Back to Question Center
0

10 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ το 2018 - Semalt

1 answers:

Χρήση ψηφιακού σχεδίου μάρκετινγκ για τη στήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού

Semalt αρχίζετε εάν θέλετε να αναπτύξετε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ; Πρόκειται για μια κοινή πρόκληση, καθώς πολλές επιχειρήσεις γνωρίζουν πόσο ζωτικής σημασίας ψηφιακά και κινητά κανάλια είναι σήμερα για την απόκτηση και διατήρηση πελατών. Ωστόσο, δεν έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο για να αναπτυχθούν και να εμπλέξουν αποτελεσματικά το κοινό τους, έτσι υποφέρουν από τα 10 προβλήματα που επισημαίνω αργότερα σε αυτό το άρθρο και χάνουν τους ανταγωνιστές τους.

Οι προκλήσεις της δημιουργίας μιας στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ;

Από την εμπειρία μου, μια κοινή πρόκληση είναι πού να αρχίσετε να σχεδιάζετε το σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ. Νομίζω ότι υπάρχει φόβος ότι απαιτείται μια τεράστια έκθεση, αλλά πιστεύουμε ότι ο λεπτός σχεδιασμός λειτουργεί καλύτερα. Το σχέδιό σας δεν χρειάζεται να είναι μια τεράστια έκθεση, μια στρατηγική μπορεί να συνοψιστεί καλύτερα σε δύο ή τρεις πλευρές του A4 σε έναν πίνακα που συνδέει τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ με στόχους SMART στο πλαίσιο του RACE. Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε ένα άπαχο ψηφιακό σχέδιο βασισμένο σε προγραμματισμό 90 ημερών για την ταχεία υλοποίηση του ψηφιακού σας σχεδίου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην δωρεάν λήψη μας.

Μια άλλη πρόκληση είναι η καθαρή εμβέλεια και η κλίμακα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Υπάρχουν τόσες πολλές τέχνες ψηφιακού μάρκετινγκ που κυμαίνονται από αναζήτηση, κοινωνική και ηλεκτρονική εμπορία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως τη βελτίωση της ψηφιακής εμπειρίας της ιστοσελίδας σας. Το άρθρο μας, Τι είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ; δείχνει πως χρησιμοποιώντας το πλαίσιο προγραμματισμού RACE, μπορείτε να ορίσετε έναν πιο εύχρηστο αριθμό δραστηριοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ που καλύπτουν το πλήρες ταξίδι του πελάτη. Για κάθε τεχνική ψηφιακού μάρκετινγκ, υπάρχουν πολλές λεπτομερείς τακτικές που είναι σημαντικές για την επιτυχία, γι 'αυτό πρέπει να αξιολογηθούν και να δοθούν προτεραιότητες, για παράδειγμα από δυναμικό περιεχόμενο για αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξατομίκευση ιστότοπου έως προγραμματισμό, επαναπροσανατολισμό και περιεχόμενο ουρανοξύστης για οργανική αναζήτηση.

Μια συνιστώμενη προσέγγιση για την ανάπτυξη μιας ψηφιακής στρατηγικής

Είτε έχετε μια στρατηγική είτε όχι, στο επίκεντρο της προσέγγισης της Smart Insights "Ευκαιρία, Στρατηγική, Δράση " για τη βελτίωση του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι η συγκριτική αξιολόγηση για να συγκρίνετε πού θα αξιολογηθεί τώρα η δυνατότητα όπου πρέπει να είστε στο μέλλον.

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε έχουμε δημιουργήσει ένα ελεύθερο download ψηφιακών μάρκετινγκ με μια σειρά από σημεία αναφοράς που καλύπτουν τη συνολική ψηφιακή στρατηγική και τις βασικές τακτικές όπως Search, Social Media, Semalt μάρκετινγκ και σχεδιασμός site / εμπειρία.

Παρακολουθήστε την παρακάτω εικόνα για να δείτε μια μεγαλύτερη εκδοχή ενός από τα δωρεάν πρότυπα συγκριτικής αξιολόγησης μάρκετινγκ, τα οποία μπορείτε να λάβετε δωρεάν για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ.

