Back to Question Center
0

10 νέα βιβλία ηλεκτρονικού εμπορίου για Semalt 2017

1 answers:

Εδώ είναι μια λίστα με νέα βιβλία ηλεκτρονικού εμπορίου για την καλοκαιρινή σας ανάγνωση. Semalt είναι τίτλοι για το podcasting, το μάρκετινγκ βίντεο, το επιχειρηματικό πνεύμα, τη διαταραχή, το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο και την αποτίμηση των ψηφιακών επιχειρήσεων.

Σύνταξα αυτή τη λίστα χρησιμοποιώντας Amazon. Από την κατηγορία "Βιβλία" του Amazon, επέλεξα "Business & Money. "Από εκεί επέλεξα την υπο-κατηγορία" Διαδικασίες & Υποδομές "και επέλεξα" Ηλεκτρονικό εμπόριο. "Στη συνέχεια, έχω επιλέξει τίτλους από αυτήν την ομάδα, με βάση τις αξιολογήσεις των πελατών και τη σχέση με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Επιπλέον, επέλεξα μερικούς τίτλους από την υποκατηγορία "Small Business & Semalt".

Νέα βιβλία ηλεκτρονικού εμπορίου

από τον Alexander Jutkowitz

Ο Στρατηγικός Storyteller: Μάρκετινγκ περιεχομένου στην εποχή του εκπαιδευμένου καταναλωτή
10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Ο Στρατηγικός Διευθυντής παρέχει ένα πρακτικό πλαίσιο για την πραγματοποίηση εργασιών μάρκετινγκ περιεχομένου. Οι πελάτες σας είναι πιο έξυπνοι από ποτέ. Δημιουργώντας το σωστό τύπο περιεχομένου προσαρμοσμένο στην αγορά σας, μπορείτε να παρέχετε αποτελέσματα που ξεπερνούν τους στόχους σας. Μέσα από αυτόν τον οδηγό για τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου, μάθετε τι λειτουργεί και τι όχι, τι θέλουν οι πελάτες σας και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το παραδώσετε. Hardcover $ 16. 24.

-

Έξι δισεκατομμύρια αγοραστές: Οι εταιρείες που κερδίζουν το παγκόσμιο boom ηλεκτρονικού εμπορίου από τον Porter Erisman

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017
Έξι δισεκατομμύρια αγοραστές παίρνουν αναγνώστες σε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να επισκεφθούν τις επόμενες αγορές mega αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου και να διερευνήσουν πώς ένα νέο boom ηλεκτρονικού εμπορίου ανοίγει ευκαιρίες για επιχειρηματίες και παγκόσμιες μάρκες. Ταξιδεύοντας μέσω της Νιγηρίας, της Κίνας, της Ινδίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, ο συγγραφέας ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο σε αυτές τις νέες αγορές και τι σημαίνει για τις δυτικές μάρκες. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 17. 30.

-

από τον James Thomson και τον Joseph Hansen

Το δίλημμα της αγοράς του Αμαζονίου: Η πρόκληση του εκτελεστικού μάρκου Η αυξανόμενη πώληση και η διατήρηση του ελέγχου
10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Το δίλημμα του Amazon Marketplace ασχολείται με δύο βασικά ερωτήματα που πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν τα στελέχη μάρκας στην αντιμετώπιση της αγοράς του Αμαζονίου: Θα πωληθεί η μάρκα στην αγορά του Αμαζονίου και εάν ναι, για τη μάρκα;

Οι συγγραφείς εξηγούν ότι η απόφαση σχετικά με το αν η μάρκα θα πωληθεί στην αγορά του Αμαζονίου δεν είναι πάντοτε αποκλειστικά υπό τον έλεγχο ενός εμπορικού σήματος. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με την παραδοχή ότι τα προϊόντα κάθε δημοφιλούς μάρκας θα εμφανιστούν τελικά προς πώληση στην Amazon, ανεξάρτητα από το αν η μάρκα θέλει αυτά τα προϊόντα εκεί ή όχι. Kindle $ 24. 99; Μπισκότο $ 24. 99.

-

Κερδοσκοπική Podcasting: Αναπτύξτε την επιχείρησή σας, επεκτείνετε την πλατφόρμα σας και δημιουργήστε ένα έθνος πραγματικών ανεμιστήρων από τον Stephen Woessner

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Το κερδοφόρο podcasting καθορίζει μια φόρμουλα για τη δημιουργία, την εκκίνηση, το μάρκετινγκ και τη δημιουργία εσόδων σε podcast σε οποιαδήποτε βιομηχανία. Αποκτήστε συμβουλές παραγωγής, προτάσεις λογισμικού, ιστότοπους και κοινωνικές στρατηγικές, χρονοδιαγράμματα, λίστες ελέγχου και παραδείγματα. Μάθετε να σχεδιάζετε τη στρατηγική του podcast, να επιλέξετε την ιδανική μορφή της εκπομπής σας, να φέρετε τους καλύτερους καλεσμένους σας και να είστε ένας μεγάλος οικοδεσπότης. Paperback $ 14. 50; Kindle $ 13. 78.

