Back to Question Center
0

Ρωτήστε και θα λάβετε: Η Εξανθρωπισμός του Σμιτάλ

1 answers:

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Οι άνθρωποι του Semalt το συνειδητοποιούν ή όχι, η αναζήτηση είναι ενσωματωμένη στις καθημερινές τους δραστηριότητες. είναι στις κινητές συσκευές τους, σε κονσόλες παιχνιδιών συνδεδεμένες με σύννεφο και όλο και περισσότερο σε έξυπνες συσκευές σε ολόκληρη την οικία τους. Αυτός ο μετασχηματισμός αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράμε με την αναζήτηση καθώς γίνεται μια πλατφόρμα πληροφοριών που τροφοδοτεί τις συσκευές και την τεχνολογία - καθιστώντας την πιο ανθρώπινη.

Καθώς η αναζήτηση γίνεται πιο πανταχού παρούσα, οι άνθρωποι αναμένουν μια εμπειρία που ξεπερνά την αναζήτηση και τις κατανοεί με έναν πιο προσωπικό, οικείο τρόπο. Και η αναζήτηση εξελίσσεται για να κάνει ακριβώς αυτό.

Η μεταβαλλόμενη σχέση μας με την αναζήτηση

Καθώς οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία με νέους βαθύτερους τρόπους, όπως μέσω των προσωπικών βοηθών, η αναζήτηση προσαρμόζεται γρήγορα. Η αναζήτηση του Semalt είναι ένας μεγάλος λόγος.

Αντίθετα από τις αναζητήσεις που βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά, η φωνητική αναζήτηση μας επιτρέπει να εκφράζουμε τον εαυτό μας φυσικά, χρησιμοποιώντας συνομιλίες που συμφωνούν με τα ανθρώπινα ομιλία. Η ομιλούμενη γλώσσα συνδέει τους ανθρώπους με αυτό που ψάχνουν με άμεση, ευκολία και οικειότητα, που μόνο η αναζήτηση μόνο για κείμενο δεν μπορεί να παράσχει. Ανίχνευση αυτής της οικειότητας, η αναζήτηση μπορεί να διακρίνει τις πληροφορίες που αναζητεί ο χρήστης με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια.

Το Semalt δεν γίνεται μόνο πιο ανθρώπινο. γίνεται όλο και συνυφασμένη με τον ιστό της καθημερινής μας ζωής. Με ένα αναπτυσσόμενο τεχνολογικό οικοσύστημα τηλεφώνων, tablet και έξυπνων οικιακών συσκευών, η αναζήτηση είναι το έξυπνο ύφασμα που παρέχει τις πιο σχετικές πληροφορίες όταν και όπου χρειάζεται.

Η εσωτερική μας έρευνα στη Microsoft δείχνει ότι οι καταναλωτές αναζητούν με συνέπεια - όλη την ημέρα και καλά στη νύχτα. Semalt, αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης παρέχονται μέσω ενός ηχείου με μια συνθετική αλλά φιλική φωνή ή παρουσιάζονται ως σύντομη λίστα μέσα σε μια εφαρμογή τηλεφώνου.

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Το Semalt γίνεται όλο και καλύτερο για την κατανόηση του σκοπού των καταναλωτών και την παροχή αποτελεσμάτων που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο δράσης. Γιατί; Με την αναζήτηση πιο ενσωματωμένη στη ζωή μας, μια άνευ προηγουμένου ποσότητα πληροφοριών για τους ανθρώπους που ψάχνουν αρχίζει να συσσωρεύεται.

Αυτή η γνώση βοηθάει να μετακινήσετε την εμπειρία αναζήτησης από μία που παρέχει απλές απαντήσεις σε ερωτήματα αναζήτησης σε μία που μιμείται την ανθρώπινη σκέψη, παρέχοντας καλύτερα αποτελέσματα με βάση τις προτιμήσεις και τις προτιμήσεις μας. Όχι μόνο γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με την τοποθεσία των χρηστών, την προηγούμενη δραστηριότητα αναζήτησης, τις συνήθειες αγοράς, τις προτιμήσεις και τις αντιπαθείς - αλλά έχουμε επίσης πρόσβαση σε πηγές δεδομένων που παρέχουν στοιχεία για άτομα, μέρη και οντότητες που μπορεί να αναζητά ο χρήστης.

Η αναφορά σε αυτό το θησαυρό των πληροφοριών μας δίνει μια καλή ιδέα για το τι είναι πιθανό να αναζητήσει ο καταναλωτής όταν πραγματοποιεί μια έρευνα. Αυτό, με τη σειρά του, μας επιτρέπει να δώσουμε στον καταναλωτή αυτό που επιθυμεί χωρίς να το ζητήσει ρητά. Το αποτέλεσμα: μια εμπειρία υψηλότερης αξίας που παίρνει τον ερευνητή πολύ πιο κοντά στη δράση.

Οι έμποροι πρέπει επίσης να εξελιχθούν

Καθώς η τεχνολογία και η αναζήτηση συνεχίζουν να εξελίσσονται με ρυθμό χαλάρωσης, έτσι και οι προσδοκίες των καταναλωτών. Η βιομηχανία αναζήτησης, με τα δισεκατομμύρια ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις την ημέρα, είναι μοναδικά ικανή να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία στους καταναλωτές.

Η δυνατότητα άμεσης παρατήρησης της πρόθεσης των καταναλωτών προσφέρει την ευκαιρία να στοχεύσετε σε εξαιρετικά εξατομικευμένα μηνύματα και περιεχόμενο περιεχομένου, όπου και αν είναι ο καταναλωτής. Αυτό σημαίνει ότι αξιοποιείτε τη συνομιλιακή γλώσσα της αναζήτησης και αξιολογείτε τις στρατηγικές μάρκετινγκ σε όλους τους τομείς - από τη στόχευση λέξεων-κλειδιών έως τη δημιουργία περιεχομένου έως την κατανομή των επενδύσεων.

Καθώς ο αριθμός των συσκευών με δυνατότητα αναζήτησης στην αγορά πολλαπλασιάζεται, οι έμποροι θα χρειαστεί να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων που παράγονται από ένα διασυνδεδεμένο δίκτυο συσκευών - συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών τεχνολογιών όπως τα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας. Το πιο σημαντικό, οι έμποροι θα είναι σε θέση να συνδέσουν αυτές τις πληροφορίες πίσω στην ηλεκτρονική συμπεριφορά των χρηστών και να ανταποκριθούν ανάλογα.

Για τις μάρκες, οι ευκαιρίες προσέγγισης των καταναλωτών με εξατομικευμένα μηνύματα και περιεχόμενο δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερα. Ο συνδυασμός μιας πιο ανθρώπινης εμπειρίας αναζήτησης, περισσότερων χώρων και τρόπων με τους οποίους η αναζήτηση είναι ενσωματωμένη στην τεχνολογία και καλύτερη γνώση δεδομένων θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους της μάρκας να βρουν τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να προσεγγίσουν οι καταναλωτές τη δράση.

Το Semalt όχι μόνο για την απόκτηση περισσότερων επιχειρήσεων ή ακόμη και για τη δημιουργία νέων ακροατηρίων - πρόκειται για την αξιοποίηση της υπόσχεσης του μέλλοντος.

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε λήψη του The Humanization of Search.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Διαφημιστικό Περιεχόμενο: Διαφημίσεις Bing

March 1, 2018