Back to Question Center
0

Μπορώ να κάνω υψηλής ποιότητας backlinks χωρίς κίνδυνο να βλάψω τις βαθμολογίες μου;

1 answers:

Μόνο αξιόπιστοι ιστότοποι και ιστολόγια με υψηλή εξουσιοδότηση PageRank και τομέα είναι οι κατάλληλοι χώροι για να δημιουργήσετε backlinks υψηλής ποιότητας με. Στην πραγματικότητα, οι μηχανές αναζήτησης αναλύουν αυτά τα backlinks για να «κατανοήσουν» πόσο αξιόπιστος είναι ο ιστότοπός σας και πόση πραγματική αξία προσφέρει στους χρήστες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε ένα βιολογικό ποιοτικό προφίλ σύνδεσης για τον ιστότοπο ή το ιστολόγιο είναι τόσο σημαντικό, εκτός αν θέλετε να εμφανίζεται κάπου πολύ μακριά από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης στα SERP της Google.

Τι κάνει το Organic Link Profile

Την ίδια στιγμή, ένα καλό οργανικό προφίλ υποδηλώνει ότι πρόκειται να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας backlinks μόνο φυσικά και οργανικά. Για παράδειγμα, οποιεσδήποτε χειροπιαστές, ανεπιθύμητες, χαμηλής ποιότητας, χειραγώγιμες, εμπορικές ή συναλλαγματικές συναλλαγές με συνδέσμους είναι οι πιο μισητές από την Google. Στην πραγματικότητα, τέτοιες ενέργειες αποτυγχάνουν απλώς να συμμορφωθούν με τις Κατευθυντήριες Οδηγίες για τα Βασικά Webmasters, οι οποίες είναι γενικά αποδεκτές για την ανάπτυξη ιστού και για ολόκληρη την έννοια της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης σε κλίμακα. Έτσι, τι κάνει μια αρκετά "νομική" στρατηγική οικοδόμησης συνδέσμων που ποτέ δεν θα αναγνωριζόταν ως παραβίαση; Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας backlinks χωρίς να κάνετε αίτηση για τα ήδη αναφερθέντα περίπλοκα ή χειραγωγικά σχήματα που δεν έχουν επικυρωθεί από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Απλά τα πράγματα γίνονται φυσικά.

Να είστε καλός

Ας φτάσουμε στο σημείο. Ποια είναι η πιο αδιαμφισβήτητη προσέγγιση για την ποιότητα της σύνδεσης κτιρίου; Πιστεύω ότι το μόνο που χρειάζεται να είσαι ασφαλές είναι να κρατήσεις τον εαυτό σου μακριά από τη "σκοτεινή πλευρά". Ποτέ μην πηγαίνετε για τεχνικές SEO Gray Hat ή SEO Black-Hat, οι οποίες προορίζονται μόνο να εξαπατήσουν ή να χειραγωγούν με αυτόν τον περίπλοκο αλγόριθμο που χρησιμοποιεί η Google για να καθορίσει την κατάταξη της κατάταξης κάθε ιστοσελίδας στα SERPs. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα υπάρχει χώρος για να δικαιολογηθεί η επιβολή της ιστοσελίδας ή του ιστολογίου σας με την ποινή της Google κατά την κατάταξη.

Ενθαρρύνετε τη σύνδεση ποιότητας με το ποιοτικό περιεχόμενο

Κάντε το περιεχόμενό σας να χρησιμεύει ως ένας χρήσιμος μηχανισμός για την δημιουργία υψηλής ποιότητας backlinks με τον καλύτερο φυσικό τρόπο. Πιθανότατα αυτός θα είναι ο τελικά ασφαλέστερος τρόπος για οικολογική σύνδεση κτιρίου χωρίς κανένα κίνδυνο να βλάψει την κατάταξή σας. Θυμηθείτε - μπορείτε να πάρετε πάντα πολύ περισσότερα από το κανονικό περιεχόμενο της σελίδας σας - το μόνο που χρειάζεστε είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι μοναδικό, σχετικό και προσφέρει πραγματική αξία στο κοινό-στόχο σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να συνεχίσετε να κερδίζετε backlinks, leads, συνδρομές, μετοχές και αναφορές. Ταυτόχρονα, θα δημιουργήσετε τον εαυτό σας ως έναν κορυφαίο ηγέτη της βιομηχανίας, εν μέσω μεγαλύτερης βαρύτητας με την ιστοσελίδα ή το ιστολόγιό σας - από την οπτική γωνία των επισκεπτών σας, καθώς και των ίδιων των μηχανών αναζήτησης.

Επιτέλους, εδώ είναι μερικά σημεία σφαιρών για να αρχίσετε να κινούνται στο σωστό δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας backlinks για σκοπούς SEO και να αισθάνονται ασφαλείς από την αρχή:

  • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας όχι μόνο προσφέρει υψηλή αξία στους σωστούς ανθρώπους, αλλά δίνει σε μια ορισμένη σημείο του ταξιδιού του χρήστη. Ήρθε η ώρα να θυμηθείτε τα βασικά του παλιού ψηφιακού μάρκετινγκ, σωστά;).
  • Να είστε σοφός για να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο για τον ιστότοπό σας. Συμμετέχετε στις ενδιαφερόμενες κοινότητες και δημιουργείτε αρκετά βασικά επιχειρηματικά προφίλ για να διανείμετε τα καλύτερα γραπτά σας στα Social Media.
  • Σκεφτείτε την αναδιαμόρφωση μέρους του περιεχομένου του απλού κειμένου. Θυμηθείτε, το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα καθαρά φυσικό κτίριο συνδέσεων - πάρετε το περιεχόμενό σας που αξίζει να μοιραστείτε, να αναφέρετε και να αποκτήσετε συνδέσμους. Κάντε το να συμβαίνει με έναν σχεδόν αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο - επανασχεδιάστε μερικά συναρπαστικά και πολύτιμα κομμάτια περιεχομένου σε κάτι σίγουρα ελκυστικό και εντυπωσιακό, όπως διαφορετικά πληροφοριακά στοιχεία, εύχρηστα υπολογιστικά φύλλα και κάθε άλλο μέσο απεικόνισης λειτουργικών δεδομένων. Αυτό λειτουργεί πραγματικά για την οικοδόμηση συνδέσεων, εκτός από τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο Source .
December 22, 2017