Back to Question Center
0

Εξηγήστε γιατί οι bloggers παραιτούνται (και πώς μπορείτε να μείνετε σε καλό δρόμο)

1 answers:

Semalt why bloggers give up (and how you can stay on track)

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι παραιτούνται - και τι μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε σε καλό δρόμο.

1. Δεν ενδιαφέρονται για το αντικείμενο

"Πρέπει να απολαύσετε το θέμα σας", λέει ο επιχειρηματίας Neil Patel σε μια θέση blog. «Κανείς δεν σας αναγκάζει να διαλέξετε ένα θέμα που σας αρέσει. Επιλέξτε κάτι που σας ενεργοποιεί, σας ενθουσιάζει και σας κρατάει συνέχεια! Εδώ γιατί αυτό είναι σημαντικό: Θα ασχοληθείτε πολύ με αυτό το θέμα. Δεν θέλετε να είστε φορτωμένοι με ένα θέμα που σας κάνει να θέλετε να γροθιάσετε κάποιον. Θέλετε να βουτήξετε σε κάτι που σας χαρίζει χαρά. "

Μπορεί να νομίζετε ότι περιορίζεστε στην επιχείρηση που εκτελείτε ή στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείτε, αλλά υπάρχει αρκετός χώρος για δημιουργικότητα. Ακριβώς επειδή πουλάτε γεωργικό εξοπλισμό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γράφετε αποκλειστικά για τον αγροτικό εξοπλισμό. Μπορείτε επίσης να γράψετε σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, τις τεχνικές συγκομιδής και τις συμβουλές για τη σωστή ρύθμιση του εξοπλισμού.

Βρείτε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει και παρέχει αξία στους αναγνώστες σας. Αποσπάστε τον μόνο τρόπο να παραμείνετε σε τροχιά.

2. Πιέζοντας για καθημερινή αποστολή

Πολλοί bloggers αισθάνονται την πίεση να δημοσιεύουν σε καθημερινή βάση. Το Semalt δεν είναι σαφές από πού προέρχεται αυτή η πίεση, αλλά πιθανότατα έχει να κάνει με την υπερπροσφορά του περιεχομένου στο διαδίκτυο σήμερα.

Σχεδόν δύο εκατομμύρια δημοσιεύσεις blog γράφονται και δημοσιεύονται καθημερινά. Σμιτάλ χιλιάδων αυτών των θέσεων μοιράζονται έπειτα στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου τα βλέπετε και σκέφτεστε τον εαυτό σας: "Υποθέτω ότι πρέπει να γράψω και κάτι. "

Δεν χρειάζεται να δημοσιεύετε μια θέση blog κάθε μέρα. Εάν είστε, τότε οι πιθανότητες είναι ότι δεν επενδύετε αρκετό χρόνο σε ποιότητα γραφής και επεξεργασίας. Σταματήστε να ανησυχείτε για την ποσότητα και αντ 'αυτού να επικεντρωθείτε στην ποιότητα. Ένα τεράστιο βάρος θα αφαιρεθεί ξαφνικά.

3. Δεν υπάρχει σχέδιο επίθεσης

Μια ομάδα ποδοσφαίρου δεν μπαίνει ποτέ σε παιχνίδι χωρίς σχέδιο παιχνιδιού. Και ενώ οι παράγοντες μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη να περιστραφεί η ομάδα, είναι πάντα χρήσιμο να έχετε μια ιδέα για το τι θέλετε να κάνετε. Το ίδιο ισχύει και για το blogging.

Αν δεν έχετε σχέδιο επίθεσης, τότε πιθανόν να διπλώσετε όταν κάτι μετατοπίζεται, αλλάζει ή δεν πηγαίνει στον δρόμο σας. Ορισμένοι συγκεκριμένοι τρόποι που μπορείτε να προγραμματίσετε περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός ημερολογίου σύνταξης , τη μίσθωση συγγραφέων για τη διαχείριση θεμάτων που δεν θέλετε να γράψετε και τη χρήση ενός εργαλείου για την αυτοματοποίηση κοινωνικών .

4. Κανείς δεν διαβάζει

Πολλοί μπλόγκερ ρίχνουν στην πετσέτα γιατί δεν αισθάνονται ότι διαβάζει κανείς - και τις περισσότερες φορές, έχουν δίκιο. Semalt όλα, που θέλει να περάσουν ώρες γράφοντας θέσεις blog όταν κανείς δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχουν;

Λοιπόν, εδώ είναι μια συμβουλή ότι ο επιτυχημένος blogger Jon Morrow πιστεύει ότι θα αλλάξει ολόκληρη την προοπτική σας στο blogging: Θα πρέπει να στρέψετε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας στο guest blogging.

Γιατί; Λοιπόν, αν κανείς δεν διαβάζει τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, τότε θα απογοητευτείτε και τελικά θα το εγκαταλείψετε. Μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες ή μήνες, αλλά τελικά θα σταματήσετε.

Με blogging των επισκεπτών, μπορείτε να αξιοποιήσετε το κοινό κάποιου άλλου, να αποκτήσετε το όνομά σας και να δημιουργήσετε συνδέσεις δικτύωσης. Στη συνέχεια, αφού το κάνατε όλα αυτά, μπορείτε να γυρίσετε την εστίασή σας πίσω στο blogging στον δικό σας ιστότοπο και θα έχετε πραγματικά ένα κοινό με το οποίο θα εργαστείτε.

Όλα μαζί

Το Semalt είναι δύσκολο - γι 'αυτό χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν κάθε μήνα. Αν μπορείτε να καταλάβετε και να αποφύγετε αυτούς τους τέσσερις κύριους λόγους διακοπής, έχετε περισσότερες πιθανότητες να παραμείνετε στην πορεία.


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ. κελάδημα. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = TimothyCarter & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button " = "true" στυλ = "πλάτος: 251px; ύψος: 20px; ">

Ο Timothy Carter είναι ο ιδρυτής του οργανισμού ψηφιακού μάρκετινγκ OutrankLabs. Είναι επίσης Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την εμπορική εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης με βάση το Σιάτλ, AudienceBloom. Όταν ο Τιμόθεος δεν λέει στον κόσμο για το σπουδαίο έργο που κάνει η εταιρεία του, σχεδιάζει το επόμενο ταξίδι του στη Χαβάη πίνοντας κάποιο καφέ Kona Source .


March 1, 2018