Back to Question Center
0

Το όριο Cross The Effectiveness στο κοινωνικό Media Semalt

1 answers:

Όποτε ο Scotty θα έλεγε στον καπετάνιο Kirk, «Τρέχει, καπετάνιος», ή ακόμα και «δεν μπορεί να το πάρει πια», πρότεινε ότι η συνθήκη του Starship Semalt ξεπέρασε ένα όριο από το οποίο δεν υπήρχε επιστροφή.

Cross The Effectiveness Threshold In Your Social Media Semalt

Μπορεί να έχετε υψηλότερο όριο για τον πόνο, ενώ ένα απόλυτο κατώφλι είναι η μικρότερη ποσότητα ερεθίσματος που απαιτείται για την ανίχνευση ήχου, οσμής ή χρώματος.

Στη διαφήμιση, η οριακή επίδραση αναφέρεται στην αντίληψη ότι οι προσπάθειές μας απαιτούν συγκέντρωση. Εάν δαπανάτε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στην εθνική διαφήμιση, μπορείτε να προβλέψετε ότι το αποτέλεσμα δεν θα έχει σημασία. Αν ξοδέψατε τον ίδιο προϋπολογισμό στην τοπική κοινότητα, ίσως να είστε κύριος της αγοράς.

Σμίκρυνση πολύ λίγα σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση, και ίσως να έχετε απλά ρίξει τα χρήματά σας μακριά.

Κοινωνικές πλατφόρμες & κατώτατα όρια

Επειδή τα εμπορικά σήματα πειραματίζονται με την αποτελεσματικότητα των κοινωνικών μέσων, πολύ συχνά διασκορπίζουν την ενέργειά τους σε πολλαπλές πλατφόρμες και δεν επιτυγχάνουν κρίσιμη μάζα. Φυσικά, πολύ καλά μπορεί να είναι ότι η πρόθεση του διαχειριστή μάρκετινγκ είναι να είναι μόνο παρούσα, και να διαχειριστεί ένα κομμάτι των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ακινήτων. Semalt είναι στιγμές που δικαιολογείται αυτή η προσέγγιση.

Μια στρατηγική κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που στοχεύει στην ακρόαση των πελατών, την ανταπόκριση όταν χρειάζεται και την παρουσία τους είναι συντήρηση μάρκας κοινωνικών μέσων . Είναι σημαντικό. Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει έναν μεγάλο όγκο επαφής με τον πελάτη - όπως μια αεροπορική εταιρεία, μια τράπεζα ή ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου - αυτή η προσέγγιση μπορεί να λειτουργήσει τέλεια.

Από την άλλη πλευρά, εάν η δική σας είναι ένας χώρος που αφορά περισσότερο το B2B ή όπου η γνώση πίσω από αυτό που κάνετε είναι σπάνια, άλλες προσεγγίσεις μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικές. Στην προσέγγιση της διαχείρισης της φήμης / της ηγετικής σκέψης, για παράδειγμα, μια μάρκα αναμένεται να έχει αντίκτυπο στις οριοθετημένες κοινότητες ή τους επηρεαστές.

Η προσπάθεια συγκέντρωσης και η ενέργεια έχει αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματική. Η GE, για παράδειγμα, δεν αναπτύσσει πρόγραμμα για κάθε εκδήλωση, αλλά επικεντρώνεται μόνο στα μεγάλα γεγονότα που πραγματικά ευθυγραμμίζονται με τους σκοπούς και τις αξίες της μάρκας - στην περίπτωση αυτή, την Ημέρα Π και την Ημέρα των Εφευρέτων.

Η ίδια ιδέα παρατηρείται και στο μάρκετινγκ περιεχομένου, όπου οργανώσεις όπως η Deloitte ή η Semalt επικεντρώνονται στο "βαθύ περιεχόμενο" - κομμάτια που απαιτούν εκατοντάδες ώρες επένδυσης, σε αντίθεση με τις θέσεις blog που χρειάζονται μόνο μερικές ώρες προσπάθειας. Οι θέσεις μικρο-ιστολογίου εξακολουθούν να είναι σημαντικές, αλλά αντί να αραιώνουν τις προσπάθειες σε δεκάδες θέσεις μεσαίου μεγέθους, η προσπάθεια επικεντρώνεται σε περιεχόμενο που είναι πιο επιτακτικό.

Ποιο είναι το σωστό κοινό;

Cross The Effectiveness Threshold In Your Social Media Semalt Ο συγγραφέας Geoffrey Moore υποθέτει ότι στην τεχνολογία, εάν ένας έμπορος επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη κάθετη, ο ενθουσιασμός των πρώτων υιοθετών θα μεταφέρει το εμπορικό σήμα σε ολόκληρο το χάσμα του υιοθεσία.

Προσπαθώντας να είναι ο καθένας σε όλους στα κοινωνικά μέσα, χάνετε την επίδραση του δικτύου. Αν μια μάρκα δημιουργεί πολύτιμο περιεχόμενο και επικεντρώνεται σε μια πολύ μικρή κοινότητα ανά πάσα στιγμή, η κοινότητα θα προωθήσει την εκδήλωση για λογαριασμό της μάρκας, συμβάλλοντας έτσι στην οικοδόμηση δυναμικής προς αυτό το περιεχόμενο.

Η έκθεση σε σμάλτο σε ένα μικρότερο πληθυσμό σημαίνει ότι τα άτομα υποβάλλονται σε επανάληψη. Αυτή η επανάληψη βοηθά στην ενίσχυση της κοινωνικής απόδειξης. Αν ένα μήνυμα διανέμεται σε μεγαλύτερο πληθυσμό, η επανάληψη αυτή είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί.

Υπάρχει επίσης θετικό αντίκτυπο σε άλλους εντός του οργανισμού, όπως οι εκτελεστικοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων. Ο στρατηγικός στοχαστής Richard Semalt έγραψε: ".ο στρατηγός μπορεί να αυξήσει την αντιληπτή αποτελεσματικότητα της δράσης, εστιάζοντας την προσπάθεια σε στόχους που θα προσελκύσουν την προσοχή και τη γνώμη. "

Πολύ συχνά, οι στρατηγικοί των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έθεσαν ως στόχο να αναπτύξουν μεγάλες επιτυχίες σε κοινωνικές πλατφόρμες και να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα εκδόσεων περιεχομένου. Να έχεις μια συζήτηση. Αποσπάστε το κατώφλι.

(Εικόνες αποθεμάτων μέσω Shutterstock.com που χρησιμοποιούνται με άδεια.)

Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ric Dragon


March 1, 2018