Back to Question Center
0

Υπάρχουν εργαλεία έρευνας για backlink για να κατασκοπεύεις τους ανταγωνιστές μου;

1 answers:

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η γνώση ήταν πάντα ένα ισχυρό πράγμα. Αλλά σήμερα, έχοντας τη σωστή ανταγωνιστική γνώση μπορεί γρήγορα να γίνει το απόλυτο όπλο για να αναλάβει ηγετικό ρόλο και κυριαρχούν κυριολεκτικά σε ολόκληρη την αγορά με την επιχείρησή σας. Και ναι, υπάρχουν αρκετά ειδικά εργαλεία έρευνας backlink για να κερδίσετε αυτή την πολύτιμη διορατικότητα για τη νίκη των αποτελεσμάτων του online έργου σας.

backlink research tools

Παρακάτω θα σας δώσω μια πλήρη εικόνα της ανταγωνιστικής ανάλυσης. Εκτός από τα ίδια τα ερευνητικά εργαλεία backlink, χρησιμοποίησα για να υποβάλω αίτηση για ένα σύνολο άλλων online βοηθών για να κατασκοπεύω σχεδόν σε κάθε πτυχή της απόδοσης του ιστού - ray ban erika metal masculino. Μη διστάσετε να επωφεληθείτε από τις πιο λογικές λύσεις και κορυφαία επιτυχημένα προγράμματα που χρησιμοποιούνται από τους πιο κοντινούς ανταγωνιστές σας. Ας παρατηρήσουμε την καλύτερη λέξη-κλειδί, την κυκλοφορία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα εργαλεία έρευνας backlink για να μείνετε έξω από τον ανταγωνισμό και να αναλάβετε ηγετικό ρόλο πάνω από τους αντιπάλους της αγοράς σας.

Λέξεις-κλειδιά

Έχω χρησιμοποιήσει το SpyFu λέξη-κλειδί εργαλείο έρευνας για να έχετε μια πλήρη εικόνα για κάθε μεμονωμένη λέξη-κλειδί. Με την συμπλήρωση αυτής της λέξης-κλειδιού, ο SpyFu θα σας παρουσιάσει όλους όσους έχουν κατατάξει ποτέ σε αυτό. Και είστε πάντα ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πολύτιμη γνώση για όλα τα ευρήματα των ανταγωνιστών σας μέσα από την πρόσφατη δεκαετή ιστορία, πώς βελτιστοποίησαν τις κύριες ομάδες λέξεων-στόχων τους και με ποιο τρόπο κατάφεραν (ή απέτυχαν) να αυξήσουν τις μετατροπές τους. Μπορείτε ίσως να εισαγάγετε μόνο το όνομα του δικτυακού σας τόπου για να πάρετε μια γρήγορη πρόταση σχετικά με τη λίστα των κορυφαίων λέξεων-κλειδιών που συνιστώνται για την επιχείρησή σας.

Backlinks

Μεταξύ των καλύτερων εργαλείων έρευνας backlink, βρήκα Moz Pro και Semalt Analyzer ως κορυφαία χαρακτηριστικά. Και οι δύο αποδείχθηκαν αρκετά καλοί για να υπολογίσουμε με ποιον τρόπο θα πρέπει να δημιουργήσω περισσότερα backlinks στην ιστοσελίδα μου. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποίησα τα ανταγωνιστικά ερευνητικά εργαλεία backlink γνωστά ως Open Space Explorer και Analyzer. Με αυτόν τον τρόπο, ήμουν σε θέση να εισάγω είτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού μου είτε οποιουδήποτε ανταγωνιστή για να παρατηρήσω κάθε εισερχόμενο προφίλ συνδέσμου - πόσες συνδέσεις και από ποιους τομείς υπάρχουν, ποιες άγκυρες και τοποθεσίες σελίδων έχουν. Με αυτόν τον τρόπο, ήμουν περισσότερο από απλά έκπληκτος - χρησιμοποιώντας και τα δύο εργαλεία φαίνονταν εξαιρετικά χρήσιμο για να προσδιορίσω τους πιο ελπιδοφόρους στόχους για την πιθανή προβολή μου.

SEO Backlinks Tools

Κυκλοφορία

Λαμβάνοντας υπόψη την κυκλοφορία, πιστεύω Παρόμοια Web είναι το καλύτερο online εργαλείο εδώ. Αποδείχθηκε εξαιρετική για να πάρει μια πολύτιμη εικόνα για τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές μάρκετινγκ των στενών αντιπάλων μου. Λαμβανόμενη γενικά, η Παρόμοια τοποθεσία στο Web μπορεί να σας δείξει τα ακόλουθα δεδομένα επισκεψιμότητας των ανταγωνιστών σας: τον αριθμό επισκεπτών, λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τη μέση διάρκεια της επίσκεψης, τον αριθμό προβολής σελίδας, το ποσοστό εγκατάλειψης, την γεωγραφική κίνηση και ακόμη περισσότερο.

Μη διστάσετε να δοκιμάσετε το Buzz Sumo για κατασκοπεία στους ανταγωνιστές σας στον τομέα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Αυτό το ανταγωνιστικό ερευνητικό εργαλείο έχει πολλές δυνατές πλευρές, εκτός από το να ακούμε απλά στις συνομιλίες του αντιπάλου σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια πλήρη σε βάθος γνώση σχετικά με το πιο κοινόχρηστο περιεχόμενο, ακριβώς ποιες θέσεις έχουν πάρει τη μεγαλύτερη πρόσφυση, να προσδιορίσουν τους ισχυρότερους επηρεαστές τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και τα πιο δημοφιλή κομμάτια του περιεχομένου τους, τα θέματα που παρουσιάζονται και το χρονοδιάγραμμα απόσπασης. Επιπλέον, το εργαλείο αποδείχθηκε πολύ βολικό για αναλύσεις δίπλα-δίπλα για να καταστήσει σαφή τη διαφορά με την πρόοδό μου.

December 22, 2017