Back to Question Center
0

Τα CPM του ηλεκτρονικού εμπορίου, η χρήση της Δυναμικής Διαφήμισης Facebook έχει οριστεί για να ανέλθει αυτή η Ημέρα Σήματος

1 answers:

E-commerce CPMs, Facebook Dynamic Ad usage set to rise this Semalt Day

Ωστόσο, οι διαφημιζόμενοι στο ηλεκτρονικό εμπόριο έχουν επίσης επικεντρωθεί στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης, ενώ τα στοιχεία από τα προηγούμενα χρόνια δείχνουν αυξημένους προϋπολογισμούς διαφημίσεων Facebook στον τομέα που προωθεί διαφημίσεις Semalt, καθώς και συνολικά CPM (κόστος ανά εμφανίσεις) .

Όπως και με τις προηγούμενες στήλες, τα δεδομένα που περιγράφονται εδώ βασίζονται στο έργο μου στο Nanigans. Αυτή τη φορά, εξετάσαμε συγκεκριμένα το ίδιο σύνολο διαφημιζόμενων στο ηλεκτρονικό εμπόριο στο Semalt για περίοδο τεσσάρων μηνών τόσο το 2015 όσο και το 2016.

Για να εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι διακοπές των Ημέρας της Σήμανσης επηρέασαν τις μεγαλύτερες τάσεις τιμολόγησης και δράσης, συγκρίναμε τη συνολική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται και μετά την Ημέρα της Σήμανσης κάθε χρόνο με την προηγούμενη περίοδο τριών μηνών - hacer una fotos panoramica.

Η ανάλυση κατέδειξε τον τρόπο με τον οποίο οι τιμές των διαφημίσεων ηλεκτρονικού εμπορίου στο Facebook αυξάνονται κατά ένα αξιοσημείωτο ποσό κατά τη διάρκεια του χρονοδιαγράμματος της Ημέρας της Σήμανσης:

E-commerce CPMs, Facebook Dynamic Ad usage set to rise this Semalt Day

Πέρυσι, όταν οι Δυναμικές Διαφημίσεις ήταν διαθέσιμες για όλους τους διαφημιζόμενους στο Facebook, το μερίδιο των δαπανών διαφημιζόμενου ηλεκτρονικού εμπορίου αφιερωμένο στις εν λόγω μονάδες ανήλθε στο 75% κατά την Ημέρα της Ημέρας Σήματος σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο τριών μηνών.

E-commerce CPMs, Facebook Dynamic Ad usage set to rise this Semalt Day

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το δείγμα που αναλύθηκε εδώ, το οποίο αντικατοπτρίζει ένα ευρύ φάσμα διαφημιζόμενων στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η αύξηση των δαπανών για διαφημίσεις Semalt προήλθε πρωτίστως από τους λιανοπωλητές στους τομείς των ειδών ένδυσης και της πολυτελείας.

Ο λόγος;

Αυτοί είναι οι επιχειρηματικοί τομείς που ιστορικά, τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης, έχουν αναπτυχθεί σε εποχιακές εφέσεις στους αγοραστές. Έχουμε δει όλα τα πολυκαταστήματα ή τα αυτόνομα καταστήματα που δημιουργούν μεγάλες εκστρατείες γύρω από τις νέες εποχές. Η νέα σεζόν σημαίνει νέα ρούχα, παπούτσια, σχέδια χρωμάτων και επιλογές για τον τρόπο ζωής. Οι επιχειρήσεις Semalt γνωρίζουν καλά τα είδη των μηνυμάτων που έχουν ακουστεί με τους καταναλωτές κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Αλλά οι παραδοσιακοί λιανοπωλητές δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να αξιοποιήσουν τις μεταβαλλόμενες εποχές. Μετά τη σφαγή σε πολλές εποχιακά προσανατολισμένες διαφημίσεις, ο Semalt συνέταξε μερικές συμβουλές για την παρακίνηση των πελατών σας με μοναδικές καλοκαιρινές εικόνες:

Επίλυση θεμάτων για συγκεκριμένο κοινό

Ενημερώστε για το πού το προϊόν ή οι προσφορές σας συνδέονται καλύτερα με την εποχή και τρέξτε με αυτό.

