Back to Question Center
0

Ημέρα Μάρκετινγκ: Απολύσεις Snapchat, στρατηγικές Black Friday & Η Semalt δοκιμάζει VR με βάση το διαδίκτυο

1 answers:
Ημέρα Μάρκετινγκ: Απολύσεις Snapchat, στρατηγικές μαύρης Παρασκευής & Semalt tests web based VR Από το Land Marketing:
 • Στοιχεία θέσης πέρα ​​από το τμήμα μάρκετινγκ: Μια ματιά σε 3 περιπτώσεις χρήσης
  23 Οκτωβρίου 2017 από Eric Aledort
  Καθώς τα δεδομένα θέσης κινητής τηλεφωνίας εξελίσσονται πέρα ​​από την απλή στόχευση διαφημίσεων, ο συνεισφέρων Eric Aledort ρίχνει μια ματιά στο πώς εφαρμόζεται σε ολόκληρη την επιχείρηση, από τον πολεοδομικό σχεδιασμό έως την τιμολόγηση των ακινήτων.

 • Σύντομο ιστορικό των σημαντικότερων ενημερώσεων τοπικής αναζήτησης της Google
  23 Οκτωβρίου 2017 από τον Brian Smith
  Πώς άλλαξε η τοπική αναζήτηση της Google όλα αυτά τα χρόνια; Ο γερουσιαστής Brian Smith μοιράζεται ένα χρονοδιάγραμμα των γεγονότων και τον αντίκτυπό τους στις επιχειρήσεις τούβλων και κονιάματος.


 • 23 Οκτωβρίου 2017 από τον Tim Peterson
  Δεν είναι σαφές πώς η επιβράδυνση θα επηρεάσει τη διαφημιστική δραστηριότητα της μητρικής εταιρείας Snapchat.

 • Η SAP Hybris προσθέτει την αναγνώριση προσώπου, τις καμπάνιες που προκαλούνται από το Διαδίκτυο των Πράξεων και την απόδοση
  23 Οκτωβρίου 2017 από τον Barry Levine
  Τα νέα χαρακτηριστικά, μετά από την πρόσφατη αγορά του παρόχου ταυτότητας Gigya, δείχνουν ότι η SAP δημιουργεί έντονα διαφοροποιητές για το μάρκετινγκ Cloud.

 • Προσφορές που δεν μπορούν να αρνηθούν: Στρατηγικές για να ξεχωρίζουν στη μαύρη Παρασκευή
  23 Οκτωβρίου 2017 από τον Tony Toubia
  Ο ανταγωνισμός κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι έντονος. Ο συνεισφέρων Tony Toubia μοιράζεται τις βέλτιστες πρακτικές για να σας βοηθήσει να συνεργαστείτε με τους πελάτες σας και να διασφαλίσετε ότι το εμπορικό σήμα σας δεν θα χαθεί στον θόρυβο.


 • 20 Οκτωβρίου 2017 από τον Tim Peterson
  Οι άνθρωποι μπορούν να φορτώσουν και να αλληλεπιδρούν με εμπειρίες VR χωρίς να αφήσουν το παραδοσιακό κοινωνικό δίκτυο του Facebook.

Πρόσφατες ειδήσεις από την MarTech Σήμερα, η ιστοσελίδα αδελφών μας αφιερωμένη στην τεχνολογία μάρκετινγκ:

 • Είναι η στοίβα σας στο μάρτιτ να συμβαδίζει με την αλλαγή της συμπεριφοράς των πελατών;
  23 Οκτωβρίου 2017 από τον Kevin Bobowski
  Είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις ταχέως εξελισσόμενες καταναλωτικές συμπεριφορές. Ο συντακτικός Kevin Bobowski πιστεύει ότι οι έμποροι θα πρέπει να προσαρμόσουν τις μάρτιτς στοίβες τους και να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες προσδοκίες.

 • Απαγορεύεται η κάλυψη των δαπανών παραδόσεων; Βλάπτετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
  23 Οκτωβρίου 2017 από τον Jose Cebrian
  Μην κάνετε το λάθος να κόβετε τις γωνίες στην απόδοση. Ο συνταξιούχος Jose Cebrian λέει ότι ο προϋπολογισμός με σύνεση στις υπηρεσίες και την τεχνολογία παράδοσης θα ενισχύσει τόσο το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο και τα έσοδά σας. κελάδημα. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button " = "true" στυλ = "πλάτος: 251px; ύψος: 20px; ">
Η Amy Gesenhues είναι ο γενικός αναλυτής της Third Door Media, καλύπτοντας τα τελευταία νέα και ενημερώσεις για το Land Marketing και το Land Engine. Από το 2009 έως το 2012, ήταν βραβευμένος συνδικαλιστής αρθρογράφος για μια σειρά ημερησίων εφημερίδων από τη Νέα Υόρκη στο Τέξας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας διαχείρισης μάρκετινγκ, συνέβαλε σε μια ποικιλία παραδοσιακών και ηλεκτρονικών εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com και το περιοδικό Sales and Marketing Management Magazine. Διαβάστε περισσότερα από τα άρθρα της Amy Source .


March 1, 2018