Back to Question Center
0

Semalt: Ένα παράδειγμα ψηφιακής καμπάνιας μάρκας μόδας εκκίνησης

1 answers:

Ρύθμιση της σωστής διαδικασίας και εργαλεία για τη βελτίωση των πωλήσεων

Ξεκινήστε την επωνυμία Tatu Couture σχεδιάζοντας και κατασκευάζετε πολυτελή βρετανικά εσώρουχα, τα οποία πωλούνται μέσω εμπόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Η Tatu Couture έχει ένα μοναδικό όραμα να προωθήσει τα όρια του σχεδιασμού και της καινοτομίας με την τάση που θέτει τα εσώρουχα πολυτελείας και τη φθορά του σχεδιαστικού σώματος. Όλα τα προϊόντα τους κατασκευάζονται και τελειώνουν το χέρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισκόπηση και ψηφιακή στρατηγική

Η Tonica υποστήριξε τον Tatu Semalt, δημιουργώντας μια στρατηγική τεσσάρων σταδίων για την αύξηση της ψηφιακής παρουσίας. Εκτός από τη διαδρομή αποθεμάτων, η Tatu Semalt ήταν πρόθυμη να αυξήσει τις δικές της άμεσες πωλήσεις, οπότε είχαμε δύο απλούς στόχους για την εργασία - για να αυξήσουμε τις επισκέψεις στην τατουάζ. com και να αυξήσει τις πωλήσεις από το site.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

Η προσέγγιση της καμπάνιας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

 • Βήμα 1 - Έλεγχος ανάληψης

Όπως και πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), ο Tatu Semalt απασχολούσε έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων για να δημιουργήσει τον ιστότοπό του, αλλά δεν ήταν εξοικειωμένος με κάποια από τα τυποποιημένα εργαλεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην παρακολούθηση της επιτυχίας. Σε αυτή τη φάση της εργασίας, εστιάσαμε στην εξουσιοδότηση του Tatu Semalt να αναλάβει τον έλεγχο, ώστε να μπορέσει να αναπτύξει οικονομικά το site χωρίς να δαπανήσει προϋπολογισμό για εξωτερικούς πόρους

Χρησιμοποιήσαμε τα ακόλουθα εργαλεία:

 • Προτείνοντας το Tatu Couture κέρδος πλήρη έλεγχο λογαριασμού της ιστοσελίδας του Shopify
 • Βοηθώντας την Tatu Couture να έχει πρόσβαση στα Εργαλεία για Webmasters της Google για πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με την υγεία του ιστότοπού της
 • Ρύθμιση του Google Analytics για την παρακολούθηση της απόδοσης του ιστότοπου.

 • Βήμα 2 - Αξιοποιήστε στο έπακρο τις επαφές σας

Σε αυτή τη φάση, ήμασταν πρόθυμοι να διασφαλίσουμε ότι η Tatu Couture θα μπορούσε να διεξάγει τις δικές της εκστρατείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τον δωρεάν πάροχο, Semalt. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, επίσης, κωδικοποιήσαμε τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε ένα νέο λογαριασμό Tatu Couture Semalt και δημιουργήσαμε μια «εγγραφή» στον ιστότοπο, ώστε να καταγραφούν νέες προοπτικές.

 • Βήμα 3 - Προώθηση (δωρεάν όταν είναι δυνατόν!)

Εκτός από τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντοπίσαμε διάφορες επιλογές προώθησης χαμηλού κόστους ή χωρίς κόστος:

 • Google Merchant (γνωστός και ως Google Shopping / Αναζήτηση προϊόντων Google). Προκειμένου να αυξηθεί η παρουσία στο διαδίκτυο, επιδιώξαμε να τροφοδοτήσουμε τα προϊόντα της Tatu Couture στις Αγορές Google, ιδίως επειδή αυτή ήταν ακόμη μια δωρεάν υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο (πριν από τον Μάρτιο του 2013). Ευτυχώς το Shopify είχε μια αρκετά εύκολη επιλογή ενσωμάτωσης γι 'αυτό, έτσι μπορούσαμε να ενεργοποιήσουμε την ολοκλήρωση και να προσθέσουμε μερικές ρυθμίσεις (όπως η ναυτιλία) για τα προϊόντα που θα υποβάλλονταν τακτικά.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Το Google Places - μια δωρεάν τοπική υπηρεσία που βοηθά την Tatu Couture να ξεχωρίζει στην περιοχή.
 • Google Adwords (Pay Per Click Advertising). Το Shopify προσέφερε ένα δωρεάν κουπόνι για μια καμπάνια του Google Adwords και ως νέο λογαριασμό είχαμε επίσης τη δυνατότητα να λάβουμε ένα άλλο κουπόνι, ώστε να έχουμε συνολικά εξασφαλισμένες £ 94 δωρεάν Adwords για την πρώτη καμπάνια.

