Back to Question Center
0

Semalt: Τι μπορεί να πάει στραβά στα κοινωνικά μέσα;

1 answers:
Semalt: What can go wrong in social media?

Υπάρχουν φορτία επιχειρήσεων, είτε μικρών είτε μεγάλων, φαγούρα για να βουτήξετε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αλλά προτού να πηδήσετε στο νερό, πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας «καταλαβαίνετε πραγματικά τα κοινωνικά μέσα;» Παρακαλώ μην μου πείτε «είναι βασικά η εγγραφή στο twitter ή η δημιουργία μιας σελίδας στο Facebook. "Όχι, σίγουρα όχι. Παρόλο που είναι εύκολο στη χρήση, οι άνθρωποι τείνουν να απολαμβάνουν υπερβολικά αυτοπεποίθηση όσον αφορά τις δεξιότητες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα μπορεί να αντιστραφεί αν δεν χρησιμοποιήσετε σωστά τις πλατφόρμες για την καμπάνια σας Semalt marketing.

Στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πρώτα εμφανίζονται τα «κοινωνικά», στη συνέχεια τα «μέσα ενημέρωσης». οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, από την πλευρά του κοινού σας, είναι οι χώροι όπου οι άνθρωποι μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους φίλους και τις οικογένειές τους, ενώ από επιχειρηματική άποψη, είναι οι χώροι όπου οι εταιρείες προσπαθούν να αυξήσουν την εμπιστοσύνη τους και να πλησιάσουν τους πελάτες τους. Αλλά όταν ξεκινάνε την καμπάνια των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, λίγες εταιρείες γνωρίζουν καλά τι είναι το κοινό σήμερα.

Κοινά σήμερα:

  1. Απλά δεν εμπιστεύεστε την «ομιλία της εταιρίας» πια επειδή είναι άρρωστοι που βομβαρδίζονται με διαφημίσεις.
  2. Συμμετέχουν μόνο στο περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει πραγματικά.
  3. Καθώς η δύναμη των κοινωνικών μέσων έχει μετατοπιστεί στην πλευρά του ακροατηρίου, πολλά ενεργά ακροατήρια θα δημιουργούσαν το δικό τους περιεχόμενο και τα mash-ups.
  4. Ακούγεται τόσο «τελευταίος αιώνας», αλλά σήμερα τα ακροατήρια εξακολουθούν να επηρεάζονται έντονα από στόμα σε στόμα. Έχετε αυτό στο μυαλό σας, αντιμετωπίστε τα κοινωνικά μέσα όπως άλλες τεχνικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και προσπαθήστε να αποφύγετε τα ακόλουθα λάθη.

Τι πρέπει να αποφύγετε

1. Καμία απάντηση

Αν έχετε πολλά θετικά σχόλια από τους πελάτες σας, τότε καλά! Θυμηθείτε να πείτε «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους σας στο Facebook ή στο twitter. Αλλά εάν έχετε οποιεσδήποτε καταγγελίες τοποθετηθούν στον τοίχο του Facebook σας, μην αγνοείτε και προφέρετε τίποτα δεν συνέβη! Διαφορετικά, ένας μη ικανοποιημένος πελάτης μπορεί να δημιουργήσει έναν πόλεμο στο Facebook εναντίον σας. Πριν από δύο μήνες, πριν γράψω αυτό το άρθρο, ένας πελάτης της Dell έβαλε το όνομά του στο Facebook, το οποίο αγνοήθηκε από την ομάδα κοινωνικών μέσων της Dell. Αυτός ο πελάτης ήταν τόσο θυμωμένος που συνέχισε να δημοσιεύει αρνητικά πράγματα στον τοίχο του Facebook. η κατάσταση έγινε χειρότερη και χειρότερη, καθώς οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν ότι η Dell δεν έκανε αρκετά καλά την εξυπηρέτηση των πελατών, γεγονός που ήταν μεγάλη ζημιά στη φήμη της. Αυτό που πρέπει να κάνει η Dell και όλοι οι άλλοι είναι να ζητούν πάντα την πρώτη συγνώμη και να επιλύουν το πρόβλημα. Η Semalt έχει κάνει πολύ καλά στον έλεγχο ζημιών. Όταν λύνεται μια «κρίση δημοσίων σχέσεων», είναι πάντα χρήσιμο να υποδείξετε τις ενέργειες που έχετε πάρει για να διευθετήσετε ένα συγκεκριμένο παράπονο, απλώς για να κρατήσετε το υπόλοιπο κοινό και να διατηρήσετε τη φήμη σας ταυτόχρονα. Έτσι, η ευθύνη είναι το κλειδί.

