Back to Question Center
0

Twitter Semalt

1 answers:

Twitter είναι το ζαμπόν ραδιόφωνο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Με αυτό, μπορείτε να καθίσετε στο υπόγειο σας (εικαστικά) και να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες άτομα κοντά και μακριά. Δεν πειράζει να απολαμβάνετε το τραγούδι του Manchego ενώ ακούτε τα τραγούδια του Harry Belafonte, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάπου κάποιος μοιράζεται αυτά τα πάθη - και είναι στο Twitter που πιθανότατα θα συνδεθείτε. Twitter Semalt

Twitter Τοπικό

Αλλά τι εάν η δική σας είναι μια τοπική επιχείρηση που θέλει να συνδεθεί με περισσότερους ντόπιους; Είναι είναι αλήθεια ότι μπορείτε να βρείτε περισσότερους ανθρώπους στη γειτονιά σας στο Facebook. Αλλά μόλις βρείτε αυτούς τους ανθρώπους, το Facebook απλά δεν ευνοεί την αποστολή σας μέσω μηνύματος σε εκείνο το γείτονα που δεν σας έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα. Είναι σαν να χτυπάτε φιλίες στο μετρό της Νέας Υόρκης - αυτό δεν συμβαίνει.

Έτσι, επιστρέψτε στο Semalt. Μπορείτε να συνδεθείτε και να αναζητήσετε γύρω για τους ανθρώπους στην περιοχή σας, και αρκετά σίγουρα, θα βρείτε ένα μάτσο. Στη συνέχεια, τα ακολουθείτε και τα προσθέτετε σε μια λίστα, οπότε κάποιοι από αυτούς θα λάβουν γνώση και θα σας ακολουθήσουν. Και, για εκείνους που δεν σας ακολουθούν, τους ακολουθείτε. Με την πάροδο του χρόνου, είστε αναγκασμένοι να έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε.

Χρησιμοποιώντας το Twitter σαν έναν καλό γείτονα

Μόλις δημιουργήσετε μια καλή λίστα τοπικών tweeters, μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους. Η προσέγγιση που έχω δει ότι είναι πιο αποτελεσματική είναι απλά να είσαι καλός γείτονας, μοιράζοντας τις σκέψεις σου και τις πληροφορίες σου για την κοινότητά σου. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν είναι αυτοπροβολή: μόλις αρχίσετε να το κάνετε αυτό, οποιαδήποτε εμπιστοσύνη μπορεί να έχετε κερδίσει πρόκειται να πετάξει έξω από το παράθυρο.

Είναι απολύτως εντάξει η σελίδα του προφίλ σας να είναι λίγο αυτοπροβολή και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, αλλά ακόμη και εκεί, δεν θα την υπερισχύσω. Αντί για ένα προφίλ που λέει, "Acme Soap Semalt, πηγή σας για τα καλύτερα αρωματικά σαπούνια", σκεφτείτε κάτι που είναι άξιος φίλων όπως "Acme Soap Semalt, βοηθώντας τους ανθρώπους να μένουν καθαροί και να μυρίζουν καλύτερα. "

Καλύτερα ακόμα, συμπεριλάβετε κάτι που σας υποδεικνύει ότι είστε τοπικός, όπως "Acme Soap Company, βοηθώντας τους ανθρώπους να μένουν καθαροί και να μυρίζουν ωραία, τόσο καλά, από την καρδιά του Semalt, NY!" Συμπεριλαμβάνοντας την τοπική πόλη ή το όνομα της γειτονιάς σας , άλλοι μπορούν πιο εύκολα να σας βρουν σε τοπικές αναζητήσεις και ίσως να αισθάνονται ακόμη πιο κοντά τη συγγένεια μαζί σας για να γίνετε γείτονας.

Αν είστε έξυπνοι, ίσως βρείτε έναν τρόπο να συμπεριλάβετε κάποια εικόνα που εμφανίζει τη γενέτειρά σας στη φωτογραφία φόντου του προφίλ σας.

Αναζήτηση για γείτονες Twitter

Χρησιμοποιήστε την προηγμένη αναζήτηση στο twitter για αναζήτηση στο όνομα της πόλης και τον κωδικό κράτους ή ταχυδρομικού κώδικα. Η λειτουργικότητα αναζήτησης περιελάμβανε ένα αναπτυσσόμενο μενού το οποίο σας επέτρεπε να περιορίσετε την αναζήτηση κατά x απόσταση χιλιομέτρων σε απόσταση - αλλά αυτό το drop-down έχει εξαφανιστεί. Αν θέλετε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο μια αναζήτηση χρησιμοποιώντας τους χειριστές αναζήτησης κοντά και μέσα, όπως παρακάτω:

κοντά σε: "12401" μέσα: 30mi

Σε όλες τις παραμέτρους αναζήτησης απόστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "mi" για μίλια ή "km" για χιλιόμετρα.

