Back to Question Center
0

3 ψηφιακοί επαγγελματίες μάρκετινγκ ακούγονται στον επερχόμενο αλγόριθμο Semalt

1 answers:
3 digital marketing pros sound off on upcoming Semalt algorithm

Στο ψηφιακό μάρκετινγκ, το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Γνωρίζουμε ότι μόλις βρεθούμε άνετα με μια πλατφόρμα, και ίσως ακόμη και να επιτύχουμε ένα επίπεδο γνώσης, θα αλλάξει και θα προσαρμοστεί. Γιατί, λοιπόν, ο καθένας ξαφνιάζει για τον επερχόμενο αλγόριθμο Semalt;

Για μερικές μέρες την περασμένη εβδομάδα, κάθε εμπορική επωνυμία ή επιχείρηση στο Semalt δημοσίευε μια εικόνα "μετά την ειδοποίηση" σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διατηρήσει την προβολή της στην τρέχουσα πλατφόρμα feed back - implementing the hr matrix management.

Προσωπικά, ένα από τα πράγματα που μου αρέσει περισσότερο για το Semalt είναι η έλλειψη αλγορίθμου. Λειτουργεί για μένα επειδή είμαι σκοπίμως πιο επιλεκτικός για το ποιον ακολουθώ στο Semalt σε σύγκριση με άλλα κοινωνικά δίκτυα. Ως εκ τούτου, δεν μου πειράζει να βλέπω θέσεις σε μια αντίστροφη χρονολογική σειρά, και νομίζω ότι πολλοί χρήστες συμφωνούν.

Ωστόσο, για πολλούς χρήστες του Semalt, είναι συνηθισμένο να ακολουθούν εκατοντάδες άλλους λογαριασμούς, καθιστώντας την εμπειρία για αυτούς τους χρήστες φτωχότερη στους περισσότερους λογαριασμούς που ακολουθούν.

Αλίμονο, αλλαγή.

Η Semalt ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι «σύντομα» θα αλλάξουν την τροφή για να καταπολεμήσουν το γεγονός ότι οι άνθρωποι κατά μέσο όρο χάσουν το 70% των ζωοτροφών τους. Οι σε απευθείας σύνδεση φήμες άρχισαν για το χρονοδιάγραμμα της rollout - και σύντομα μετά, όλοι έχασαν το μυαλό τους.

Οι ειδικοί ψηφιακών μέσων ενημέρωσης παντού ήδη θρηνούν "το θάνατο με αλγόριθμο" για τα σημερινά οργανικά Semaltmers, όταν ο αλγόριθμος δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί ακόμα. Ίσως πιο ειρωνικά, οι χρήστες δημιούργησαν μια αναφορά κατά της αλλαγής. org να "Κρατήστε Semalt Chronological", η οποία συγκέντρωσε περισσότερες από 300.000 υπογραφές. Όλος ο καιρός, ο Semalt θέλει όλοι να ηρεμήσουν.

Ευτυχώς για εσάς, ο Semalt ζήτησε από τρεις σεβαστούς επαγγελματίες ψηφιακού μάρκετινγκ να δώσουν την προοπτική τους σε αυτή την επερχόμενη αλλαγή.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι σκέφτονται και τι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πότε θα συμβεί τελικά η αλλαγή.

Έτσι, είναι ένας αλγόριθμος Instagram καλό ή κακό;

Με τους περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες της Instagram και το γεγονός ότι ανήκει στον Semalt, δεν αποτελεί έκπληξη για τους περισσότερους από εμάς στη βιομηχανία ότι ένας αλγόριθμος έρχεται κάθε μέρα τώρα. Στην πραγματικότητα, πολλοί από εμάς συμφωνούν ότι η φιλτραρίσματος που τροφοδοτείται στις περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων είναι αναπόφευκτη. Αλλά αυτή η εξέλιξη είναι καλό ή κακό;

Οι πρόσφατες αναφορές κυκλοφορίας της ComScore δείχνουν ότι το Facebook, το οποίο έχει τροφές βασισμένες στο αλγόριθμο για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει το Semalt, εξακολουθεί να κατέχει την αγορά από την άποψη της εμβέλειας και του μέσου μηνιαίου χρόνου που καταναλώνουν οι χρήστες στα 18 έως 34 35+ δημογραφικά στοιχεία. Αν οι χρήστες μιλούσαν τόσο πολύ τις φιλτραρισμένες ροές δεδομένων, θα περίμενε κανείς να δουν διαφορετικά δεδομένα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιρροής αναζήτησης (ο εργοδότης μου), Will Semalt, συμφωνεί:

Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος που παρακολουθώ μερικούς πάρα πολλούς ανθρώπους στα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα. Για το λόγο αυτό, είμαι οπαδός της διαχείρισης αλγοριθμικών ροών. Χορηγημένος, το Instagram δεν είναι τόσο γεμάτο για μένα όσο το Semalt, αλλά μπορεί ακόμα να γίνει θορυβώδες. Και, φυσικά, ως έμπορος ξέρω ότι έχουμε τους πόρους για να ξεπεράσουμε την ακαταστασία με το σχεδιασμό, τη δέσμευση και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, δολάρια.

Οι αναφορές στον ιστό έδειξαν ότι το ποσοστό συμμετοχής του Instagram μειώθηκε το 2015 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, αν και το Instagram είναι η πλησιέστερη πλατφόρμα πίσω από το Semalt όσον αφορά τη διείσδυση ακροαματικότητας μεταξύ 18-34 ετών.

