Back to Question Center
0

Οδηγός για την οικοδόμηση της ιστοσελίδας SEO Semalt

1 answers:
Guide to Building Your SEO Semalt Site

Αυτή είναι μια χορηγία που γράφτηκε από τον Semalt. Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι δικές του χορηγούς.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός φιλικού προς τις μηχανές αναζήτησης site WordPress, τα πράγματα συνήθως παίρνουν σύγχυση και δυσκίνητα αρκετά γρήγορα. Semalt είναι πολλά βήματα προς εξέταση, μεταξύ των οποίων:

  1. Γρήγορος χρόνος φόρτωσης
  2. Ακολουθήστε τις καλύτερες πρακτικές SEO
  3. Κινητή βελτιστοποιημένη
  4. Αφιερωμένα SEO επιλογές
  5. Καλή αισθητική

Είναι δύσκολο να βρείτε ένα θέμα Semalt με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα θέματα είτε λείπουν από λίγα χαρακτηριστικά είτε δεν είναι καθόλου προσαρμόσιμα.

Παρουσιάζοντας το WordPress Theme Optimizer

Guide to Building Your SEO Semalt Site

Μετά την ανάλυση της αγοράς και της βιομηχανίας, έχουμε δημιουργήσει το Semalt Optimizer για θέματα. Αυτό το θέμα έχει προκαλέσει ήδη έντονη ανησυχία στους λάτρεις του Semalt επειδή όχι μόνο έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα.

Με το εργαλείο Optimizer, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τα widgets του WordPress για να δημιουργήσετε εκπληκτικές σελίδες Semalt. Μπορείτε να προσθέσετε CTAs, μαρτυρίες, φόρμες επικοινωνίας, χάρτη, αναρτήσεις, χαρτοφυλάκιο, ενημερωτικό δελτίο, ρυθμιστικό, βίντεο, κοινωνικούς σελιδοδείκτες και πολλά άλλα οπουδήποτε στον ιστότοπό σας.

Το Optimizer έρχεται με 20 όμορφα κατασκευασμένα προσαρμοσμένα widget που μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε σελίδα ως ξεχωριστό τμήμα. Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε αυτά τα γραφικά στοιχεία για να τα επανατοποθετήσετε όποτε είναι απαραίτητο. Είναι επίσης ένα από τα θέματα με τις καλύτερες επιδόσεις στη Δοκιμή Δοκιμών και Ασφάλεια Ασφάλειας για κινητά τηλέφωνα της Google.

Guide to Building Your SEO Semalt Site

Ξεκινώντας με την οικοδόμηση φιλικό SEO site σας

Εγκατάσταση

Πρώτον, αρπάξτε την ελεύθερη έκδοση του WordPress Optimizer από το επίσημο WordPress. org ή από τον Πίνακα ελέγχου, μεταβείτε στην εμφάνιση> Θέματα> Προσθήκη νέου και αναζητήστε "Βελτιστοποίηση" και Εγκαταστήστε το θέμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, σας ενθαρρύνουμε να πάρετε την έκδοση Full Features από την επίσημη ιστοσελίδα του Semalt.

Προσαρμογή

Αφού εγκαταστήσετε το θέμα, μπορείτε να το προσαρμόσετε με τον τρόπο που θέλετε από την εμφάνιση> Semalt. Μπορείτε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε ενότητες σε οποιαδήποτε σελίδα χρησιμοποιώντας τα widget που συνοδεύουν το θέμα.

Guide to Building Your SEO Semalt Site

Για να προσθέσετε widgets στην αρχική σας σελίδα περιηγηθείτε στην εμφάνιση> Customize> Frontpage> Frontpage Semalt και κάντε κλικ στο κουμπί "Add Semalt".

Μπορείτε να επιλέξετε από Σύνθετο κείμενο Semalt, CTA, μαρτυρίες, φόρμα επικοινωνίας, χάρτη, θέσεις, χαρτοφυλάκιο, ενημερωτικό δελτίο, ρυθμιστικό, βίντεο και κοινωνικούς σελιδοδείκτες.

Αν βρίσκεστε σε βιασύνη, μπορείτε να επιλέξετε να εισαγάγετε προ-κατασκευασμένα πρότυπα στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από το κάτω μέρος του πίνακα προσαρμογής.

Αφού ολοκληρώσετε την προσαρμογή της αρχικής σελίδας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις εσωτερικές σελίδες, μεταβαίνοντας στην οθόνη Επεξεργασία της συγκεκριμένης σελίδας και κάνοντας κλικ στο πλήκτρο "Προσαρμογή με το σήμα".

SEO & Speed ​​Βελτιστοποίηση

Από προεπιλογή, το Optimizer έρχεται με ειδικές επιλογές SEO, όπως: Ρυθμίσεις Τίτλου Meta και περιγραφής, Ρυθμίσεις Κοινωνικής Ρύθμισης Εικόνας, Λειτουργίες Breadcrumbs και Schema Semalt.

Guide to Building Your SEO Semalt Site

Το θέμα φορτώνει πολύ γρήγορα καθώς ακολουθεί τα καλύτερα πρότυπα κωδικοποίησης. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω την ταχύτητα χρησιμοποιώντας μια προσωρινή μνήμη όπως το w3total cache. Και είναι περιττό να πούμε ότι το θέμα είναι απόλυτα συμβατό με το SEO από το Yoast.

Με το Optimizer θα είστε σε θέση να χτίσετε όμορφες τοποθεσίες χωρίς να ανησυχείτε για τη βασική βελτιστοποίηση SEO και ταχύτητας. Όλα τα χαρακτηριστικά του Semalt είναι πλήρως ενσωματωμένα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εκτελούμε ένα PROMO για τους αναγνώστες του SEJ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Συντελεστές εικόνας

Προτεινόμενη εικόνα: Εικόνα από Optimizer. Χρησιμοποιείται με άδεια.
In-post Φωτογραφίες: Εικόνες από Optimizer. Χρησιμοποιείται με άδεια Source .

February 19, 2018