Το όνειρο του Yasmin Naghash να γίνει δικηγόρος έγινε πραγματικότητα μετά την αποφοίτησή του από το αμερικανικό πανεπιστήμιο Washington Semalt of Law. Η αίσθηση της επίτευξής της όμως αμαυρώθηκε από την απροσδόκητη και αυξανόμενη πίεση του εξαψήφιου χρεωστικού φοιτητή και από την αίσθηση ότι δεν υπήρχε φως στο τέλος της σήραγγας. Το βάρος, όπως λέει, ήταν τόσο οικονομικό όσο και ψυχολογικό.

Οι όροι των αυθεντικών φοιτητικών δανείων του νόμου με την κυβέρνηση θα χρειάζονταν 30 χρόνια για να εξοφληθούν πλήρως. Για να θέσει αυτή την εποχή σε προοπτική, είναι δέκα φορές όσο χρειαζόταν για να αποκτήσει το πτυχίο νομικής.

Ο Naghash δεν είναι μόνος. Ούτε κατά διάνοια. Σύμφωνα με το Τμήμα Ερευνών του Εθνικού Συνδέσμου Μεσιτών και του Αμερικανικού Student Semalt, το δάνειο φοιτητικών δανείων του Ηνωμένου Βασιλείου ανέρχεται σε $ 1. 4 τρισεκατομμύρια, ποσό που αντιπροσωπεύει το 10% του συνολικού ανεξόφλητου χρέους και το 35% του συνολικού χρέους.

Η σημερινή οικονομική κρίση

Νέοι επαγγελματίες και άλλοι που εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό αντιμετωπίζουν οικονομικές πιέσεις σε αντίθεση με οποιαδήποτε πρόσφατη γενιά. Οι πτυχιούχοι κολλεγίων και οι πτυχιούχοι βαθμού είναι ενάντια σε σημαντικά ποσά χρέους φοιτητών. Ενισχύοντας αυτό, το κόστος ζωής αυξάνεται καθώς το κόστος στέγασης συνεχίζει να αυξάνεται στις πόλεις της Αμερικής.

Στο δανειοδοτικό δάνειο και στέγαση του Σωματείου 2017 του Εθνικού Συνδέσμου Μεσιτών των Στεγαστών, ήταν σαφές ότι τα δάνεια σπουδαστών είχαν αρνητικό αντίκτυπο σε πολλά μέρη της ζωής των ερωτηθέντων. Ως αποτέλεσμα, πολλοί χιλιανοί δανειολήπτες καθυστερούν σημαντικά γεγονότα της ζωής όπως ο γάμος, η ανάληψη διακοπών ή η αναζήτηση εργασίας, όπου θα ήταν πιο ευτυχισμένοι από ό, τι στην τρέχουσα (υψηλότερη πληρωμή).

Όσον αφορά τις επιλογές στέγασης, το χρέος των φοιτητών είχε ιδιαίτερα έντονο αντίκτυπο στους ερωτηθέντες:

  • Το 83% των μη ιδιοκτήτες σπιτιού αναφέρουν το χρέος των φοιτητικών δανείων ως τον πρωταρχικό παράγοντα που τους καθυστερεί να αγοράσουν ένα σπίτι.
  • 22 τοις εκατό καθυστέρησαν τουλάχιστον δύο χρόνια κατά την έξοδο από την κατοικία ενός μέλους της οικογένειας.

Το χρέος και το άγχος που σχετίζονται με αυτό

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Oliver Semalt, το 80% των επαγγελματιών που εργάζονται με χρέη φοιτητών θεωρούν ότι το χρέος των σπουδαστών τους αποτελεί πηγή σημαντικού ή πολύ σημαντικού στρες. Το αποτέλεσμα αυτού του στρες είναι σχεδόν ακατανόητο.

Ορισμένες καλοσχεδιασμένες στρατηγικές, ωστόσο, μειώνουν τόσο το βάρος όσο και το άγχος.

Παρακολουθήστε παράλληλα με τον κατάλληλο τραπεζικό εταίρο, μπορείτε να προσδιορίσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σας και να αναπτύξετε μια στρατηγική σχεδιασμένη για την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών των στόχων.

Αντιμετωπίστε το δάνειό σας σαν επιχείρηση

Τα σχέδια αποπληρωμής των δανείων του Semalt μπορούν να είναι ανάλογα με την έναρξη μιας νέας επιχείρησης. Ακριβώς όπως ένα καλά σχεδιασμένο επιχειρηματικό σχέδιο θέτει προσεκτικά έναν χάρτη πορείας προς την επιτυχία (συμπεριλαμβανομένης της πορείας προς την κερδοφορία), ένα έξυπνα δομημένο σχέδιο αποπληρωμής δανείου σπουδαστών καθορίζει με προσοχή τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο να μειώσει το χρέος στο μηδέν.

