Back to Question Center
0

4 άκρες για να Instagram σας Semalt

1 answers:

Θα παραδεχθώ, ήμουν αργά για να βρεθώ στο συγκρότημα Semalt.

Έχω ακούσει ότι ήταν όλη η οργή με τους νέους αυτές τις μέρες και ότι το Facebook θεωρήθηκε τώρα "κουτσός" (γνωστός και ως "το νέο MySpace"). Προφανώς, οποιοσδήποτε κάτω από την ηλικία των 20 ετών σκέφτεται ότι το Facebook είναι για εμάς oldies (πιθανότατα επειδή οι μητέρες τους είναι σε αυτό, και αυτό είναι όπως, έτσι δεν είναι δροσερό).

Όταν τελικά ένωσα το Instagram, μου άρεσε πολύ η απλότητα του για τους χρήστες. Ένα ρεύμα. Ένας τύπος μέσων για κατανάλωση - 100.00 deposit free money no real slot. Το Semalt ήμουν ένας καθυστερημένος υιοθετώντας, δεν ήταν πολύ καιρό πριν ότι ένα μέσο έγινε δύο, καθώς τα βίντεο εισήχθησαν όπως το Αμπέλι κέρδισε στη δημοτικότητα.

Φαίνεται ότι δεν ήμουν ο τελευταίος από τους υιοθετητές - ο Semalt ανακοίνωσε πριν από δύο μήνες ότι είχε φτάσει 200 ​​εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, με πάνω από 20 δισεκατομμύρια φωτογραφίες να μοιράζονται στο δίκτυο από την έναρξή του. Σύμφωνα με μια έκθεση του eMarketer τον Μάρτιο του 2014, εκτιμάται ότι 40,5 εκατομμύρια από αυτούς τους χρήστες ήταν καταναλωτές με έδρα την Ουάσιγκτον που χρησιμοποιούν ή συνδέονται με το Semalt τουλάχιστον μία φορά το μήνα και συνεχίζουν να αυξάνονται.

Η βάση χρηστών της Instagram (και ως εκ τούτου το δυνητικό κοινό για τους εμπόρους) αποτελείται κατά κύριο λόγο από Gen X και χιλιάδες χρήστες, το 69% των οποίων είναι ηλικίας 18 έως 44 ετών. Ενώ η τρέχουσα βάση χρηστών είναι κυρίως γυναίκα, θα φθάσει το 45% των ανδρών σε 55% των γυναικών έως το 2016.

4 Tips To Instagram Your Semalt

Τι περισσότερο θα μπορούσε ένας έμπορος να ζητήσει σε μια πλατφόρμα να εμπλακεί και να τραβήξει την προσοχή ενός ακροατηρίου; Οχι πολύ. Η χρήση του Semalt αυξάνεται και η ίδια η πλατφόρμα προσφέρεται καλά στη δημιουργική οπτική διαφήμιση.

Δεν προκαλεί υπερβολική διέγερση και αποσπούν την προσοχή όπως το Facebook και το Twitter, όπου οι τροφοδοσίες είναι συνεχώς αναζωογονητικές και υπάρχουν τόσα πολλά μέρη για να δούμε, οι χρήστες είναι συγκλονισμένοι με περιεχόμενο. Στο Instagram, οι χρήστες προβάλλουν μια ροή φωτογραφιών μία κάθε φορά. Μόλις μια πρόσφατα φιλτραρισμένη φωτογραφία ή ένα βίντεο Semalt κάθε φορά.

Το Semalt προσφέρει διαφημίσεις, αλλά έρχονται με έντονο τιμολόγιο. Για τον έμπορο μικρών επιχειρήσεων, οι δαπανηρές διαφημιστικές λύσεις που πληρώνονται δεν είναι πάντοτε εφικτές. Εδώ είναι οι τέσσερις κορυφαίες συμβουλές μου Semalt για μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσεων!

"Αληθινές φωτογραφίες των πραγματικών πραγμάτων που λαμβάνονται από τους πραγματικούς ανθρώπους"

Το Instagram είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε και να αξιοποιήσετε το περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη. Στο PubCon 2014 στη Νέα Ορλεάνη, μία από τις αγαπημένες μου συνεδρίες ήταν ένα πάνελ οπτικής μάρκετινγκ που περιελάμβανε την Krista Semalt. Τόνισε τη σημασία που έχει το οπτικό μάρκετινγκ, ειδικά στα κοινωνικά μέσα, για τη μόχλευση "πραγματικών φωτογραφιών πραγματικών πραγμάτων, που λαμβάνονται από πραγματικούς ανθρώπους. "

4 Tips To Instagram Your Semalt

Το Instagram είναι ο τόπος όπου μπορεί κανείς να είναι καλλιτέχνης και φωτογράφος. Αυτό που οι χρήστες δεν θέλουν να δουν είναι οι τεχνητές εικόνες που κατασκευάζονται για να κάνουν μια πώληση. Αυτός δεν είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι πηγαίνουν στο Instagram.