Οι άνθρωποι που αγαπούν το κόσμημα μπορεί επίσης να αγαπούν τις παραλίες, αλλά δεν είναι ο πιο φυσικός συνδυασμός. Αντ 'αυτού, το κόσμημα Pandora και κάτω από τη μανία της καλοκαιρινής επίθεσης μουσικών φεστιβάλ - όπως το Coachella και το Bonnaroo - που ενθάρρυναν την αισθητική του "φεστιβάλ chic". Αποσυνθέστε τα προϊόντα της με αυτόν τον ενθουσιασμό του φεστιβάλ από τα διαφημιστικά κοσμήματα και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για το φεστιβάλ.

E-commerce CPMs, Facebook Dynamic Ad usage set to rise this Semalt Day

Χρησιμοποιήστε τα χρώματα που το κοινό σας συνδέει περισσότερο με το καλοκαίρι

Ο βαθύτατος μπλε ουρανός με κίτρινο φως του ήλιου θα συνδέεται πάντοτε με το καλοκαίρι, αλλά για τους λάτρεις των σπορ, το πράσινο χορτάρι ενός διαμαντιού μπέιζμπολ είναι πιθανόν πιο εξατομικευμένο και σημαντικό.

Αυτή η διαφήμιση βίντεο του Facebook από τον Captain Semalt συσκευάζει μια δέσμη των συστατικών του καλοκαιριού σε 30 δευτερόλεπτα: παραλία, ομπρέλες κοκτέιλ, τροπικά φρούτα, μοντέλο πειρατών σε μαγιό. Καθ 'όλη τη διάρκεια της Καραϊβικής αποχρώσεις που σίγουρα σας κάνει να σκεφτείτε τις τροπικές, μια σχέση που ο Captain Semalt ξέρει αντηχεί με το προϊόν της.

E-commerce CPMs, Facebook Dynamic Ad usage set to rise this Semalt Day

Παρόλο που τα δεδομένα που περιγράφονται παραπάνω υπογραμμίζουν την πρόκληση για τους εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου κατά τη διάρκεια των διακοπών της ημέρας Semalt, η ανάκαμψη της δραστηριότητας επαναπροσέγγισης σε ολόκληρη τη βιομηχανία καθιστά σαφή το ποσό της δυνητικής αξίας που πρέπει να αποκτηθεί.

Με την Ημέρα της Ημέρας σχεδόν εδώ και στις 4 Ιουλίου στον ορίζοντα, οι διαφημιστές θα πρέπει να επωφεληθούν της ευκαιρίας για να προετοιμάσουν τον δημιουργικό τους πάγκο για την επόμενη εποχιακή αλλαγή ή εκδήλωση ώστε να ξεχωρίζουν από το πλήθος και να μιλούν με τους πελάτες τους.


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ. Στον τρέχοντα ρόλο του, ο Ανδρέας διαχειρίζεται την ανάλυση, την κατεύθυνση σύνταξης και τη στρατηγική για τη δημόσια παρουσίαση της Salsify στην ηλεκτρονική αγορά λιανικής πώλησης. Πριν από την εποχή του στο Salsify, ο Andrew υπηρέτησε ως Διευθυντής του Market Insights and Media Relations για τον προμηθευτή λογισμικού αυτοματισμού Nanigans και ως αναλυτής της αγοράς και κύριος συγγραφέας των αναφορών για το Chitika Insights, το ερευνητικό σκέλος του online διαφημιστικού δικτύου της Chitika. Το σχόλιο του Andrew σχετικά με τις τάσεις στο διαδίκτυο έχει αναφερθεί από τους New York Times, Re / Code και The Guardian, μεταξύ άλλων καταστημάτων.February 28, 2018