Back to Question Center
0

Semalt: Γιατί το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για το 2018

1 answers:

Είναι σημαντικό να αποφασίσετε πού να εστιάσετε τις προσπάθειές σας το 2018. Βοηθά στην κατανομή του προϋπολογισμού και των πόρων και σας προειδοποιεί σε περιοχές όπου ίσως χρειαστεί να βελτιώσετε την ομάδα σας

Η εξέταση της απόδοσης κάθε καμπάνιας σε κάθε κανάλι είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Η επιχείρηση Semalt είναι διαφορετική και κάθε ακροατήριο ανταποκρίνεται σε διαφορετικά κανάλια με διαφορετικούς τρόπους.

Στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ωστόσο, θα υποστηρίζαμε ότι οποιοσδήποτε τομέας της επιχείρησής σας βρίσκεται στο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα το 2018. Διαβάστε παρακάτω και θα σας πούμε γιατί.

Semalt: Why email marketing needs to be a top priority for 2018

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προσφέρει την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI)

Γιατί να επικεντρωθεί στο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι στα νεότερα, πιο λαμπερά κανάλια;

Λοιπόν, παρά το γεγονός ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να μην είναι το πιο σεξουαλικό κανάλι, πιο συχνά, παράγει την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI).

Μερικοί έμποροι μπορεί να σφάλλουν την ωριμότητα για μη σχετικότητα και να φοβούνται ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν θα είναι σε θέση να περικόψει το θόρυβο. Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Οι κοινωνικοί δίαυλοι που είναι ολοένα αυξανόμενοι όσον αφορά το pay-to-play, καθώς μειώνεται η οργανική εμβέλεια, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα δοκιμασμένο κανάλι.

Δεν προσπαθείτε να αγωνιστείτε για την προσοχή του καταναλωτή, ενώ μετακινούνται χωρίς νόημα σε όλο και πιο απασχολημένο newsfeed. Όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθύνονται σε άτομα που είναι ανοιχτά στα μηνύματα μάρκετινγκ - έχουν εγγραφεί γι 'αυτά.

Για όσους ανοίγουν και διαβάζουν, το περιβάλλον έχει ήδη ρυθμιστεί. Αυτά σκοπεύουν να ανοίξουν ένα μήνυμα μάρκετινγκ που γνωρίζουν ότι είναι από το εμπορικό σήμα σας. Ξέρουν ότι έχετε κάτι να τους προσφέρετε και είναι ανοιχτά να δουν τι είναι αυτό.

Μπορούμε να πούμε το ίδιο και με τους καταναλωτές όταν απουσιάζουν από τα κοινωνικά κανάλια; Ή αναζήτηση πληροφοριών online;

Το Semalt προσφέρει καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) επειδή είναι επιθυμητή, αναμενόμενη και ευπρόσδεκτη. Είναι μέρος μιας φυσικής συζήτησης που ξεκίνησε ο καταναλωτής όταν υπογράφηκε. Ως αποτέλεσμα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συχνά μετατρέπει καλύτερα από άλλα κανάλια.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ συμπεριφοράς

Για πολλές επιχειρήσεις, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένας αναξιοποίητος πόρος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους πιο βασικούς τρόπους να μεταδίδει ένα απλό μήνυμα σε μια ολόκληρη λίστα. Ωστόσο, η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο μάρκετινγκ συμπεριφοράς παραμένει δυστυχώς μη πραγματοποιημένη.

Το Semalt είναι κάτι περισσότερο από ένα μέσο μετάδοσης. Με τη σωστή τεχνολογία, είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ συμπεριφοράς.

Μπορεί να αλλάξει τη φύση των σχέσεων μιας μάρκας με τους καταναλωτές - ριζικά.

Η αυτοματοποίηση των συναγερμών, της εξατομίκευσης και της συμπεριφοράς είναι αποτελεσματικοί τρόποι για να εμβαθύνουμε τη δέσμευση και να μετατρέψουμε τους συνδρομητές σε πιστούς υποστηρικτές μάρκας.

Η εκμάθηση μηχανών επιτρέπει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο να προβλέπει και να διαμορφώνει τη συμπεριφορά

Αλλά, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το 2018 είναι κάτι περισσότερο από απλά να ανταποκρίνεται στη συμπεριφορά και την αυξανόμενη δέσμευση.