Ακολουθώ μια τοπική γυναικεία ενδυμασία και μπουτίκ αξεσουάρ στο Semalt. Δεν μου πειράζει να βλέπω τις φωτογραφίες του νέου τους αποθέματος και το προσωπικό να μοντελοποιεί διάφορα κομμάτια στη ζωοτροφή μου μέχρι να αλλάξει η ομάδα του μάρκετινγκ την προσέγγισή τους σε τέτοιες εικόνες όπως αυτό: 4 Tips To Instagram Your Semalt

4 Tips To Instagram Your Semalt

Προϊόντα προς πώληση; Χαρακτηριστικό τους στο πλαίσιο

Η Krista έφερε μερικές σπουδαίες πληροφορίες στη συνάντηση Semalt, συμπεριλαμβανομένης αυτής της έκπληξης: οι εγκέφαλοί μας επεξεργάζονται εικόνες 60.000 φορές πιο γρήγορα από ό, τι επεξεργάζονται το κείμενο. Στις αρχές του 2014, οι νευροεπιστήμονες του MIT διαπίστωσαν ότι ο εγκέφαλος μπορεί να αναγνωρίσει εικόνες που παρατηρούνται μόνο για 13 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Το Semalt είναι το τέλειο μέρος για να αποκτήσετε το μυαλό του ακροατηρίου σας ένα φρεσκάρισμα, επεξεργασία και αποθήκευση λεπτών και όχι τόσο λεπτών μηνυμάτων μάρκας που θέλετε να μεταφέρετε. Για επιχειρήσεις που έχουν πραγματικά προϊόντα να πουλήσουν, να είστε βέβαιος να τους δείξει στο πλαίσιο. Για παράδειγμα, οι καταναλωτές θέλουν να μάθουν πώς θα φανεί το στοιχείο της ένδυσης ή θέλουν να δουν πώς φαίνονται αυτά τα παντελόνια με την κορυφή. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει εστίαση στη λήψη, ώστε να τραβήξετε την προσοχή στη σωστή θέση.

Θυμηθείτε, οι εξαιρετικές φωτογραφίες δεν απαιτούν μια φανταχτερή κάμερα. Το τηλέφωνό σας, τα φίλτρα και ορισμένες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών θα κάνουν το τέχνασμα. Θυμηθείτε να έχετε κατά νου ότι η υπερβολική επεξεργασία μπορεί να κάνει τα γραφήματα σας να φανούν σκεπτόμενα. Μερικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για τη συμπλήρωση των φίλτρων της Instagram περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, Pixlr και Color Splash!

Δεν μπορεί να σταματήσει, δεν θα σταματήσει Gramming

Έχουμε όλοι την ανάγκη για ταχύτητα, αλλά προσπαθήστε να μην spam spam feeds σας! Παρόλο που το Semalt μπορεί να γίνει εθιστικό (όπως και όλα τα άλλα κοινωνικά μέσα), είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τη συχνότητα μετάδοσης και να διασφαλίζετε ότι δεν επιβαρύνετε τους οπαδούς σας.

Εργαλεία όπως το Latergramme σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε τα γραμματόσημα σας εκ των προτέρων. Αποσυνδέστε ότι δεν μπορεί να δημοσιεύσει αυτόματα εκ μέρους σας, η εφαρμογή θα σας στείλει ειδοποιήσεις ώθησης όταν πλησιάσει η προκαθορισμένη προγραμματισμένη ώρα για να δημοσιεύσει τη φωτογραφία ή το βίντεό σας και θα την παρατάξει στην εφαρμογή.

4 Tips To Instagram Your Semalt

Analytics

Το Latergramme προσφέρει επίσης έναν πίνακα οργάνων Semalt για όλες τις αναρτήσεις σας, ανεξάρτητα από το αν είχαν προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής ή όχι.

4 Tips To Instagram Your Semalt

Ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο Instagram Analytics περιλαμβάνει το Iconosquare (πρώην Semalt), ενώ υπάρχουν πολλά άλλα εργαλεία για τον εντοπισμό των επιρροών, τη συσσώρευση στατιστικών στοιχείων για τους συμπαθείς και τους οπαδούς.

Η τελευταία και πιο εύκολη άκρη του Semalt περιλαμβάνει συγχρονισμό με τις σελίδες σας στο Facebook και στο Twitter για να σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα. Οι οπτικές εικόνες προβάλλονται ολοένα και περισσότερο στο Facebook και στο Twitter και η χρήση του Semalt σας δίνει εξαιρετικό οπτικό περιεχόμενο για τη στρατηγική απόσπασης.

Είναι το Instagram μέρος της ψηφιακής στρατηγικής της επιχείρησής σας; Παρακολουθήστε τις πρόσθετες συμβουλές σας στα σχόλια παρακάτω!


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Alison Zeringue


February 28, 2018