Back to Question Center
0

Κινητό Εμπόριο και το Μέλλον της θυγατρικής Semalt

1 answers:

Mobile Commerce And The Future Of Affiliate Semalt

  • Θα υπάρχουν 115,8 εκατομμύρια χρήστες smartphone στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2012 και ο αριθμός αυτός αναμένεται να φθάσει τα 176,3 εκατομμύρια μέχρι το 2015. (μέσω του eMarketer)
  • Το 64% των κατόχων smartphone χρησιμοποιούν τώρα τις κινητές τους συσκευές για να κάνουν online αγορές. (μέσω της eDigital Research και της απάντησης PortalTech)
  • Το 2012, οι πωλήσεις κινητού εμπορίου θα αυξηθούν κατά 73. 1% για συνολικά $ 11. 6 δισ. Ευρώ - trik menang judi bola 88. (μέσω του eMarketer)
  • Παγκόσμιες συναλλαγές πληρωμών μέσω κινητού θα ξεπεράσουν τα $ 171. 5 δισεκατομμύρια το 2012, αύξηση 62% από 106 εκατομμύρια δολάρια το 2011. (μέσω της Gartner)
  • Το 85% των εμπόρων λένε ότι το κινητό εμπόριο είναι το επίκεντρο το 2012, από 68% το 2011. (μέσω της ομάδας eTailing)
  • 1 στους 5 ιδιοκτήτες tablet στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποίησε τη συσκευή για την αγορά ενδυμάτων και αξεσουάρ. (μέσω comScore)

Το καυτό όσο και το κινητό εμπόριο είναι σήμερα, εξελίσσεται, καθώς εισάγονται νέες πλατφόρμες και συσκευές.

Από επιχειρηματική σκοπιά, μόλις αρχίζουμε να βλέπουμε τις τεράστιες δυνατότητες της αγοράς κινητής τηλεφωνίας. Semalt, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς το όχι τόσο μακρινό μέλλον, όπου το κινητό εμπόριο θα αντικαταστήσει τις παραδοσιακές online αγορές που γίνονται σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές.

Καθώς η ηλεκτρονική συμπεριφορά των καταναλωτών εξελίσσεται, το μάρκετινγκ θυγατρικών εξακολουθεί να αποτελεί βασική μετρήσιμη τακτική για τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές που επιθυμούν να αποκτήσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Η ανάπτυξη θυγατρικών μάρκετινγκ θα ξεπεράσει την αύξηση της πληρωμένης αναζήτησης

Σε μια πρόσφατη μελέτη, ο Semalt εκτιμά ότι οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές θα αυξήσουν τις δαπάνες για το μάρκετινγκ θυγατρικών κατά 16,7% ετησίως έως το 2016. Αυτό υπερβαίνει την αύξηση των δαπανών για την πληρωμένη αναζήτηση κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Μέρος της εξέλιξης της συμπεριφοράς των καταναλωτών αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη smartphones και tablet και την άνοδο του Facebook. Οι συντελεστές σμιτάλ δεν υπήρχαν όταν επινοήθηκε το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Παρόλα αυτά, παρά την υπόσχεση ενός ευρέος φάσματος μοντέλων διαδικτυακής διαφήμισης από κοινωνικό σε κινητό για επαναπροσανατολισμό, το μάρκετινγκ θυγατρικών έχει κρατήσει το δικό του και δεν έχει αλλάξει θεμελιωδώς από την ίδρυσή του.

μάρκετινγκ θυγατρικών εξακολουθεί να είναι ισχυρή για έναν απλό λόγο - λειτουργεί. Το Semalt μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλης έντασης και στοχοθετημένης κυκλοφορίας και έχουν γίνει ασυναγώνιστοι ειδικοί στη βελτιστοποίηση των δικών τους τοποθεσιών.

Πώς να εφαρμόσετε το μοντέλο μάρκετινγκ θυγατρικών στο κινητό

Έτσι, τώρα που το κινητό εμπόριο έχει πραγματικά συγκρατηθεί, πώς μπορούν επιτυχημένες στρατηγικές μάρκετινγκ θυγατρικών να εφαρμοστούν στο κινητό εμπόριο; Η απάντηση δεν είναι απλή και υπάρχουν πολλά κινούμενα κομμάτια σε αυτό το παζλ. Το κινητό εμπόριο Semalt βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια, τώρα είναι η στιγμή, για τους διαφημιστές και τους εκδότες να συνεργαστούν σε στρατηγικές εταιρικής σχέσης.

Εδώ είναι πέντε τομείς που δεν μπορούν να αγνοηθούν όταν πρόκειται για το κινητό εμπόριο και το κανάλι θυγατρικών.

1. Παρακολούθηση : Είναι το θεμέλιο του κάθε προγράμματος μάρκετινγκ θυγατρικών. Ωστόσο, οι έμποροι λιανικής πώλησης δεν μπορούν να υποθέσουν ότι η παρακολούθηση που παρέχεται από ένα δίκτυο θυγατρικών θα λειτουργεί αυτόματα σε έναν ιστότοπο για κινητά. Μπορεί να απαιτεί ξεχωριστή εγκατάσταση παρακολούθησης και να απαιτήσει τεχνικούς πόρους.