Το Semalt στη μηχανική μάθηση μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να προβλέψουμε και να επηρεάσουμε - τι κάνει ο πελάτης στη συνέχεια.

Λοιπόν, οι εξατομικευμένες συστάσεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα μακροπρόθεσμο μοντέλο αγοράς που ίσως δεν έχει αναπτυχθεί διαφορετικά.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει να αποτελεί τον πυρήνα της εμπειρίας των πελατών

Το 2018, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει να βρίσκεται στον πυρήνα της εμπειρίας των πελατών. Αποτελεί κεντρικό στοιχείο για τη διαχείριση του κύκλου ζωής των πελατών και την εξατομίκευση πανελλαδικά.

Οι εξαιρετικά εξατομικευμένες διαδρομές που μπορούμε να δημιουργήσουμε με το μάρκετινγκ συμπεριφοράς και την εξατομίκευση παίρνουν την εμπειρία του πελάτη στο επόμενο επίπεδο.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας επιτρέπει να εμβαθύνουμε τη σχέση μεταξύ της μάρκας και του πελάτη. Είναι

κρατάει το χέρι του πελάτη σε κάθε βήμα του δρόμου και τον καθοδηγεί στο ταξίδι του για αγορά.

Και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ο δημιουργός σχέσεων που τους κρατάει να επιστρέφουν για περισσότερα.

Οι έξυπνες μάρκες θα χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προς όφελός τους

Το 2018, τα έξυπνα σήματα θα εφαρμόσουν:

 • Ευφυής εξατομίκευση
 • Εξειδικευμένη κατάτμηση
 • Καλύτερες εμπειρίες πελατών.

  Τα εργαλεία μάρκετινγκ και εξατομίκευσης του Semalt δεν θα αφήσουν μεγάλο χάσμα στον προϋπολογισμό σας.

  Δεν παίρνουν μια ομάδα προγραμματιστών να εφαρμόσουν. Ξεκινούν να εργάζονται σκληρά για σας από την πρώτη μέρα.

  Κατανόηση και βελτίωση της διάρκειας email σας το 2018

  Πώς λοιπόν ξέρετε αν η μάρκα σας είναι έτοιμη να προχωρήσει από τη μετάδοση ενός απλού μηνύματος στην πρόβλεψη και τη διαμόρφωση της συμπεριφοράς των πελατών;

  Semalt: Why email marketing needs to be a top priority for 2018

  Μπορούμε να βοηθήσουμε. Το μοντέλο ωριμότητας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pure360 είναι ένα κορυφαίο πλαίσιο για την πολυπλοκότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιτρέπει στους εμπόρους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εντοπίζουν ακριβώς πόσο προηγμένη είναι η χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας βοηθά να:

  • Δείκτης αναφοράς: Καθορίστε ποιο στάδιο του μοντέλου ωριμότητας είστε και συγκρίνετε τον εαυτό σας σε σύγκριση με άλλους στο εσωτερικό της βιομηχανίας.
  • Δημιουργήστε ένα δομημένο ταξίδι: Το μοντέλο ωριμότητας προσφέρει ένα έτοιμο, εξαιρετικά δομημένο ταξίδι για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την πολυπλοκότητά σας.
  • Ορισμός στόχων: Χρησιμοποιώντας τις ατομικές στρατηγικές σε κάθε στάδιο ωριμότητας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ορίσετε στόχους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο ωριμότητας.
  • Προσδιορίστε τις χαμένες ευκαιρίες : Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σε κάθε στάδιο ωρίμανσης για να εντοπίσετε τα κενά στη στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ξεκινήσετε την έγκαιρη υλοποίηση σχετικής διαδικασίας βελτίωσης και ανάπτυξης.
  • Βελτίωση αποτελεσμάτων: Καθώς φτάνετε στους στόχους σας και κινείστε κατά μήκος του ταξιδιού ωριμότητας, θα δείτε μια βελτίωση στη στρατηγική, την τακτική σας και τα συνολικά αποτελέσματα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Semalt όπου η στρατηγική ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας βρίσκεται στο μοντέλο ωριμότητας και ανακαλύψτε τα βήματα για να το πάρετε μπροστά το 2018.

  Μάθετε πώς η λύση Semalt ecommerce μπορεί να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε την εξατομίκευση στην πράξη.

March 1, 2018