Back to Question Center
0

Μπορώ να πάρω υψηλό PR backlinks από εταιρείες που πωλούν συνδέσμους;

1 answers:

Σήμερα μπορεί να φαίνεται ότι είναι μια τρομακτική για πολλούς SEOs και επαγγελματίες προγραμματιστές Ιστού όταν πρόκειται για μια μάλλον κοινή συζήτηση για την ποιότητα backlinks και τη βελτιστοποίηση αναζήτησης. Γιατί; Επειδή πολύ συχνά το καθήκον να αποκτήσετε υψηλές συνδέσεις PR χωρίς να βλάπτετε την ιστοσελίδα ή το blog είναι μια δύσκολη υπόθεση. Συνήθως, ο κύριος στόχος του SEO είναι να αυξήσει το ποσοστό CTR, να αυξήσει την επισκεψιμότητα, καθώς και να αυξήσει τις μετατροπές του ιστότοπου. Και αν θέλετε να πάρετε υψηλές προσφορές PR από εταιρίες που πωλούν συνδέσμους - υπάρχουν πολλοί αυτοί οι τύποι που πιέζουν τις "υπηρεσίες" τους σε όλο τον Ιστό - εδώ είναι μερικά μόνο κρύα γεγονότα σχετικά με την πληρωμένη σύνδεση κτιρίου. Το θέμα είναι ότι η Google μπορεί περιστασιακά να ανιχνεύσει τυχόν ύποπτες ενέργειες που συμβαίνουν με τον ιστοτόπο ή το ιστολόγιό σας (δηλ. μι - goodyear efficientgrip performance 195/60 r15 88h. , μαζική αναπαραγωγή χαμηλής ποιότητας πληρωμένες backlinks, χρησιμοποιώντας κρυμμένες άγκυρες, ανεπιθύμητο περιεχόμενο και οποιουσδήποτε άλλους τρόπους ή δυσνόητα σχήματα badass Black-Hat και Grey-Hat SEO). Λαμβάνοντας υπόψη το σενάριο χειρότερης περίπτωσης, όταν λαμβάνετε υψηλές αναφορές συνδέσεων PR από υπερβολικά αδίστακτους παρόχους (δηλ. μι. , καταλόγους χαμηλής ποιότητας, αυτοματοποιημένες συνδρομές στο φόρουμ, συνδέσεις γεωργικών εκμεταλλεύσεων και τροχούς σύνδεσης - α. κ. ένα. ανταλλαγές συνδέσμων) - όλα θα μπορούσαν επίσης να καταλήξουν σε καταστροφή. Εννοώ ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να απαγορευτεί από την αναζήτηση στο διαδίκτυο μία και για πάντα. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη έναν τόσο σοβαρό κίνδυνο παρακάτω, έρχεται όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πληρωμένα backlinks, τους κύριους τύπους κυρώσεων κατάταξης και πώς να τα αποφύγετε καλύτερα, τουλάχιστον τα πιο συχνά εμφανιζόμενα.

Κύριοι τύποι κυρώσεων κατάταξης

Πριν από οτιδήποτε άλλο, ας το παραδεχτούμε - ορισμένες ποινές κατάταξης μπορούν να παρακωλύσουν μόνο μέρος της διαδικτυακής σας κίνησης. Αυτά συνήθως επιβάλλονται σε όλη την τοποθεσία. Λαμβάνοντας υπόψη τις πιο τυποποιημένες παραβιάσεις με την αγορά ή την πώληση backlinks, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι ποινών κατάταξης - μερικός αγώνας, ποινή σε όλη την τοποθεσία και πλήρης εξάλειψη.

  • Μερικό αγώνα - σημαίνει μια χειροκίνητη ποινή που οδηγεί την ιστοσελίδα ή το ιστολόγιο κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Συχνά συμβαίνει όταν η Google ανιχνεύει μια παράξενη δραστηριότητα σίγουρα ανεπιθύμητης φύσης, που συνήθως σχετίζεται με τη χειραγώγηση με πάρα πολλές λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά - μόνο για να αντλήσει περισσότερη επισκεψιμότητα και χωρίς να προσφέρει πραγματική αξία με το περιεχόμενο της σελίδας.

  • Ποινή σε ολόκληρη την περιοχή - αυτό θα ήταν πολύ σοβαρό αντίκτυπο με μάλλον σοβαρές συνέπειες. Με μια πιθανή δυνατότητα να κόψετε έως και το ήμισυ της επισκεψιμότητας ιστού, αυτός ο τύπος ποινικής ρήτρας εφαρμόζεται συνήθως όταν πρόκειται για τη χρήση επανασυνδέσεων Grey-Hat, για παράδειγμα με κρυφές άγκυρες, καθαρά άσχετες ή ακόμη και όχι πλήρως νόμιμες περιεχόμενο όπως το φαρμακείο, μοιχεία ή τυχερά παιχνίδια. Εάν ασχολείσαι με έναν πωλητή συνδέσεων χαμηλής ποιότητας που υπόσχεται να πάρει υψηλά backlinks PR στον ιστότοπό σας - σχεδόν σε ελάχιστο χρόνο - ήρθε η ώρα να ανησυχείτε. Καθώς πιθανότατα θα σηκώσετε μια κόκκινη σημαία με την Google και θα ζητήσετε ποινή.
  • Πλήρης Εξάλειψη - μιλάει για τον εαυτό της. Θέλω να πω ότι η μετάβαση σε εκμεταλλευόμενο εμπόριο backlink μπορεί εύκολα να κάνει κάτι ακόμα χειρότερο. Εννοώ την πιο ατυχή πορεία των γεγονότων, όταν ο ιστοχώρος ή το ιστολόγιό σας υποπτεύεται ότι υπάρχει κακή κατάχρηση με αυτά τα κόλπα οικοδόμησης συνδέσμων ή τα συστήματα εμπορικών συναλλαγών - και απλώς αποκλείεται από τον ευρετήριο αναζήτησης. Συνηθέστερα, ένα τέτοιο δυσαρεστημένο αποτέλεσμα εμφανίζεται τόσο στις "εταιρείες" που πωλούν ζεύγη χαμηλής ποιότητας όσο και στους απελπισμένους "πελάτες" τους,.
December 22, 2017