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

Αλλά τι γίνεται αν είστε μία από τις εταιρείες που δεν έχουν ακόμα ψηφιακή στρατηγική; Λοιπόν, νομίζω ότι οι δύο απλές εναλλακτικές λύσεις για τη δημιουργία ενός σχεδίου μπορεί να προτείνουν μια μελλοντική πορεία:

  • Ξεκινήστε με ένα ξεχωριστό σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ που καθορίζει τη μετατροπή που απαιτείται και κάνετε την υπόθεση για επενδύσεις και αλλαγές στο ψηφιακό μάρκετινγκ
  • Στη συνέχεια, μετά από έγκριση, να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό σχέδιο που αποτελεί μέρος του συνολικού σχεδίου μάρκετινγκ - το ψηφιακό είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο και γίνεται μέρος της συνήθους επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ποιες είναι οι δυνατότητες για να δράσουμε εδώ; Μου φαίνεται ότι:

  • Η χρήση ψηφιακού μάρκετινγκ χωρίς στρατηγική προσέγγιση εξακολουθεί να είναι συνηθισμένη. Αλλά είμαι εξίσου βέβαιος ότι πολλές από αυτές έχουν ελλείψεις ευκαιριών για καλύτερη στόχευση ή βελτιστοποίηση ή υποφέρουν από τις άλλες προκλήσεις που παραθέτω παρακάτω. Ίσως τα πιο κάτω προβλήματα να είναι μεγαλύτερα για μεγαλύτερους οργανισμούς που χρειάζονται επειγόντως διακυβέρνηση. Υπάρχει αναμφίβολα λιγότερη ανάγκη για μια στρατηγική σε μια μικρότερη εταιρεία.
  • Πολλές από τις εταιρείες που ασχολούνται με την έρευνα αυτή υιοθετούν μια στρατηγική προσέγγιση όσον αφορά την ψηφιακή τεχνολογία. Από τη συζήτηση με τις εταιρείες, θεωρώ ότι η δημιουργία ψηφιακών σχεδίων συμβαίνει συχνά σε δύο στάδια. Πρώτον, δημιουργείται ένα ξεχωριστό ψηφιακό σχέδιο μάρκετινγκ. Αυτό είναι χρήσιμο για να επιτευχθεί συμφωνία και buy-in, δείχνοντας τις ευκαιρίες και τα προβλήματα και χαρτογραφήστε μια πορεία μέσα από τον καθορισμό στόχων και συγκεκριμένων στρατηγικών για την ψηφιακή, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο ενσωματώσατε το ψηφιακό μάρκετινγκ σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Δεύτερον, η ψηφιακή ενσωμάτωση ενσωματώνεται στη στρατηγική μάρκετινγκ, είναι μια βασική δραστηριότητα, η οποία είναι "συνήθης", αλλά δεν εγγυάται ξεχωριστό σχεδιασμό, εκτός από την τακτική.

Αν δεν έχετε στρατηγική ή ίσως θέλετε να δείτε ποια επιχειρησιακά ζητήματα είναι σημαντικά για να συμπεριληφθούν σε μια στρατηγική ανασκόπηση, έχουμε θέσει τα 10 πιο συνηθισμένα προβλήματα που προκύπτουν από την εμπειρία μας, t έχει μια στρατηγική.

Έχετε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ;

2018 Ενημέρωση : Από το 2012 έχουμε πραγματοποιήσει μια ανεπίσημη ψηφοφορία για να δούμε πόσο ευρέως χρησιμοποιούνται οι ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ. Τα αποτελέσματα έχουν δείξει κάποιες μεγάλες βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια. Πριν από μερικά χρόνια διαπιστώσαμε ότι περίπου τα δύο τρίτα έως τα τρία τέταρτα δεν είχαν σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ. Τώρα, ο αριθμός αυτός έχει συρρικνωθεί στο 49% σε τελευταία έρευνα, αν και αυτό είναι ακόμα αρκετά υψηλό και σημαίνει ότι σχεδόν οι μισοί ψηφίζουν ακόμα χωρίς ψηφιακή στρατηγική.

Όταν πραγματοποιήσαμε την έρευνα για την ελεύθερη έκθεσή μας για τη διαχείριση ψηφιακών μηνυμάτων, μας ενδιέφερε να δούμε πώς αυτό το ποσοστό αναζητούσε ένα καθορισμένο δείγμα.