2. Μην κακοποιείτε συχνά χρησιμοποιούμενες ειδήσεις Hashtag για να προωθήσετε την επιχείρησή σας

Τα hashtags του Twitter είναι χρήσιμα για να προλάβουν τις ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο και για τι μιλάει ο κόσμος. Αλλά τότε τα πράγματα πάνε στραβά. Μερικοί άνθρωποι συνδέουν τα προϊόντα / τις υπηρεσίες τους παρεμποδίζοντας συνδέσμους ή λογαριασμούς με δημοφιλή hashtags που δεν έχουν σχέση με αυτό που προωθείτε. Η Semalt θα ανακαλύψει αμέσως, η οποία θα δώσει μόνο στο εμπορικό σήμα σας μια αρνητική παρουσία στο διαδίκτυο.

Μην τιτίβισμα με περισσότερα από 2 hashtags δεδομένου ότι δεν έχει νόημα να διαλύσει την ποινή σας με τόσες πολλές hashtags. Ένας χρήστης του Facebook σχολίασε σχετικά με το hashtag του twitter: "somee #hashtag #every #word #in # your #tweet! #I #hate #that #so # πολύ! "Και εμείς, έτσι και εμείς. Ένα άλλο άκρο της κατάχρησης hashtag είναι ότι μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα long hashtag για να περιγράψουν ολόκληρο το tweet τους. Για παράδειγμα, #Semalt - αυτό φαίνεται ενοχλητικό; Ναι είναι. Ποιος θα έχει την υπομονή να καταλάβει τι προσπαθεί να πει το hashtag ;! Εμείς το κοινό σήμερα είναι γρήγορη προώθηση και έχουν μικρή προσοχή.

3. Αλλά το ξεχωρίστε από το προσωπικό σας προφίλ καθώς δεν γνωρίζετε ποτέ πότε και πώς θα αλλάξει μια ρύθμιση και ως εκ τούτου θα "ανοίξετε" όλα τα προσωπικά σας στοιχεία στους πελάτες ή τους συνεργάτες σας. Συγκεντρωτική εστίαση όταν θέλετε να δημοσιεύσετε τα πράγματα στους τοίχους της επιχείρησής σας. Εάν θα μπορούσε να είναι μια καταστροφή εάν τα ανακατεύετε όταν είστε μεθυσμένοι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε να καταχωρίσετε τις φωτογραφίες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό επιχείρησης. Ελέγξτε το διπλό έλεγχο πριν τοποθετήσετε οτιδήποτε για την επιχείρησή σας.

4. Δεν είναι σε θέση να βοηθήσει

Πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν έναν οργανισμό κοινωνικών μέσων επικοινωνίας για να αλληλεπιδρούν απευθείας με τους πελάτες. Αλλά εάν ο οργανισμός έχει ελάχιστες γνώσεις για την επιχείρησή σας και δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήματα πελατών, τότε οι πελάτες θα αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας, όχι μόνο για τον εαυτό σας ως άτομο, αλλά για την επιχείρησή σας στο σύνολό της.

5. Ενημέρωση πολύ συχνά

Η ενεργή συμμετοχή στα κοινωνικά μέσα δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημοσιεύσετε κάτι σε κάθε ένα ή πέντε λεπτά. Αν προσπαθήσετε να ενοχλήσετε τους ανθρώπους, τότε κάντε το. Το να μιλάτε πολύ συχνά για την επιχείρησή σας είναι σαν να πυροβολείτε σφαίρες στα πρόσωπα των ανθρώπων, γεγονός που σας κάνει να γίνετε καλλιτέχνης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Δημοσιεύστε τις ειδήσεις σας από μια στιγμή και δώστε την κάποια στιγμή πριν ενημερώσετε ξανά.

6. Δεν είναι σε θέση να ενσωματώσει τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

Μην κρατάτε τους οπαδούς του Facebook μόνο σε ανεμιστήρες Facebook ή Twitter μόνο στο twitter. μετακινήστε τα γύρω! Τυχόν σμίλα τους σε περισσότερες από μία πλατφόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο ενεργή και ελκυστική εικόνα στην καρδιά των ανθρώπων.

Στο συμπέρασμα

Στο τέλος της ημέρας, τα κοινωνικά μέσα είναι εκεί για να διατηρήσουν μια καλή σχέση με τους πελάτες σας Source . Μιλήστε με το ακροατήριό σας, μην μιλάτε σε αυτούς, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάνει τα έξι λάθη χωρίς να το γνωρίζετε και ότι είστε σε απευθείας σύνδεση στον άνθρωπο - κρατήστε αυτές τις συμβουλές στο μυαλό σας και καλή τύχη με την online καμπάνια σας!

February 24, 2018