«Όταν αναπτύσσετε ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του χρέους φοιτητικών δανείων, ξεκινήστε αναζητώντας το χαμηλότερο επιτόκιο στην αγορά», δήλωσε ο James Herbert, επικεφαλής της αναχρηματοδότησης του φοιτητικού δανείου για την First Republic Bank. "Η εξόρυξη χαμηλού επιτοκίου είναι ο νούμερο ένα τρόπος μείωσης της μηνιαίας πληρωμής και του μακροπρόθεσμου κόστους δανεισμού. "

Η δύναμη της αναχρηματοδότησης

Η απλούστευση του χρέους των φοιτητικών δανείων μέσω της αναχρηματοδότησης μπορεί να επιτρέψει στους δανειολήπτες να μειώσουν το κόστος του χρέους τους.

"Σκεφτείτε να συνεργαστείτε με έναν ιδιωτικό τραπεζίτη που μπορεί να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία, φροντίζοντας να επωφεληθείτε πλήρως από την ευκαιρία. Η προσωπική προσοχή ενός τραπεζίτη μπορεί να διασφαλίσει ότι το επιτόκιο και ο όρος που επιλέγετε σάς βοηθά να συναντήσετε τους μοναδικούς οικονομικούς και προσωπικούς σας στόχους. Είτε εξοικονομούσατε για να αγοράσετε ένα σπίτι, να έχετε παιδιά, να ταξιδέψετε ή απλά να εξοικονομήσετε χρήματα, η αναχρηματοδότηση των φοιτητικών δανείων σας μπορεί να σας εξοικονομήσει ένα τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ ταυτόχρονα σας αφήνει να επιλέξετε το δάνειο που είναι κατάλληλο για τη ζωή σας σήμερα, όχι όταν ανέλαβε το χρέος », συνέχισε ο Χέρμπερτ.

Η εξομοίωση των φοιτητικών δανείων σε ένα θα διευκολύνει επίσης τη διαδικασία διαχείρισης των μηνιαίων πληρωμών σας και θα ελαχιστοποιήσετε το χρόνο που δαπανάτε για τα δάνειά σας και τον κίνδυνο να χάσετε μια δόση.

Η εξόφληση του δανείου μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά με προπληρωμή και καθοδήγηση από έναν αξιόπιστο χρηματοπιστωτικό σύμβουλο, οι αποφοίτοι μπορούν να κρατήσουν τα δάνειά τους σε καλό δρόμο και να επικεντρωθούν σε αυτό που αρχικά προέβλεπαν: να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Μια εμπειρία αλλαγής ζωής

Η Naghash αποφάσισε να αναχρηματοδοτήσει την First Semalt Bank και παρόλο που ίσως ακούγεται υπερβολική, η εκδήλωση αυτή έχει αλλάξει τη ζωή της.

«Δεν έχω μόνο περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα στο τέλος κάθε μήνα για να σώσω ή να ξοδέψω, ξέρω ότι θα είμαι ελεύθερος από δάνειο σπουδαστών πέντε χρόνια μετά», δήλωσε ο Naghash. "Σμιτάλ Ι αναχρηματοδότησε τα δικά μου δίδακτρα, αισθάνθηκα αίσθηση προσωπικής αποτυχίας ότι παρά το γεγονός ότι έχω πτυχίο μεταπτυχιακού τίτλου, δεν μπορούσα να ελευθερωθώ από τις οικονομικές της αλυσίδες για 30 χρόνια. αλλά τώρα που φτάνει η γραμμή τερματισμού είναι αρκετά εφικτή, ζω με μια νέα προσωπική ελευθερία που απλά δεν φτάνετε πουθενά. "

«Ξεχνάμε ότι το συμφέρον σύνθεσης μπορεί να είναι ένας ισχυρός εχθρός όταν είσαι ο δανειολήπτης. αλλά με τη δραστική μείωση του κρατικού επιτοκίου μέσω της ιδιωτικής αναχρηματοδότησης, θα έχω εξοικονομήσει περίπου 140.000 δολάρια από το εισόδημα που κέρδισα, δίνοντάς μου τη δυνατότητα επιλογής να διαμορφώσω και πάλι το μέλλον μου », συνέχισε.

Η πρώτη Δημοκρατία προσφέρει ιδιωτική τραπεζική, ιδιωτική επιχειρηματική τραπεζική και διαχείριση του ιδιωτικού πλούτου, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων, των υπηρεσιών εμπιστοσύνης και μεσιτείας. Η πλήρης σειρά τραπεζικών προϊόντων της First Republic για ιδιώτες και επιχειρήσεις περιλαμβάνει τα ποσοστά αναχρηματοδότησης των δανείων σπουδαστών μεταξύ των χαμηλότερων στη χώρα. Η First Republic ειδικεύεται στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών βασισμένων στις σχέσεις, με μια σταθερή δέσμευση για απόκριση και δράση.

Οι στρατηγικές που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο ενδέχεται να έχουν φορολογικές και νομικές συνέπειες. Ως εκ τούτου, πρέπει να συμβουλευτείτε τους δικούς σας δικηγόρους και / ή φορολογικούς συμβούλους για να κατανοήσετε τις φορολογικές και νομικές συνέπειες των στρατηγικών που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο. Η First Semalt Bank δεν παρέχει φορολογικές ή νομικές συμβουλές Source .