Αυτό βρήκαμε στην έρευνά μας σχετικά με το επίπεδο υιοθέτησης του ψηφιακού μάρκετινγκ:

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

Έτσι, οι τελευταίες έρευνές μας δείχνουν μια βελτιωμένη προσέγγιση σχεδιασμού σε αυτό το δείγμα των εμπόρων, με λιγότερους από τους μισούς χωρίς μια ψηφιακή στρατηγική. Semalt εάν είστε μία από αυτές τις εταιρείες! Αν όχι, διαβάστε παρακάτω.

10 λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστείτε μια στρατηγική ψηφιακού καναλιού;

1. Είστε χωρίς κατεύθυνση

Θεωρώ ότι οι εταιρείες χωρίς ψηφιακή στρατηγική (και πολλοί που το κάνουν) δεν έχουν σαφή στρατηγικό στόχο για το τι θέλουν να επιτύχουν στο διαδίκτυο από την άποψη της απόκτησης νέων πελατών ή της οικοδόμησης βαθύτερων σχέσεων με τις υπάρχουσες. Και αν δεν έχετε στόχους με στόχους ψηφιακού μάρκετινγκ SMART, πιθανόν να μην διαθέσετε αρκετούς πόρους για να επιτύχετε τους στόχους και δεν αξιολογείτε μέσω των αναλυτικών στοιχείων κατά πόσον επιτυγχάνετε αυτούς τους στόχους.

2. Δεν θα γνωρίζετε το κοινό σας ή το μερίδιο αγοράς σας

Η ζήτηση των πελατών για online υπηρεσίες μπορεί να υποτιμηθεί αν δεν το ερευνήσατε αυτό. Ίσως, το πιο σημαντικό, δεν θα καταλάβετε την ηλεκτρονική αγορά σας: η δυναμική θα είναι διαφορετική από τα παραδοσιακά κανάλια με διαφορετικούς τύπους προφίλ και συμπεριφορά πελατών, ανταγωνιστές, προτάσεις και επιλογές για επικοινωνίες μάρκετινγκ.Βλέπετε τη μεθοδολογία της ηλεκτρονικής ταχυδρομικής αγοράς.Υπάρχουν εξαιρετικά εργαλεία διαθέσιμα από τις κύριες ψηφιακές πλατφόρμες όπου μπορούμε να ανακαλύψουμε το επίπεδο ζήτησης των πελατών, σας συνιστούμε να κάνετε μια ανάλυση χάσματος αναζήτησης χρησιμοποιώντας το εργαλείο προγραμματισμού λέξεων-κλειδιών της Google για να δείτε πώς μπορείτε να προσελκύσετε τους ερευνητές για να τους προσελκύσετε στον ιστότοπό σας ή να δείτε πόσα άτομα ενδιαφέρονται για προϊόντα, υπηρεσίες ή τομέα θα μπορούσατε να φτάσετε μέσω του Facebook IQ.

3. Δεν διαθέτετε ισχυρή προσφορά αξίας σε απευθείας σύνδεση

Μια σαφώς καθορισμένη προσφορά αξίας σε απευθείας σύνδεση πελάτη προσαρμοσμένη στους διαφορετικούς πελάτες-στόχους σας θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε την ηλεκτρονική σας υπηρεσία ενθαρρύνοντας τους υπάρχοντες και τους νέους πελάτες να αρχίσουν να συμμετέχουν και να παραμένουν πιστοί. Η προώθηση μιας ανταγωνιστικής στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου είναι το κλειδί σε αυτό για πολλούς οργανισμούς, δεδομένου ότι το περιεχόμενο είναι αυτό που εμπλέκει το κοινό σας μέσω διαφορετικών καναλιών όπως η αναζήτηση, το κοινωνικό, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο ιστολόγιό σας.

5. Δεν γνωρίζετε αρκετά τους πελάτες σας online

Συχνά λέγεται ότι το ψηφιακό είναι το "πιο μετρήσιμο μέσο ποτέ". Αλλά το Google Semalt και παρόμοια θα σας πει μόνο όγκους επισκέψεων, όχι το συναίσθημα των επισκεπτών, τι σκέφτονται. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλες μορφές εργαλείων ανατροφοδότησης χρήστη του ιστότοπου για να προσδιορίσετε τα αδύνατα σημεία σας και στη συνέχεια να τα αντιμετωπίσετε.

