Back to Question Center
0

Ποιες στρατηγικές backlink SEO θα επηρεάσουν το 2019;

1 answers:

Αν θέλετε να κυριαρχήσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google το επόμενο έτος, τότε αυτό το άρθρο θα σας φανεί χρήσιμο. Θα συζητήσουμε τις αλλαγές που μας περιμένουν το 2018 και τις δοκιμασμένες στρατηγικές που πρέπει να εφαρμόσουμε για να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα το επόμενο έτος.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στη δημιουργία συνδέσμων, καθώς πάντα έπαιξε αναπόσπαστο μέρος των αλγορίθμων της Google και θα έπρεπε να τοποθετηθεί στην καρδιά της καμπάνιας βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας - new casino sites.

seo backlinks 2019

Ορισμένοι ειδικοί SEO ισχυρίζονται ότι η οικοδόμηση συνδέσεων για σκοπούς SEO είναι άσκοπη? άλλοι υποστηρίζουν ότι ο ρόλος των backlinks για έναν ιστοχώρο έχει αυξηθεί συνεχώς με την πάροδο των ετών. Μια τέτοια διαφορετική οπτική γωνία προς αυτή την πτυχή μπορεί να εξηγηθεί από την υποτίμηση της συνάρτησης της ποσότητας των συνδέσμων και τον περιορισμό του ανεπιθύμητου συνδέσμου. Επιπλέον, μια ενημέρωση του Google Penguin άλλαξε δραστικά το ρόλο των backlinks στο SEO, καθιστώντας πιο δύσκολη τη σύνδεση του χυμού σε έναν ιστότοπο. Ωστόσο, αυτές οι απόψεις και προφυλάξεις απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Το κτίριο Link εξακολουθεί να διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην κατάταξη ιστοτόπων και δημιουργεί την παρουσία της επιχείρησής σας στο SERP.

Επί του παρόντος, οι ημέρες κατά τις οποίες οι τακτικές οικοδόμησης ανεπιθύμητων συνδέσμων έδωσαν αποτέλεσμα έχουν βυθιστεί στη λήθη. Σήμερα, η ποιότητα των εισερχόμενων συνδέσεων αξιολογείται υψηλότερα από την ποσότητα τους και μπορεί να συμβάλει στις προσπάθειες SEO σας. Επιπλέον, η δημιουργία χρήσιμου περιεχομένου για τους χρήστες δεν είναι μόνο απαραίτητη αλλά και επωφελή στρατηγική για την οικοδόμηση συνδέσμων για να κατατάσσονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Πρέπει να προωθήσετε το περιεχόμενό σας στο σωστό κοινό και να το δημοσιεύσετε σε στρατηγικά σημεία. Δεδομένου ότι οι backlinks θεωρούνται ως κατάταξη από την Google, η αποτυχία αυτή θα περιορίσει δραστικά τις προσπάθειες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιες θα είναι οι νέες αλλαγές και ενημερώσεις που μπορούμε να βιώσουμε σε σφαίρες backlinks SEO το 2019; Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μερικές προβλέψεις για το επόμενο έτος και μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να συμβαδίσετε με το ανταγωνιστικό τοπίο της ψηφιακής αγοράς.

SEO τακτικές backlink το 2019

  • Το περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς

απευθυνόμενοι στους χρήστες για δημοσιεύσεις επισκεπτών, πρέπει να δημιουργήσετε ένα περιεχόμενο με βάση την έρευνα και ποιοτικό ώστε να δώσετε στους δυνητικούς αναγνώστες σας έναν λόγο για τον οποίο χρειάζονται έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας. Εάν αρχίσετε να συνδέετε το χυμό σύνδεσης από έναν έγκυρο ιστότοπο, δείχνει ότι το περιεχόμενό σας έχει μεγάλη αξία και οι αναγνώστες το βρίσκουν ενδιαφέρον. Σήμερα, οι μηχανές αναζήτησης γίνονται πιο έξυπνες και μπορούν ακόμη και να αξιολογήσουν την ποιότητα και τη μοναδικότητα του περιεχομένου σας. Δεν είναι πλέον αρκετό να δημιουργήσετε πολλές δημοσιεύσεις και ελπίζουμε ότι θα κάνει μεγάλη μόνο λόγω του αριθμού των λέξεων που γράφετε. Αυτή τη στιγμή και τα επόμενα χρόνια, η κατάσταση θα παραμείνει η ίδια. Η Google θα απαιτήσει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και με βάση την έρευνα, το οποίο θα είναι γραμμένο για χρήστες, όχι για bots αναζήτησης.

backlinks seo

  • Blogging Guest

Blogging Guest εξακολουθεί να είναι ένας από τους απλούστερους και επωφελείς τρόπους για να οδηγήσει την ποιότητα της κυκλοφορίας στον ιστότοπό σας. Είναι ένας σχετικός, βιοηλεκτικός και βιολογικός τρόπος να φέρετε στοχευμένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Δίνει μια ευκαιρία στις επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν την επιχείρησή τους και να γίνουν ηγέτες της αγοράς στην αγορά.

Για να δημιουργήσετε θέσεις ποιότητας για το blog σας είναι επίσης επωφελής για SEO σας. Ωστόσο, η απόσπαση σε σχολεία που σχετίζονται με σχολεία που έχουν ήδη πολλούς συνδρομητές και τακτικούς αναγνώστες θα είναι πιο αποτελεσματικός τρόπος για να σχεδιάσετε κίνηση που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση. Είναι λογικό να το κάνουμε σε διάφορους ιστότοπους ταυτόχρονα. Έτσι, blogging φιλοξενεί ως προώθηση ιστοσελίδων που δεν απαιτεί σημαντικές επενδύσεις και φέρει ποιοτικά αποτελέσματα.

December 22, 2017