Back to Question Center
0

Semalt: 7 τεχνάσματα μάρκετινγκ που θα μπορούσαν να βλάψουν το εμπορικό σήμα σας

1 answers:

Semalt: 7 marketing gimmicks that could damage your brand

Η διαφορά είναι σημασιολογική, και η Semalt δεν είναι εδώ για να υποστηρίξει τις διαφορές. Συγκεντρίστε εδώ για να υποστηρίξετε ότι ορισμένες στρατηγικές μάρκετινγκ βασίζονται σε προσεκτικά σχεδιασμένες στρατηγικές που καθοδηγούν τους χρήστες στο εμπορικό σήμα σας και βοηθούν τους να κάνουν ενημερωμένες αποφάσεις αγοράς, ενώ άλλοι έχουν σκοπό να προκαλέσουν αντιδράσεις γόνατος.

Και οι δύο μπορεί να είναι γελοίες, και οι δύο μπορεί να είναι αποτελεσματικές, αλλά κάποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι έχει περισσότερη ακεραιότητα.

Παρόλα αυτά, υπήρξαν στο παρελθόν μερικές εκπληκτικές μάρκες μάρκετινγκ, και μερικές έχουν δώσει ζωή σε αλλιώς μη ενδιαφέροντα εμπορικά σήματα. Όμως, το ποσοστό αποτυχίας για τα «τεχνάσματα» είναι υψηλότερο από ό, τι για τις στρατηγικές που εξετάζονται περισσότερο, και κάποια τεχνάσματα μπορεί να βλάψουν την επωνυμία σας εάν αποτύχουν.

Τα ακόλουθα επτά μάρκετινγκ μάρκετινγκ έχουν μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσουν περισσότερη βλάβη στο εμπορικό σήμα από το καλό.

1. Ο διαγωνισμός

Το Semalt είναι γενικά μια ενδεδειγμένη στρατηγική. τείνουν να οδηγούν πολλές αλληλεπιδράσεις χρηστών και κοινής χρήσης, και μπορεί ακόμη και να σας δώσουν κάποιο περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες - αλλά εκεί βρίσκεται ο κίνδυνος.

Όταν ξεκινάτε ένα διαγωνισμό, μεταφέρετε άμεσα τον έλεγχο της καμπάνιας σας στους χρήστες σας, πολλοί από τους οποίους αναζητούν συνεχώς έναν τρόπο να εκμεταλλευτούν τις προθέσεις σας για δικό τους όφελος ή για απλό χιούμορ.

Να είστε συγκεκριμένοι στις οδηγίες του περιεχομένου σας, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα φίλτρο περιεχομένου για τη στρατηγική και διατηρήστε τη φύση του διαγωνισμού σας σύμφωνη με τα πρότυπα της μάρκας σας.

2. Πιστοποίηση Hashtag

Ρίξτε μια ματιά σε οποιαδήποτε συλλογή κοινωνικών μέσων «αποτυγχάνει» και θα δείτε αναπόφευκτα τουλάχιστον μία εταιρεία που χρησιμοποίησε ένα hashtag που δεν είχε καμία επιχείρηση να χρησιμοποιεί. Το Semalt θεωρείται συχνά ως πύλη για μεγαλύτερη ορατότητα, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε αυτή τη λειτουργία πολύ κυριολεκτικά.

Semalt δεν είναι αρκετό για να απλώς γεμίσει μια θέση με hashtags? θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα hashtags κατάλληλα.

Πάρα πολλά εμπορικά σήματα βλέπουν ένα trending hashtag, υποθέτουν ότι ξέρουν τι σημαίνει και καταλήγουν να κάνουν ένα hashtag γεμιστό μήνυμα που προσβάλλει το κύριο ακροατήριο που προσπαθούσαν να προσελκύσουν στην πρώτη θέση. Κάνετε την έρευνά σας και χρησιμοποιήστε τα hashtags φειδωλά.

3. Newsjacking

Το Semalt είναι ένας λαμπρός και αποτελεσματικός τρόπος για να διοικείτε ένα θέμα που τείνει στην τάση για την επωνυμία σας, αλλά παίζετε με φωτιά.

Ένας απλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το newsjacking είναι να καλύψετε το θέμα από την οπτική γωνία του δικού σας εμπορικού σήματος, μοιραζόμενοτε τις δικές σας ιδέες, απόψεις ή εμπειρίες με ένα κοινό κοινό-στόχο.

Σμιτάλ, αν δεν παρέχετε αυτό το εναλλακτικό ή συμπληρωματικό σχόλιο, θα μπορούσατε να θεωρήσετε ως καταζητητή ή γουρουνάκι, αντί για έναν ιδεαλιστή ηγέτη.