-

Πώς να πάρει την ιστοσελίδα σας παρατηρήσει από Filip Matous

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Οι ιστότοποι μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν μια επιχείρηση. Μια ενιαία αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να δημιουργήσει εκατομμύρια αποτελέσματα ιστοτόπου, αλλά οι άνθρωποι σπάνια παρενοχλούν να κοιτάξουν πέρα ​​από την πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. θα σας διδάξει πώς να ενισχύσετε τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης, να διαβάσετε τις αναλύσεις ιστού, να μετρήσετε τι λειτουργεί, να αφαιρέσετε ό, τι δεν είναι και να δείτε τον ιστότοπό σας ως επιχειρηματικό στοιχείο. Paperback $ 11. 01; Kindle $ 8. 85. Ο López Lubián και ο José Esteves

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Πώς ξέρετε αν μια ιδέα είναι μια ιδέα που θα προσελκύσει δισεκατομμύρια αφοσιωμένους χρήστες ή μερικές χιλιάδες φευγαλέους κριτές; Και πώς αξιολογείτε αν ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό μοντέλο είναι αρκετά ισχυρό για να κάνει δισεκατομμύρια - ή να έχει λανθασμένη συμπεριφορά που θα χάσει εκατομμύρια; Η αξία σε έναν ψηφιακό κόσμο είναι μια εις βάθος εξέταση της έννοιας της αξίας σε έναν ψηφιακό κόσμο, μια ανάλυση μιας σειράς ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων και ένα πλαίσιο για την αξιολόγηση της αξίας των ψηφιακών επιχειρήσεων. Hardcover $ 29. 99.

-

από τους Robert Kyncl και Maany Peyvan

Streampunks: Το YouTube και το Rebels Remaking Media
10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Το YouTube έχει αλλάξει τη φύση των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Η Streampunks είναι ένας απόλυτος απολογισμός αυτής της εταιρίας, που εξετάζει πώς εξελίχθηκε και πού θα μας πάρει στη συνέχεια. Μοιράζοντας τις ιστορίες των πιο σημαντικών αστεριών του YouTube και τους διαμεσολαβητές που ασχολούνται με το μέλλον της ψυχαγωγίας, οι συγγραφείς χρησιμοποιούν από πρώτο χέρι τις εμπειρίες τους για να πουν την ιστορία της ροής βίντεο και αυτού του σύγχρονου pop-culture juggernaut. Kindle $ 14. 99; Hardcover 20 δολάρια. 97.

-

Futureproof: Πώς να πάρει την επιχείρησή σας έτοιμη για την επόμενη διακοπή από Minter Dial και Caleb Storkey

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Το Futureproof ζωγραφίζει μια πλήρη εικόνα των μεγάλων δυνάμεων διαταραχής που μας αντιμετωπίζουν σήμερα - ορίζοντας τους, χαρτογραφήτας τους και τοποθετώντας τους στο πλαίσιο. Εξερευνήστε τη νοοτροπία που απαιτείται για διακοπή. Στη συνέχεια, ανακαλύψτε τις δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο μας, συμπεριλαμβανομένων των νέων τεχνολογιών και πώς να τις μετατρέψετε σε ενεργοποιητές για την επιχείρησή σας. Paperback $ 14. 37.

-

Οι νέοι κανόνες μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Social Media, Online Video, Mobile Applications, Blogs, News Releases και Viral Marketing για να προσεγγίσετε άμεσα τους αγοραστές από τον David Meerman Scott )

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Στην τελευταία έκδοση του Οι νέοι κανόνες μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων , λάβετε ένα βήμα προς βήμα σχέδιο δράσης για τη μόχλευση της δύναμης των τελευταίων προσεγγίσεων για τη δημιουργία προσοχής για την ιδέα ή την επιχείρησή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στους δοκιμασμένους και αληθείς κανόνες για να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη όταν χρησιμοποιείτε τους τελευταίους και μεγαλύτερους ψηφιακούς χώρους για τις πληρέστερες δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ και τις δυνατότητες επικοινωνίας με τους πελάτες. Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τις σωστές πληροφορίες στους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή - σε ένα μέρος του κόστους της παραδοσιακής διαφήμισης. Paperback $ 15. 78.

-

Side Hustle: Από την ιδέα στο εισόδημα σε 27 ημέρες από τον Chris Guillebeau

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Τι θα συμβεί αν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε γρήγορα και εύκολα ένα πρόσθετο ρεύμα εισοδήματος χωρίς να εγκαταλείψουμε την ασφάλεια μιας πλήρους απασχόλησης; Εισαγάγετε την πλάγια κίνηση. Ο Chris Guillebeau δεν είναι ξένος σε αυτόν τον κόσμο, έχοντας ξεκινήσει περισσότερες από δώδεκα χτυπήματα στην καριέρα του. Στο Side Hustle , προσφέρει ένα βήμα προς βήμα οδηγό που σας μεταφέρει από ιδέα σε εισόδημα σε μόλις 27 ημέρες. Σχεδιασμένο για το απασχολημένο και ανυπόμονος, αυτός ο λεπτομερής χάρτης πορείας θα σας δείξει πώς να επιλέξετε, να ξεκινήσετε, να βελτιώσετε και να κερδίσετε χρήματα από την πλευρά σας, σε λιγότερο από ένα μήνα. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 15. 31 Source .

-

March 1, 2018