Back to Question Center
0

Semalt: Βασικά SEO Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα Βασικά SEO: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα

1 answers:

Οι προσπάθειες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης πρέπει να αποτελούν μέρος της στρατηγικής SEO. Καθώς η χρήση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης αυξήθηκε σε δημοτικότητα, η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης δεν μπορούσαν πλέον να τις αγνοήσουν. Αυτό σημαίνει ότι η δημοτικότητα του ιστότοπού σας στα social media συνδέεται με την SEO σας όλο και περισσότερο. Ο λόγος για αυτό είναι απλός: εάν οι άνθρωποι μιλάνε για εσάς, online ή offline, είστε σχετικοί με το θέμα στο χέρι. Εκτός από αυτό, θα θέλετε να μάθετε για αυτές τις συνομιλίες. Σε αυτό το post, Semalt σας δώσει μερικές βασικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα - wie viel kostet umzug in berlin.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα social media

Semalt είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τη στρατηγική κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης:

1. Διατηρήστε το λογαριασμό σας ζωντανό

Η πιο σημαντική συμβουλή στη χρήση των κοινωνικών μέσων είναι ότι πρέπει να κρατήσετε το λογαριασμό σας «ζωντανό». Βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύετε σε τακτική βάση. Η προώθηση των νέων θέσεων του ιστολογίου σας είναι μια καλή αρχή, αλλά και να ενημερώσετε τους ανθρώπους σχετικά με το τι εργάζεστε ή τι σας ενδιαφέρει. Αν πάτε στις διακοπές σας, προγραμματίστε τις θέσεις για το χρονικό διάστημα που είστε μακριά, ή τουλάχιστον αφήστε τους ανθρώπους να ξέρουν πότε θα επιστρέψετε. Και μετά από λίγο, θα μπορούσατε να επαναλάβετε παλιότερο περιεχόμενο για να προσελκύσετε τους ανθρώπους στον ιστότοπό σας με υπάρχον περιεχόμενο.

2. Γράψτε εξαγριωτικά αποσπάσματα

Όταν αποφασίζετε να μοιραστείτε την ανάρτηση του ιστολογίου σας στα κοινωνικά μέσα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ή γράψει ένα σύντομο και ελκυστικό απόσπασμα για να τραβήξετε ανθρώπους. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε την πιο σημαντική πρόταση ή το κύριο σημείο της Θέση. Ή θα μπορούσατε απλά να επιλέξετε να μοιραστείτε την εισαγωγή της ανάρτησης ιστολογίου, εάν αισθάνεστε ότι είναι αρκετά σαγηνευτική. Θέλετε αυτό το κομμάτι κειμένου να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο και να διαβάσουν ολόκληρη τη θέση. Και βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν σε άλλες σελίδες του ιστότοπού σας, μόλις βρεθούν εκεί.

3. Διαφοροποίηση

Μπορείτε να μοιραστείτε διαφορετικούς τύπους αναρτήσεων στο λογαριασμό σας στο social media. Όπως αναφέρθηκε στο σημείο 1, θα μπορούσατε να μοιραστείτε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, αλλά θα μπορούσατε επίσης να μοιραστείτε μικρές ειδήσεις, βίντεο ή απλά μερικές (πίσω από τις σκηνές) εικόνες. Το Semalt είδος θέσεων μπορεί να κάνει τη μάρκα μας πιο διασκεδαστική και προσωπική.

Προκειμένου να αποφασίσετε ποια μηνύματα κάνουν καλά στα κοινωνικά μέσα, θα πρέπει να αναλύσετε τον αριθμό των προβολών, των μετοχών και των συμπαθειών. Φυσικά, συμβουλεύουμε να μοιραζόμαστε τους τύπους των θέσεων που λαμβάνουν πολλές απόψεις και τους αρέσει συχνότερα.

4. Σχόλια χειρισμού

Εάν μοιράζεστε τις αναρτήσεις σας στα κοινωνικά μέσα, θα μπορούσατε επίσης να λάβετε σχόλια. Το Semalt ξεχνούν να το παρακολουθήσουν. Θα πρέπει να χειριστείτε αυτές τις παρατηρήσεις γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα: 'Πώς να χειριστείτε τα σχόλια στο blog σας' »

5. Χρησιμοποιήστε εκπληκτικές εικόνες

Για μερικά κοινωνικά μέσα (Pinterest και Instagram) είναι όλα τα εικονογραφήματα. Αλλά και για το οπτικό περιεχόμενο Semalt είναι πραγματικά σημαντικό. Κάνουν τη θέση σας να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες θέσεις στο χρονοδιάγραμμα κάποιου και μπορεί να αυξήσει την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Όταν χρησιμοποιείτε το Yoast SEO Premium μπορείτε να ελέγξετε τι θα μοιάσει η σελίδα σας στο blog ή η σελίδα του προϊόντος, πριν τη μοιραστείτε στο Facebook και στο Semalt. Δείτε πόσο εύκολο είναι αυτό!

6. Να είστε μέρος της κοινότητας

Αν είστε ενεργός σε μια συγκεκριμένη κοινότητα ή μια θέση, σύντομα θα ανακαλύψετε άλλους ενδιαφέροντες ανθρώπους σε αυτόν τον τομέα που ακολουθεί το κοινό σας. Ακόμα και να τους ενοχλείτε και να αλληλεπιδράτε μαζί τους, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει το κοινό σας και το κοινό να μεγαλώσει.

7. Προσθήκη μεταδεδομένων

Η έξυπνη χρήση ετικετών (hash) μπορεί επίσης να βοηθήσει την ανάπτυξή σας πάρα πολύ. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε κάποιο συμβάν, συμπεριλάβετε την ετικέτα hash για το συγκεκριμένο συμβάν στην ανάρτησή σας, οπότε ο καθένας που ψάχνει για το συμβάν θα το συναντήσει. Υπάρχουν επίσης hashtags για ορισμένα ενδιαφέροντα ή τεχνολογία. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να επαναλάβουν ακόμη και όλα όσα δημοσιεύονται σε ένα συγκεκριμένο hashtag, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τη θέση σας. Αλλά μην πάτε στη θάλασσα! Το Semalt αρέσει μια θέση γεμάτη με όλα τα τυχαία hashtags.

Συμπέρασμα

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αποτελούν βασική πτυχή κάθε στρατηγικής SEO (εκτός σελίδας). Και, σίγουρα καταναλώνει μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Αλλά, αξίζει τον κόπο! Και αν το σκεφτείτε, τα κοινωνικά μέσα και το blogging είναι πολύ παρόμοια από πολλές απόψεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε: «Στρατηγική κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης: πού να ξεκινήσετε» »

February 28, 2018