τους δικτυακούς συνδέσμους και τη διαδικασία σύνδεσης κτιρίων σε κλίμακα. Ας δούμε τα βασικά στοιχεία σχετικά με τα backlinks που εξηγούνται με τους βασικούς ορισμούς.

Link Juice

Link Χυμός - αντιπροσωπεύει μια γενική εκτίμηση, παρά μια συγκεκριμένη μέτρηση. Ο χυμός σύνδεσης είναι μια πιθανή "δύναμη", "αξία" και "αρχή" ενός συνδέσμου που μεταφέρεται από μια ιστοσελίδα σε μια άλλη. Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για την αναφορά σε ποιοτικά backlinks με το χαρακτηριστικό DoFollow που έχει εισαχθεί σε κώδικα HTML. Τέτοιες επανασχεδιασμοί αποσκοπούν συνήθως να μεταβιβάσουν ή να αναδιανείμουν μία από τις σημαντικότερες μετρήσεις ιστότοπων που είναι γνωστές ως βαθμολογία PageRank.

Backlinks με DoFollow

DoFollow links - είναι ο μόνος τύπος backlinks που πρέπει να χρησιμοποιούνται για SEO σκοπό. Απλά, μια ισχυρή δύναμη των backlinks με το DoFollow περιστρέφεται κυρίως γύρω από την ικανότητά τους να περάσουν το Link Juice. Αυτοί οι σύνδεσμοι χρησιμεύουν για λόγους ευρετηρίασης - εννοώ ότι βοηθούν στην αναζήτηση ρομπότ ανίχνευσης να περιηγούνται σε διαφορετικά τμήματα και σελίδες του ιστότοπου ή του ιστολογίου σας. Ταυτόχρονα, οι επανασυνδέσεις με το DoFollow προσφέρουν μια εξωτερική διαδρομή που δείχνει τη σελίδα προορισμού αλλού στο Web. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ζωντανός χρήστης μπορεί να "ακολουθήσει" τη διαδρομή αυτής της συνδεδεμένης σύνδεσης.

Backlinks με NoFollow

NoFollow backlinks μπορεί να εξηγηθεί το άλλο είδος συνδέσεων, ωστόσο, έχοντας σχεδόν το μηδέν βάρος και επιρροή στο SEO. Ενσωματωμένα με την ετικέτα NoFollow, αυτοί οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να περάσουν το Link Juice. Ως εκ τούτου, δεν έχουν άμεσο αντίκτυπο στη θέση κατάταξης σελίδων. Για παράδειγμα, οι σύνδεσμοι NoFollow μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν πρέπει να ορίσετε μια εξωτερική σύνδεση με μη αξιόπιστη ιστοσελίδα ή ιστολόγιο. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να είναι χρήσιμα για καλύτερη ευρετηρίαση και μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό χαρτοφυλάκιο διαφόρων συνδέσεων με άνιση εξουσία και σκοπό. Και ιδιαίτερα η ποικιλομορφία είναι η πλέον συμφέρουσα ιδιοκτησία του προφίλ σας σύνδεσης. Εννοώ ότι αυτό το μήνυμα είναι αρκετά σημαντικό ώστε η Google να ληφθεί υπόψη όταν πρόκειται να ανατεθούν θέσεις κατάταξης αναζήτησης.

Αυτή η κατηγορία των backlinks μπορεί να εξηγηθεί ως συνδέσεις χαμηλής ποιότητας που συνήθως δημιουργούνται σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ανυψώσουν τις τρέχουσες θέσεις κατάταξης αναζήτησης με κάθε κόστος. Εννοώ ότι στοιχηματίζοντας σε spammy, άσχετους ή ακόμα και παράνομους προορισμούς, αυτοί οι σύνδεσμοι είναι πιο πιθανό να βλάψουν τη γενική προσπάθεια SEO σας, αντί να δώσουν πραγματική βελτίωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να προειδοποιείτε και να απομακρύνεστε από συνδέσμους χαμηλής ποιότητας, οι οποίοι συνήθως γεννιούνται σε τεράστιες ποσότητες από συνδέσμους (ανταλλαγές συνδέσεων), PBNs (ιδιωτικά δίκτυα blog) ή αδίστακτους παρόχους που προσφέρουν φαινομενικά φυσικούς αμειβόμενους συνδέσμους προς πώληση.

Εσωτερικοί σύνδεσμοι

Αυτός ο τύπος κτιρίου συνδέσμων χρησιμοποιείται για να δώσει μια σταθερή βάση στην αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας, συμβάλλοντας στην καλύτερη και πιο φιλική προς το χρήστη εμπειρία περιήγησης. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι δίνουν το πέρασμα μέσα στον ίδιο τομέα - απλά διευκολύνοντας την πλοήγηση σε διαφορετικά τμήματα και σχετικές σελίδες μέσα σε έναν ιστότοπο ή ένα blog. Σημειώστε, ωστόσο, ότι μια καλή λογική δομή εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά μετρήσιμο σήμα, το οποίο μπορεί να συμβάλει σε μια δυνητικά υψηλότερη θέση κατάταξης αναζήτησης μακροπρόθεσμα, τουλάχιστον έμμεσα Source .

December 22, 2017