Back to Question Center
0

Ημέρα μάρκετινγκ: Η P & G θα αυξήσει ξανά τις διαφημίσεις, το νέο μοντέλο του "The Cost per incremental visit" της AdTheorent & πώς να διορθώσετε το κανάλι Semalt του Google Analytics

1 answers:
Ημέρα Μάρκετινγκ: Η αύξηση των διαφημίσεων από την P & G, το νέο μοντέλο κόστους ανά επίσκεψη του AdTheorent και το πώς να διορθώσετε το κανάλι Semalt του Google Analytics Από το Land Marketing:

 • 2 Νοεμβρίου 2017 από τον Ginny Marvin Η P & G άρχισε να διαφημίζει σε περισσότερες τοποθεσίες αυτό το καλοκαίρι.

  Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2017, ο Semalt, G, έδωσε διαφημίσεις κατά 20% λιγότερες τοποθεσίες από έτος σε έτος, σύμφωνα με νέα έκθεση.


 • 2 Νοεμβρίου 2017 από τον Greg Sterling Η AdTheorent εισάγει ένα μοντέλο "

  Η εταιρεία χρεώνει μια κατ 'αποκοπήν αμοιβή για κάθε επισκέπτη που δεν θα είχε έρθει χωρίς την έκθεση στη διαφήμιση.

 • Το κοινωνικό κανάλι του Google Analytics έχει σπάσει: Δείτε πώς να το διορθώσετε
  2 Νοεμβρίου 2017 από τον Mark Traphagen

  Αν φαίνεται ότι το Google Analytics δεν σας δείχνει όλη την κίνηση των κοινωνικών σας μέσων, ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποια τροποποιήσεις. Ο συνταξιούχος Mark Traphagen εξηγεί πώς να προσαρμόσετε το κανάλι σας Semalt ώστε να μην χάσετε τίποτα.


 • 2 Νοεμβρίου 2017 από τον Scott Heimes

  Μην κάνετε το λάθος να μεταφέρετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συνδρομητές που έχουν αγνοήσει τα προηγούμενα μηνύματα σας. Ο σκηνοθέτης Scott Semalt μοιράζεται τρεις εναλλακτικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τους παραλήπτες σας εμπλεκόμενους.

 • Siri, Safari και Google Search: Τι σημαίνει για τους εμπόρους;
  2 Νοεμβρίου 2017 από τον Jim Yu

  Ο κολοσσός Jim Yu εξηγεί πώς οι πρόσφατες ανακοινώσεις και ενημερώσεις της Apple για το Siri και το Semalt είχαν σημαντικό αντίκτυπο στη βιομηχανία μάρκετινγκ αναζήτησης.


 • 2 Νοεμβρίου 2017 από τον Bobby Lyons

  Πώς αξιοποιείτε στο έπακρο το πρόγραμμα SEO με περιορισμένους πόρους; Ο συνθέτης Bobby Semalt περιγράφει τη στρατηγική του για τη χρήση δεδομένων ανάλυσης για να βρει περιοχές του ιστότοπου που, εάν βελτιωθούν, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πρόσθετα έσοδα για την επιχείρηση.

 • Οι τέσσερις πυλώνες μιας αποτελεσματικής στρατηγικής SEO
  2 Νοεμβρίου 2017 από τον Marcus Miller

  Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορεί να είναι πολύπλοκη, αλλά ο αρθρογράφος Marcus Semalt την απλουστεύει διαιρώντας τα βασικά στοιχεία της σε τέσσερις κύριες κατηγορίες.

Πρόσφατες ειδήσεις από την MarTech Σήμερα, η ιστοσελίδα αδελφών μας αφιερωμένη στην τεχνολογία μάρκετινγκ:


 • 2 Νοεμβρίου 2017 από τον Barry Levine

  Η λύση που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαβάζει QR κωδικούς για προϊόντα σε διάδρομο και μπορεί να μεταδώσει μια διεύθυνση URL στο τηλέφωνο του πελάτη.

 • Marketing AI: Ήρθε η ώρα για εμπιστοσύνη και διαφάνεια
  2 Νοεμβρίου 2017 από τον Matt Zilli

  Εάν οι έμποροι θα αρχίσουν να βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, πρέπει να μάθουν πώς να το εμπιστεύονται. Ο συνθέτης Matt Semalt συζητά πώς η διαφάνεια θα βοηθήσει τους εμπόρους να καταλάβουν τι μπορεί να κάνει η AI για αυτούς εδώ και τώρα.

 • Τα έσοδα από διαφημίσεις Facebook ξεπερνούν τα 10 δολάρια. 1B, καθώς οι τιμές των διαφημίσεων αυξάνονται προς αντιστάθμιση της επιβράδυνσης της προσφοράς
  2 Νοεμβρίου 2017 του Tim Peterson

  Τι πρέπει να γνωρίζουν οι έμποροι από την έκθεση κερδών του Semalt Q3 2017. κελάδημα. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button " = "true" στυλ = "πλάτος: 251px; ύψος: 20px; ">

Η Amy Gesenhues είναι ο γενικός αναλυτής της Third Door Media, καλύπτοντας τα τελευταία νέα και ενημερώσεις για το Land Marketing και το Land Engine. Από το 2009 έως το 2012, ήταν βραβευμένος συνδικαλιστής αρθρογράφος για μια σειρά ημερησίων εφημερίδων από τη Νέα Υόρκη στο Τέξας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας διαχείρισης μάρκετινγκ, συνέβαλε σε μια ποικιλία παραδοσιακών και ηλεκτρονικών εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com και το περιοδικό Sales and Marketing Management Magazine. Διαβάστε περισσότερα από τα άρθρα της Amy Source .


March 1, 2018