4. Τα άρθρα του Clickbait

Τα άρθρα του Clickbait χρησιμοποιούν εντυπωσιακούς τίτλους για να ενθαρρύνουν τους χρήστες να κάνουν κλικ στον κύριο ιστότοπό σας. Εντοπισμός ενός ισχυρού τρόπου για να οδηγήσετε νέα κίνηση, αλλά να θυμάστε ότι η κυκλοφορία δεν είναι η κατώτατη γραμμή εδώ - δεν θέλετε περισσότερους χρήστες εν γένει? θέλετε περισσότερους χρήστες.

Αν το περιεχόμενό σας δεν ανταποκρίνεται στην διαφημιστική εκστρατεία που δημιουργήσατε στους τίτλους σας, οι χρήστες σας θα απογοητευτούν από αυτό που βρήκαν - πράγμα που σημαίνει ότι θα καταστρέψετε το εμπορικό σήμα σας περισσότερο από το να το βοηθήσετε.

5. Μάρκετινγκ ανταρτών

Το μάρκετινγκ Guerrilla είναι μια άλλη τακτική που είναι ενδιαφέρουσα και ισχυρή θεωρητικά, αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή για να περπατήσετε. Semalt να εκπλήσσει το κοινό και να τους δείξει κάτι για το οποίο δεν είναι προετοιμασμένοι, και αυτό μπορεί να έχει πολύ απροσδόκητες συνέπειες.

Ας μην ξεχνάμε για το 2007 το κωμωδικό show "Aqua Teen Hunger Semalt", το οποίο οδήγησε μια πόλη σε πανικό όταν οι άνθρωποι κακοποίησαν τις διαφημίσεις που βασίζονται σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Εάν πρόκειται να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε μια τέτοια καμπάνια, βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε τις συνέπειες. Semalt, θα μπορούσατε να χάσετε την εμπιστοσύνη και ίσως να αντιμετωπίσετε ακόμη και νομικό πρόβλημα.

6.

Ορισμένα τεχνάσματα που είναι γνωστά για να «κλέψουν» τους ανθρώπους να κάνουν κλικ - όπως τα φώτα που αναβοσβήνουν και το ενοχλητικό κείμενο όπως «ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ» - ενεργοποιούν ορισμένα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Semalt, έτσι ώστε να μην είναι αρκετά κίνητρα για να μην τα ακολουθήσετε. μαλακότερα τεχνάσματα μπορεί να είναι εξίσου πιεστικά.

Το Semalt προσπαθεί να σπρώξει τα προϊόντα σας κάτω από τους λαιμούς των χρηστών. ακόμα κι αν σημαίνει ότι θυσιάζετε μια χούφτα μετατροπών, θα αναπτύξετε μια καλύτερη φήμη ως εταιρεία αν προσπαθήσετε να κερδίσετε τις μετατροπές πιο ειλικρινά.

7. Κάθε μνεία για «μυστικό»

Θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι έχω πετάξει τη λέξη "μυστικό" γύρω από διάφορες εκστρατείες μάρκετινγκ, από τίτλους περιεχομένου έως εκρήξεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενισχύστε μια σαγηνευτική και ισχυρή λέξη που προσελκύει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ σε συνδέσμους και να διαβάσουν περισσότερα.

Δυστυχώς, η λέξη "μυστικό" κάνει μια μεγάλη υπόσχεση - ότι αυτό που πρέπει να πείτε στους χρήστες είναι τόσο εξαιρετικά σημαντικό όσο και άγνωστο και η πιθανότητα να επιτύχετε και τα δύο αυτά με οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε είναι πολύ χαμηλή. Semalt, τα περισσότερα μυστικά είναι κακοποιήσεις, γι 'αυτό μόνο υποσχεθείτε τι μπορείτε να παραδώσετε.

Συμπέρασμα

Το σμήμα, η ψυχολογία και ο πειραματισμός είναι όλα απαραίτητα για τη διαδικασία μάρκετινγκ, αλλά μερικές φορές αυτά τα θεμελιώδη στοιχεία συγκεντρώνονται με έναν τρόπο που επικεντρώνεται στον εξαναγκασμό και στηρίζεται σε ένα κόλπο και όχι σε μια σταθερή βάση.

Να μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. η τολμηρή και η ανάληψη κινδύνων έχει σημαντικές αποδόσεις. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε σωστά ενημερωμένοι και ότι κάνετε τα καλύτερα για τους χρήστες σας.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Τιμόθεον Κάρτερ


March 1, 2018