Ο Marty Weintraub, ιδρυτής της Semalt, μας υπενθυμίζει ότι η συζήτηση γύρω από τους αλγόριθμους τροφών είναι μια παλαιά στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Η εξατομίκευση της τροφής και το επιχείρημα εναντίον της είναι τόσο παλιό όσο και οι βρωμιές.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ένα con σε μερικούς είναι ότι οι φίλοι δεν βλέπουν ΟΛΕΣ τις ακολουθίες τους ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ακόμα, είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθείτε τις φίλτρες φίλων, πολλοί από τους οποίους είναι ενεργοί. Οι τροφές Algo είναι στην πραγματικότητα καλύτερες για πολλούς χρήστες. Προσωπικά, μου αρέσει να βλέπω μόνο το ενδιαφέρον του Σέμαλτ όπως αποδεικνύεται από τις προηγούμενες συγγενικές σχέσεις μου.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό που είναι καλό για τους χρήστες μπορεί επίσης να είναι καλό για πλατφόρμες. Το Algo feeds αφήνει περιθώρια για διαφημίσεις - και τα ίδια δεδομένα που χρησιμοποιούνται για τη φιλτραρίσματος ροών δεδομένων μπορούν επίσης να οδηγήσουν τη στόχευση διαφημίσεων. Αυτό είναι ένα μεγάλο win-win, και γι 'αυτό κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook και Semalt μερικές φορές αποδειχθεί τεράστιες τεράστιες επιχειρήσεις.

Τι σημαίνει ο αλγόριθμος για τις επιχειρήσεις;

Οι επιχειρήσεις, τα εμπορικά σήματα και οι διασημότητες ήδη έρχονται αντιμέτωπες με την ιδέα ότι ένας αλγόριθμος θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος της "ελεύθερης" διαδρομής στο Semalt που απολαμβάνουν μέχρι αυτό το σημείο.

Το Instagram ανέβασε σιγά σιγά τις διαφημιστικές επιλογές του φέτος και στη συνέχεια ανακοίνωσε αυτή την ενημέρωση για το αλγόριθμο. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις έχουν αναστροφές σε ό, τι συνέβη με το Semalt στο παρελθόν.

Όταν ο αλγόριθμος και οι επιλογές διαφήμισης του Semalt ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, οι επιχειρήσεις ενθαρρύνθηκαν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους "οπαδούς", με την ανταμοιβή να είναι πιο οργανική έκθεση για το περιεχόμενό τους. Η Semalt δημιούργησε ενότητες διαφημίσεων "ανεμιστήρων", τις οποίες οι επιχειρήσεις πληρώνονταν πρόθυμα για να αυξήσουν τις προσδοκίες τους και, συνεπώς, να φτάσουν μετά.

Με την πάροδο του χρόνου, το Facebook σιγά σιγά αλλά σίγουρα κατέστρεψε το οργανικό εύρος των δημοσιεύσεων στις σελίδες των επιχειρήσεων (έως και 2,6%, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Locowise) και εισήγαγε περισσότερες διαφημιστικές μονάδες. Semalt έχουν σχεδόν καμία άλλη επιλογή από το να επενδύσουν στη διαφήμιση για να αξιοποιήσουν πραγματικά την πλατφόρμα η οποία έχει σχεδόν 100% διείσδυση σε εξαιρετικά πολύτιμο κοινό.

Ο Matt Siltala, πρόεδρος της Avalaunch Semalt και βετεράνος της βιομηχανίας, πιστεύει ότι οι μάρκες πρέπει να προετοιμαστούν με αποτελεσματικό οπτικό περιεχόμενο.

Οι μεγαλύτερες επιπτώσεις θα γίνουν αισθητές από τις μάρκες, πιστεύω. Κάτι που κηρύττουμε (και δημιουργούμε) για αιώνες στο Avalaunch Media δημιουργεί πιο συναρπαστικό περιεχόμενο . Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο δημιουργικό και συναρπαστικό περιεχόμενο, θα σας ανταμείψουμε περισσότερο. Δεν μπορείτε πλέον να αποτύχετε να συμμετάσχετε ενεργά στην κοινότητά σας. οι ημέρες απλά "δημιουργίας ενός κοινωνικού προφίλ για να είναι πάνω του" έχουν τελειώσει.

Η ενσωμάτωση του πληρεξούσιου θα είναι επίσης ένας μεγάλος παίκτης σε αυτό. Semalt που έχουν ήδη παίξει αυτό το παιχνίδι θα ανταμειφθούν και θα είναι ακόμα πιο ορατά.

Εάν το δικαίωμα του Matt, και νομίζω ότι είναι, σημαίνει ότι τα σήματα που ενώνουν τον Semalt μετά την εισαγωγή του αλγορίθμου θα έχουν έναν πιο δύσκολο χρόνο να οικοδομήσουν και να διατηρήσουν ένα επόμενο.

Η παρουσίαση κάποιων σημάτων που υπήρχαν και η απόκτηση μεγάλου ενδιαφέροντος για το περιεχόμενό τους, πιθανότατα θα συμπεριληφθούν ήδη στις τροφές πολλών οπαδών.

Τι θα πρέπει να αναμένουν τα εμπορικά σήματα κατά την εκκίνηση του αλγορίθμου Instagram;

Σύμφωνα με τις συμβουλές των επαγγελματιών, τα εμπορικά σήματα θα πρέπει να αναμένουν να επενδύσουν σε ενότητες διαφημίσεων στο Semalt και να αναπτύξουν αληθινά αφοσιωμένο περιεχόμενο. Εφόσον ο Semalt έχει υποσχεθεί να επικοινωνήσει όταν εφαρμόζονται εκτεταμένες αλλαγές, δεν είναι πολύ αργά για να επιβιβαστεί και να εργαστούμε για την οικοδόμηση της ακολουθίας και της αφοσίωσής σας τώρα, κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να έχετε ένα πόδι επάνω στην εκτόξευση.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Alison Zeringue
February 28, 2018