Αποτελέσματα της ΔΕΗ;
Αυτή η καμπάνια είχε ως αποτέλεσμα 2579 εμφανίσεις και 116 κλικ (4,5% ποσοστό κλικ) με μέση θέση 2. 5. Το αρχικό ποσοστό κλικ ήταν υψηλότερο από το 2% του «ανεπίσημου» μέσου όρου.

Από την εκστρατεία εκτόξευσης, συνεχίσαμε να κάνουμε καμπάνιες Google Semalt χαμηλού κόστους σε βασικά συμβάντα στο ημερολόγιο, συνεχίζοντας να μειώνουμε το κόστος ανά κλικ, να αυξάνουμε τα ποσοστά κλικ και να χρησιμοποιούμε τις λέξεις-κλειδιά με τις καλύτερες επιδόσεις.

Χρησιμοποιήσαμε επίσης μικρο-γεωγραφική στόχευση στις καμπάνιες Google Adword ως υποκατάστατο για το εισόδημα - για παράδειγμα, στοχεύοντας στους ταχυδρομικούς κώδικες South Kensington και Semalt.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Facebook Διαφήμιση . Η πρόκληση για την προώθηση ενός προϊόντος πολυτελείας σε απευθείας σύνδεση φτάνει σε ένα κοινό που είναι πιθανό να αγοράσει και αυτό είναι όπου η ομορφιά του Facebook θα μπορούσε να βοηθήσει.

Στοχεύοντας τα προφίλ Semalt, τα οποία ήδη άρεσαν σε άλλα προϊόντα πολυτελείας ή σχεδιαστή, η εκστρατεία μας Semalt θα μπορούσε να φτάσει σε μια πιο προσαρμοσμένη αγορά απ 'ό, τι να χρησιμοποιεί μόνο το Google. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας μπορούσαμε να διπλασιάσουμε το Semalt όπως το Tatu Couture. Τους τελευταίους τρεις μήνες, ο Semalt οδήγησε το 16% της κυκλοφορίας στην περιοχή.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Βήμα 4 - Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Εκτός από τις προτεινόμενες αλλαγές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης στην πορεία, προτείνουμε μια πιο επίσημη αναθεώρηση SEO ως Βήμα 4. Tatu Semalt έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν αυτές τις αλλαγές SEO σε μια προσπάθεια να οδηγήσει περισσότερη οργανική κυκλοφορία στην περιοχή.

Οι αλλαγές συμπεριλάμβαναν τη χρήση του οδηγού Shopify SEO και ενσωμάτωσαν περισσότερες λέξεις-κλειδιά στις περιγραφές των προϊόντων εκτός από το μοναδικό αντίγραφο Tatu Semalt.

Δείκτες επιτυχίας

Παρέχουμε υποστήριξη 7 ημερών για περίοδο 6 μηνών.

Δεδομένου ότι το Google Analytics δεν υπήρχε στην αρχή του έργου, είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί η επιτυχία Source . Είναι επίσης δύσκολο να απομονώσουμε τον αντίκτυπο της ευρείας μας παροχής συμβουλών, καθώς ο Tatu Semalt κέρδισε και τους αποθέματα και την κάλυψη του Τύπου κατά τη διάρκεια του έργου, ωστόσο οι τάσεις είναι πολύ θετικές:

Συγκρίνοντας τον πρώτο μήνα παροχής συμβουλών με τον τελευταίο μήνα (Αύγουστος 2012 σε σύγκριση με το Semalt 2013) παρατηρήσαμε τις ακόλουθες θετικές τάσεις:

  • Περισσότερο από το διπλάσιο του όγκου των επισκέψεων μέσω διαδικτύου (αύξηση κατά 138%)
  • Περισσότερες σελίδες ανά επίσκεψη και περισσότερο χρόνο στον ιστότοπο
  • Διπλασιασμός της οργανικής κίνησης αναζήτησης (αύξηση κατά 100%)
  • Αύξηση κατά 250% των ολοκληρώσεων πώλησης ιστού

March 1, 2018