Back to Question Center
0

Υπάρχει κανένας αποδεδειγμένος τρόπος για την οικοδόμηση υψηλής ανασύνδεσης αρχής PR για το ηλεκτρονικό εμπόριο;

1 answers:

Ας το παραδεχτούμε - η οικοδόμηση υψηλών συνδέσμων PR backlinks δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση, ιδιαίτερα όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο webstore. Το πράγμα είναι ότι τώρα οι περισσότερες από τις παλιές τεχνικές στυλ δεν μπορούν να αποδώσουν τόσο ωραία. Επιπλέον, αυτό θα μπορούσε να είναι ακόμη και επιβλαβές για το έργο ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Έτσι, παρακάτω θα περιγράψω πολλά αποδεδειγμένα πλαίσια με περιεχόμενο και βασικά μέσα επιτυχημένης προσέγγισης για να αποκτήσετε επιτέλους υψηλό PR backlinks για το webstore σας. Εδώ είναι - οι οριστικοί οδηγοί, οι εμπειρογνώμονες και τα σχόλια των επισκεπτών.

Αλλά πριν από οτιδήποτε άλλο, ας το ελέγξουμε ξανά - ποιο είναι το μάρκετινγκ περιεχομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου - bolivia vacation. Θυμηθείτε, SEO συχνά μας λέει ότι το ποιοτικό περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς, σωστά; Έτσι συνδέει την οικοδόμηση! Θέλω να πω δεν είναι μόνο η δημιουργία ενός περιεχομένου ήχου. Για να κερδίσετε υψηλές προσφορές συνδέσμων PR με το περιεχόμενό σας, χρειάζεστε ένα τέτοιο σχέδιο:

high pr authority backlinks

 • προσδιορίστε τους στόχους περιεχομένου σας - επιλέξτε μεταξύ επισκεψιμότητας και μετατροπής.
 • σκεφτείτε τον "ιδανικό πελάτη" σας, τις ανάγκες, τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του.
 • ψάχνουν τους επηρεαστές της βιομηχανίας και τους προσεγγίζουν.
 • διαμορφώνουν το πιο σχετικό περιεχόμενο και το καθιστούν οπτικό ελκυστικό.
 • μην ξεχάσετε να εργαστείτε για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου προτού να αρχίσει να ζει.
 • να προωθήσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε τα κύρια κομμάτια του περιεχομένου σας.
 • προβαίνουν σε επαναλαμβανόμενο χρονοδιάγραμμα απόσπασης για μελλοντικές δημοσιεύσεις.

  Τίποτα δεν είναι πιο χρήσιμο για την κατασκευή συνδέσμων με υψηλό PR authority από έναν καλά κατασκευασμένο και σωστά ερευνημένο πλήρη οριστικό οδηγό. Θέλω να πω ότι όταν κάποιος πρέπει να ακούσει την πραγματική φωνή της βιομηχανίας - γιατί δεν θα έπρεπε τελικά να είσαι εσύ; Το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι να επενδύσετε λίγο χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα. Μην αισθάνεστε όμως απογοητευμένοι, καθώς δεν χρειάζεται να γίνετε μια μοναδική φωνή. Απλά σκεφτείτε τον εαυτό σας ως δάσκαλο ή επιμελητή - τραβήξτε τα πάντα μαζί και δώστε στους ανθρώπους μόνο τα καλύτερα από τα καλύτερα. Αν εξετάζετε ακόμα αυτή τη μάλλον σοβαρή επένδυση του χρόνου σας, σας διαβεβαιώνω ότι με την πάροδο του χρόνου ένας στερεός οδηγός θα σας φέρει φυσικά υψηλά backlinks αρχής PR σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  Expert Roundups

  Οι εμπειρογνώμονες roundups δεν είναι μόνο ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να αποκτήσετε υψηλή backlinks αρχή PR, αλλά να εκτελέσετε μια επιτυχημένη προσέγγιση και να οικοδομήσετε ισχυρότερες σχέσεις με το κοινό-στόχο σας. Και όλα είναι πολύ πιο απλά από ό, τι θα σκεφτόσαστε επειδή το κόλπο είναι να επιλέξετε το σωστό και στενό ζήτημα ή πρόβλημα. Στη συνέχεια, επιλέξτε μερικές ερωτήσεις για να απαντήσουν οι ειδικοί σας. Με αυτό τον τρόπο, να έχετε κατά νου ότι ο στόχος σας είναι να δώσετε μια λεπτομερή απάντηση ή μια βήμα προς βήμα λύση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Μόλις ολοκληρωθεί - απλώς καλέστε τους εμπειρογνώμονες που σχετίζονται με τη βιομηχανία και τελειώσατε.

  Blogging Guest

  Η δημιουργία ενός υψηλής ποιότητας περιεχομένου ειδικά προσαρμοσμένου στις ηλεκτρονικές εκδόσεις ήταν πάντα ένας σίγουρος τρόπος για να λάβετε κάποιες υψηλές αναφορές για την αρχή PR. Όπως και με το παλιό άρθρο μάρκετινγκ στο σχολείο, το blogging των επισκεπτών είναι μια αμοιβαία επωφελή σχέση που δίνει πάντα πολλές ευκαιρίες και στις δύο πλευρές. Εκεί βρίσκονται τα κύρια πλαίσια περιεχομένου σας. Και το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι να αναπτύξετε μια θετική σχέση με τους επιδιώκους της βιομηχανίας-στόχου σας, να τους αγαπήσετε στο περιεχόμενο, να το τοποθετήσετε και, φυσικά, να πάρετε μερικές πολύτιμες υψηλές πηγές PR backlinks στον ιστότοπό σας.

December 22, 2017