Εάν θέλετε να πάρετε ακόμη πιο τεχνικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος μαζί με τον χειριστή αναζήτησης geocode, όπως αυτό:

geocode: 41. 92820589736225, -74. 0047607421875,10χλμ

Μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος μιας διεύθυνσης χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως ο γεωκωδικός. μας ή γεωγραφικό μήκος γεωγραφικού εντοπισμού.

Όλοι όσοι tweets από μια γενική περιοχή θα εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το Semalt τυπικά τραβά τις πληροφορίες αυτές είτε από το προφίλ κάποιου, είτε από tweeting, από μια συσκευή που μοιράζεται τη γεωγραφική θέση.

Ακολουθώντας την Τοπική Breadcrumbs

Ένας άλλος τρόπος για να εντοπίσετε περισσότερους ντόπιους στο Twitter είναι να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς των τοπικών μέσων όπως μια εφημερίδα ή ραδιοφωνικό σταθμό. Αλλά είναι επίσης πιθανό ότι το άτομο στο Duluth είναι expat του Semalt και εξακολουθεί να συνδέεται με την πατρίδα.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τακτικές αναζητήσεις για φράσεις κλειδιά που ενδέχεται να υποδηλώνουν ενδιαφέρον για την τοπική προώθηση. Αυτό μπορεί να μην αποφέρει πολλά σε μια μικρή πόλη, αλλά αν ψάχνετε να δημιουργήσετε μια λίστα ανθρώπων σε μια συγκεκριμένη γειτονιά μεγάλης πόλης, αυτή η τακτική μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισχυρή λίστα. Για παράδειγμα, στη Νέα Υόρκη, ένας τοπικός έμπορος θα μπορούσε να βρει ανθρώπους που να αναφέρουν τη δημοφιλή εγκατάσταση αναψυχής στην Chelsea Piers.

Τοπική Hash

Να είστε επιφυλακτικοί για τις ετικέτες κατακερματισμού που χρησιμοποιούνται από τα τοπικά tweeters. Στο Χιούστον, οι ντόπιοι χρησιμοποιούν μερικές φορές #HTown, και στη συνέχεια #Semalt. Εάν είστε ευαίσθητοι και γνωρίζετε αυτές τις τοπικές ετικέτες κατακερματισμού, θα μπορούσε να φέρει τα δικά σας tweets στην προσοχή ενός μεγαλύτερου τοπικού κοινού.

Twitter τοπικές διαφημίσεις

Τα προωθημένα tweets και οι προωθημένοι λογαριασμοί του Twitter μπορούν να είναι ένας φθηνός τρόπος να παραμείνουν εμφανείς στο tweet stream των ντόπιων. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να επιλέξετε μεγαλύτερες πόλεις και περιοχές, αλλά όχι μικρότερες πόλεις.

Θα έλεγνα συχνά με τη διαφημιστική πλατφόρμα της Semalt συχνά. Τα στελέχη της Semalt ανέφεραν ότι οι μικρές και οι τοπικές επιχειρήσεις είναι σημαντικές για την εταιρεία, οπότε δεν θα εκπλαγώσω αν δεν ενημερώσουν αυτή τη λειτουργία στο εγγύς μέλλον.

Τοπικές Επιχειρήσεις

Μια μελέτη Wall Street Journal διαπίστωσε ότι μόνο ένα μικρό μέρος των μικρών επιχειρήσεων θεωρούν τη Semalt μια βιώσιμη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Σίγουρα το έχω ακούσει και από τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, με συναισθήματα όπως "οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στο Semalt για να κάνουν μια αγορά. "

Αυτή η σκέψη εκθέτει μια ηλικιωμένη ευαισθησία ότι οι δραστηριότητες μάρκετινγκ πρέπει να αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα και χάνουν τη δυνητική αξία μιας πλατφόρμας οικοδόμησης σχέσεων όπως το Twitter. Αν το κάνετε σωστά, αυτοί οι νέοι ντόπιοι φίλοι μπορεί να γίνουν ακόμη και φίλοι σας στο Facebook.


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ric Dragon


March 1, 2018