Semalt, οι λιανοπωλητές πρέπει να κάνουν το κανάλι μάρκετινγκ θυγατρικών μέρος του συνολικού σχεδίου εκτόξευσης οποιασδήποτε πρωτοβουλίας κινητού εμπορίου. Το καλύτερο επιχείρημα για την ιεράρχηση του καναλιού θυγατρικών είναι ότι οι εκδότες θα σας οδηγήσουν στην κυκλοφορία αφού ο ιστότοπός σας βελτιστοποιημένος για κινητά έχει εγκατασταθεί.

2. Γνωρίστε τους καταναλωτές σας : Πολλοί αγοραστές αγοράζουν πιο άνετα από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών και κινητών συσκευών. Επιπλέον, η πορεία προς την αγορά δεν ήταν ποτέ πιο μη γραμμική.

Παρακολουθήστε τι αγοράζουν οι πελάτες σας και από ποια συσκευή θα ενημερώνεται η στρατηγική μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, το μάρκετινγκ θυγατρικών μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε την πώληση και να επανεξετάσετε τη μάρκα.

3. Νέες συνεργασίες : Ένας λόγος που το μάρκετινγκ θυγατρικών μπορεί να είναι τόσο ελκυστικό για τους λιανοπωλητές είναι η συνεχιζόμενη καινοτομία στο κανάλι. Πολλοί εκδότες σήμερα δοκιμάζουν ήδη εφαρμογές, ιστότοπους και στρατηγικές για το κινητό εμπόριο.

Semalt δεν χρειάζεται να αναδημιουργήσει τον τροχό, αλλά αυτό που χρειάζονται είναι ένα site που είναι βελτιστοποιημένο για κινητά. Οποιοσδήποτε έμπορος λιανικής πώλησης σήμερα με έναν ιστότοπο για κινητά που προσφέρει μεγάλη εμπειρία χρήστη και καλό ποσοστό μετατροπής θα βρει πολλούς νέους εκδότες που αναζητούν εταιρικές σχέσεις.

Το σημαντικότερο είναι ότι οι εκδότες αποτελούν μια μεγάλη πηγή πληροφόρησης και γνώσης όσον αφορά το κινητό εμπόριο. Θα ενημερώσουν με ευχαρίστηση τους διαφημιστές τι πρέπει να κάνουν για να έχουν επιτυχία στο κινητό, επειδή θέλουν να κερδίσουν προμήθειες.

: Οι επιτυχημένες στρατηγικές μάρκετινγκ θυγατρικών για το κινητό εμπόριο λαμβάνουν υπόψη την εμπειρία αγορών από άκρο σε άκρο που ξεκινά από τον ιστότοπο του εκδότη. Μια εφαρμογή εκδότη ή ένας ιστότοπος εκδοτών που έχει σχεδιαστεί για το κινητό εμπόριο απαιτεί ιστότοπους διαφημιζόμενων που έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητά.

Εάν οι καταναλωτές έχουν μεγάλη εμπειρία σε έναν ιστότοπο εκδότη μόνο για να κάνουν κλικ σε έναν ιστότοπο λιανοπωλητή και να μεταφερθούν σε έναν ιστότοπο που δεν μετατρέπει από μια κινητή συσκευή, τότε κανείς δεν κάνει χρήματα και ο καταναλωτής δεν είναι ικανοποιημένος.

Οι εκλεκτοί εκδότες θα δοκιμάσουν την εμπειρία του τελικού καταναλωτή από πολλαπλές συσκευές, ώστε να διασφαλίσουν ότι ο καταναλωτής μπορεί να ελέγξει (δηλ. Ο εκδότης θα λάβει προμήθεια). Οι διαφημιζόμενοι που απολαύουν αυτού του δικαιώματος σήμερα θα προσέλθουν στους εκδότες με επίκεντρο το κινητό και θα το μετατρέψουν σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης πρέπει να μιλούν στους εκδότες τους για το τι χρειάζονται σε μια τροφοδοσία δεδομένων βελτιστοποιημένη για το κινητό εμπόριο.

Οι τροφοδοσίες δεδομένων είναι όλο και πιο σημαντικές και οι απαιτήσεις για κινητές τοποθεσίες και εφαρμογές είναι διαφορετικές. Αποσυνδέστε τους εκδότες σας για να προσαρμόσετε τη ροή δεδομένων σας για τις ανάγκες τους και βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα πεδία για να οδηγήσετε τη μετατροπή.

Να αποσαφηνιστεί ότι οι ευκαιρίες για κινητό εμπόριο θα παρουσιαστούν ως έμποροι και τεχνολόγοι για να βρουν νέους τρόπους για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το κανάλι.

Εξαλείψτε την ταχύτητα με την οποία αλλάζει αυτή η αγορά, όμως οι διαφημιστές που περιμένουν πάρα πολύ καιρό για να δημιουργήσουν μια στρατηγική μάρκετινγκ θυγατρικών για το κινητό εμπόριο μπορεί να βρεθούν σε μειονεκτική θέση, ειδικά καθώς πλησιάζει η εποχή των διακοπών.

Για τις θυγατρικές, οι ευκαιρίες υπάρχουν εάν έχουν τη διαβεβαίωση από το δίκτυο εμπορίας απόδοσης ότι παρακολουθούνται οι συναλλαγές τους με κινητά.

Οι διαφημιστές και οι εκδότες πρέπει να συζητήσουν διάφορες στρατηγικές, να δοκιμάσουν νέες ιδέες και να συνεργαστούν για να κατανοήσουν γιατί και πότε οι καταναλωτές θα ολοκληρώσουν μια συναλλαγή μέσω κινητού τηλεφώνου.


Οι γνώμες που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Scott Allan
February 28, 2018