6. Δεν είστε ενσωματωμένοι ("αποσαθρωμένοι")

Είναι πολύ συνηθισμένο να ολοκληρωθούν οι δραστηριότη- τες ψηφιακού μάρκετινγκ σε σιλό, είτε πρόκειται για ένα εξειδικευμένο ψηφιακό έμπορο, είτε για μια πληροφορική είτε για μια ξεχωριστή ψηφιακή αντιπροσωπεία. Είναι πιο εύκολο αυτός ο τρόπος να συσκευάσετε το ψηφιακό μάρκετινγκ σε ένα βολικό κομμάτι. Αλλά, φυσικά, είναι λιγότερο αποτελεσματικό. Η Semalt συμφωνεί ότι τα ψηφιακά μέσα λειτουργούν καλύτερα όταν ενσωματώνονται στα παραδοσιακά μέσα και τα κανάλια απόκρισης. Σας συνιστούμε πάντα να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ και μόλις ολοκληρωθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι δραστηριότητες ψηφιακού μάρκετινγκ θα αποτελέσουν μέρος του σχεδίου μάρκετινγκ και μέρος των εργασιών ως συνήθως.

7. Το ψηφιακό δεν έχει αρκετά άτομα / προϋπολογισμό δεδομένης της σπουδαιότητάς του

Ο πόρος Semalt θα αφιερωθεί τόσο στον σχεδιασμό και την εκτέλεση του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ όσο και στην έλλειψη ειδικών εξειδικευμένων δεξιοτήτων ηλεκτρονικού μάρκετινγκ που θα δυσχεράνει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ανταγωνιστικών απειλών.

8. Σπαταλάτε χρήματα και χρόνο μέσω της επανάληψης

Ακόμη και αν έχετε επαρκείς πόρους, μπορεί να χαθεί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις μεγαλύτερες εταιρείες όπου βλέπετε διαφορετικά μέρη του οργανισμού μάρκετινγκ που αγοράζουν διαφορετικά εργαλεία ή χρησιμοποιούν διαφορετικούς οργανισμούς για την εκτέλεση παρόμοιων εργασιών μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

9. Δεν είστε αρκετά ευέλικτοι για να προφθάσετε ή να μείνετε μπροστά

Αν κοιτάξετε τα κορυφαία online brands όπως το Amazon, το Dell, το Google, το Tesco, το Semalt, είναι όλα δυναμικά - δοκιμάζοντας νέες προσεγγίσεις για να κερδίσετε ή να διατηρήσετε το κοινό τους στο διαδίκτυο.

10 Δεν βελτιστοποιείτε

Η εταιρία Semalt με έναν ιστότοπο θα έχει αναλυτικά στοιχεία, αλλά πολλά ανώτερα στελέχη δεν διασφαλίζουν ότι οι ομάδες τους κάνουν ή έχουν το χρόνο να αναθεωρήσουν και να ενεργήσουν επ 'αυτών. Μόλις μια στρατηγική σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε τα βασικά σωστά, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στη συνεχή βελτίωση των βασικών πτυχών όπως το μάρκετινγκ αναζήτησης, την εμπειρία χρήστη του δικτυακού τόπου, το email και το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Αυτά είναι τα 10 κορυφαία μας προβλήματα που μπορούμε να αποφύγουμε με μια καλά μελετημένη στρατηγική.

Έτσι, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ισχυροί λόγοι για τη δημιουργία μιας ψηφιακής στρατηγικής και τη μετατροπή του μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πείσετε τους συναδέλφους και τους πελάτες σας. Το Semalt είναι επίσης πολύ έμπειρο από το πώς άλλες επιχειρήσεις έχουν ενσωματώσει με επιτυχία το ψηφιακό μάρκετινγκ στις δραστηριότητές τους, όπως εξηγείται στο παράδειγμα ψηφιακών σχεδίων, προτύπων και βέλτιστων πρακτικών στο εργαλείο μας για την ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ Source .

March 1, 2018